Stigla nova GTX 470

poruka: 153
|
čitano: 18.312
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Stigla nova GTX 470
Promatrač kaže...

Kladim se u svoju plaću da velika većina na ovom forumu   nema komponente prikazane pod moj pc.

A kamoli o kupovini grafičke od 4500 kn.

Da, a zasto bi lagali!? Mozda djeca od 12 god, ali ne vjerujem da ekipa laze + imas forum gdje ekipa pokazuje slike hardveraja pa sve mozes vidjeti i svatko tko ima imalo bolji komp tamo posta slike da se vidi ciji je veci......

Hmmm...ne znam koliko je mene moja ispala sa Accelerom....mislis da lazem o harveraju?

P.S.

Bilo je par laganja na forumu no to se jako brzo skuzi.....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Stigla nova GTX 470

Ma nije mi namjera se ovdje na forumu prepirat niti ikog ismijavat ako neko želi dat za grafičku 4500 k onda ok.

Nego me naživciraju koje kakvi forumaši s onim jel moš ovo ,jel moš ono ,jel pada frame kad staviš sve na max.

Iskreno nemam pojma meni je bitno da igra radi kak treba , bez zatrzavanja, igram pretežito na na nekoj srednjoj rezoluciji.

Imam monitor 20 inch,proc e5200 ,nije ocan ,4gb rama kingston 800mhz,ati 5750 (nova) stara bila 4650.

Igram sve igre najnormalnije ,onaj metro nisam ni probo a sumnjam i da hoću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Stigla nova GTX 470
Mrgud Veliki kaže...
Kill Frenzy kaže...

:D

a moja nije nikad prešla 57 u codegen brizi i to u potkrovlju a  pržio sam ju u furmarku satima(da ne spominjem igre) :D

Nema sanse da u potkrovlju ta tvoja ne prelazi 57 preko ljeta, ako nemas klimu u potkrovlju, pa o kojem se god kucistu radilo.

Onda je sa senzorom nesto jako lose.

Evo kao što sam obećao.Danas topal dan,ja u potkrovlju,klima ne radi i stavio sam na furmark....evo rezultata

Jest da nije 57 stupnjeva kao što sam rekao ali ni vent nije upaljen na 100%. CCC ga kontrolira

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 12:37 (Kill Frenzy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice