moj brat kaže da ako igram igricu na laptopu da mi može pregorit grafička kartica jel to istina ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, jedino ako se pregrijava.
reci ti svom bratu neka ne prica gluposti....a i ti isto ne blebetaj takve gluposti na forumu
nemoze pregorit nikako... to on govori samo da ti nebi mogo igrat igrice gore i toe to
i kaže da mu je od igrice koja ima 200 mb usporio laptop koji ima 2gb rama i 120 mb grafičke kartice i dual procesor 1,9 ghz
mislim di to ima
ma to ti vrlo lako moze eksplodirat.... slusaj ti brata jer ako eksplodira onda ces ti morat kupovat novi.... pa zato bolje nemoj igrat igre na njemu je se moze pregrijat
i kaže da mu je od igrice koja ima 200 mb usporio laptop koji ima 2gb rama i 120 mb grafičke kartice i dual procesor 1,9 ghz
mislim di to ima
Gluposti.
ma to ti vrlo lako moze eksplodirat.... slusaj ti brata jer ako eksplodira onda ces ti morat kupovat novi.... pa zato bolje nemoj igrat igre na njemu je se moze pregrijat
Ne s*ri.
hahahhah svasta sam cuo ali ovo nisam hahahhahahahahahha koji lapan
lol
Koji spammers...!
Ovoliko spam messages ne dobim u junk mail filter za Outlook u tjedan dana koliko ovdje naslažete vas dvoje u 20 min
JOJ E ZNAS OVAJ VIRUS COVJECE OTOPI TI TIPKOVNICU E TOTALNO DOSO KOD FRENDA VIDIS SVE LJEPLJIVO E OTOPILO SE E NEMOS VJEROVAT E E E
The fuck man... koliko ti je 12?