Šta da radim___ zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 2.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Šta da radim___

moj brat kaže da ako igram igricu na laptopu da mi može pregorit grafička kartica jel to istina ?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Šta da radim___

Anyway, brat te laže. Ne može niš pregorit.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Šta da radim___

Ne, jedino ako se pregrijava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šta da radim___

reci ti svom bratu neka ne prica gluposti....a i ti isto ne blebetaj takve gluposti na forumu

nemoze pregorit nikako... to on govori samo da ti nebi mogo igrat igrice gore i toe to

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šta da radim___

i kaže da mu je od igrice koja ima 200 mb usporio laptop koji ima 2gb rama i 120 mb grafičke kartice i dual procesor  1,9 ghz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šta da radim___

mislim di to ima

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Šta da radim___

ma to ti vrlo lako moze eksplodirat.... slusaj ti brata jer ako eksplodira onda ces ti morat kupovat novi.... pa zato bolje nemoj igrat igre na njemu je se moze pregrijat

X

0 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
josip vukič kaže...

i kaže da mu je od igrice koja ima 200 mb usporio laptop koji ima 2gb rama i 120 mb grafičke kartice i dual procesor  1,9 ghz

josip vukič kaže...

mislim di to ima

Gluposti.

ćema kaže...

ma to ti vrlo lako moze eksplodirat.... slusaj ti brata jer ako eksplodira onda ces ti morat kupovat novi.... pa zato bolje nemoj igrat igre na njemu je se moze pregrijat

Ne s*ri.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Šta da radim___

hahahhah svasta sam cuo ali ovo nisam hahahhahahahahahha koji lapan

X

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Šta da radim___

lol

Koji spammers...!Viče

Ovoliko spam messages ne dobim u junk mail filter za Outlook u tjedan dana koliko ovdje naslažete vas dvoje u 20 min

trash bin can:S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šta da radim___

JOJ E ZNAS OVAJ VIRUS COVJECE OTOPI TI TIPKOVNICU E TOTALNO DOSO KOD FRENDA VIDIS SVE LJEPLJIVO E OTOPILO SE E NEMOS VJEROVAT E E E

The fuck man... koliko ti je 12?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.....

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 23:05 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice