Zasto ih saljes jel svaka koju kupis, defektna pred kraj?
100 na 4K, ubio si je...
Štitim investiciju/pare.
 To bi se nekad reklo otvoreno da si cigan, danas kažeš štitiš investicije, ajme smijeha 
Apsolutno se slažem. Ponosni "cigan" tvojim riječima. Grafičke su imale artefakte, a na servisima su pronašli probleme na tri kartice. Ko sam ja da im se miješam u "poso". 
.  Jednu sam zamijenio i dobio 4070 Ti, prodao je za 800 eura, a za 3070 koju sam reklamirao dao 350, čista zarada 450 eura, samo na jednoj kartici. To ja i ostali zovemo pametnim potezom a ti rječju " cigan". Kad već Nvidia i sad i AMD gledaju samo kako da nas oderu, onda ću i ja igrati njihovu igru tvojim riječima "cigančevanja". Reklamirao sam i televizor od 75", našli kvar, sad stiže 85" koji vrijedi 500 eura više. Teoretski, ako ga prodam, 400-500 eura u džep i opet kupim 75". Opet tvjoim riječima "cigan". A naravno, oni koji daju 350 eura za kućište i 137 za tastaturu, obično prvi upiru prstom i nazivaju druge tim riječima. I da, nazivati nekog pogrdnim imenima na osnovi tuđeg porijekla je rasizam. Mislim da tome nebi trebalo bit mjesta na forumu.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.