Sapphire radeon hd 3870 ultimate

poruka: 10
|
čitano: 2.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Namjeravam uzeti grafu : Sapphire radeon hd 3870 ultimate.Kartica ima relativno povoljnu cijenu i što je meni jiš važnije

pasivno  hlađenje.A  radi  na  istim  taktovima  kao  obični  radeon  hd  3870  sa  512  mb  gddr  4  memorije.

Samo  je  bešumna.Što  mislite  o  ovoj  kartici?

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sapphire radeon hd 3870 ultimate
Spaz kaže...

Namjeravam uzeti grafu : Sapphire radeon hd 3870 ultimate.Kartica ima relativno povoljnu cijenu i što je meni jiš važnije

pasivno  hlađenje.A  radi  na  istim  taktovima  kao  obični  radeon  hd  3870  sa  512  mb  gddr  4  memorije.

Samo  je  bešumna.Što  mislite  o  ovoj  kartici?

Ništa ne mislim, kupio sam je Smijeh
17 godina
neaktivan

Odlična grafa za te novce... Upikni i uživaj al za svaku sigurnost nabaci na nju 120 mm vent... Cool

neznam kaj da napišem,,,,,
17 godina
neaktivan

Mislim da mu je poanta bas u tome sto nema vent i sto je besumna... a clockat je pretpostavljam nece ni pokusavat, znaci uz dobro provjetreno kuciste bi trebala funkcionirati bez problema...

Naravno to je samo moje misljenje Namigiva

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y184/dlek14/Inzaghisig.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
17 godina

Kad sam je tek kupio u idlu je bila na 41C, sad kad je malo zatpolilo ide i do 52. Ne znam koliko idu obične 3870, 41 mi je izgledalo super, ali me brine što će biti kad zbilja ljeto upeče

17 godina
segregator kaže...

Kad sam je tek kupio u idlu je bila na 41C, sad kad je malo zatpolilo ide i do 52. Ne znam koliko idu obične 3870, 41 mi je izgledalo super, ali me brine što će biti kad zbilja ljeto upeče

To su ti sjajne temperature, moja je na idlu 53C, a ovisi o igri ide i do 70C

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
neaktivan
Leko kaže...

Mislim da mu je poanta bas u tome sto nema vent i sto je besumna... a clockat je pretpostavljam nece ni pokusavat, znaci uz dobro provjetreno kuciste bi trebala funkcionirati bez problema...

Naravno to je samo moje misljenje Namigiva

120  mm  ventovi  su  dosta  tihi  tak  da  nebude  ni  znao  dal  radi... 

17 godina
segregator kaže...

To je sasvim normalna temperatura za grafu. Moja je 55 C u Idleu pa me ne brine uopce.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
segregator kaže...

To je sasvim normalna temperatura za grafu. Moja je 55 C u Idleu pa me ne brine uopce.

Ti imaš 3850 i to oc edition tak  da to nije isto... i nemaš sigurno pasivca gore... 

17 godina
neaktivan

Kupio sam ju!

Stavio sam 2 120 mm ventilatora i spojio ih na potenciometar na kućištu.

clock : gpu-871 Mhz,  mem-1320 Mhz

Kad krećem igrat okrenem potenciometar do kraja tako da ventilatori

šoraju na 1800 okretaja.Čuju se ali kad odvrnem zvuk od igre ionako ne

čujem sam sebe kako razmišljam pa mi to ne predstavlja neki problem.

Temperatura ne prelazi 54 stupnja ni nakon nekoliko sati mučenja grafe na Crysisu.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice