evo moj mali review kao sto sam obecao pa pogledajte cisto informativno!
LP
evo moj mali review kao sto sam obecao pa pogledajte cisto informativno!
LP
Sviđa mi se 290X, u maxed 2.5k x 1.4k diže frejmove oko 20% u odnosu na moju trenutnu 7970 i to u području 40+ do 60 fps što je bitno za ugodniji gameplay... Znači šta, pričekati nereferentni hladnjak da kartica ne trotla ni malo i u međuvremenu još noviji driveri izađu i biti će tu i više od 20% boosta, neka i cijena još padne i puna šaka brade...
Neeego, nigdje nisam vidio kakva je u kopanju bitcoina i slično?
hmm jel isplativo mjenjati 2xmsi gtx 670 PE OC SLI i kupiti r9 290x.. znam da je sli nesto jaci ..sad me zanima jel to isplativo ili bolje pricekati sljedecu seriju
A kako to može biti isplativo ??
A kako to može biti isplativo ??
Ako će mu biti korisne za posao i donijeti više povećanja profita, nego je trošak zamjene?
Možda R9 280X Crossfire?
Sviđa mi se 290X, u maxed 2.5k x 1.4k diže frejmove oko 20% u odnosu na moju trenutnu 7970 i to u području 40+ do 60 fps što je bitno za ugodniji gameplay... Znači šta, pričekati nereferentni hladnjak da kartica ne trotla ni malo i u međuvremenu još noviji driveri izađu i biti će tu i više od 20% boosta, neka i cijena još padne i puna šaka brade...
Neeego, nigdje nisam vidio kakva je u kopanju bitcoina i slično?
Evo koga zanima Nvidia rusi cijene. Znam da je ovo iskljucivo tema za crvene ali vidio sam u zadnjim postovima da se spominju i zeleni. Idem po kokice, dojdem kad nasi ducani objave svoje cijene
Edit:
Prvo poslano od:
na ovom subforumu
Pa, naravno da je vezano za temu. Kakva bi to bila tema o AMD flagshipu bez informacija o nvidiji i cijenama.
nema ti tu fanboyizma tak da slobodno stavis i vijesti od zelenih ,svaka vijest za napredak pc gaminga je dobrodosla :)
imas zvijer od kompa zasto bi bzvz mijenjao za single rijesenje jedino da ides na 290 ili 290x cf onda bi dobio osjetan boost :)
Evo koga zanima Nvidia rusi cijene. Znam da je ovo iskljucivo tema za crvene ali vidio sam u zadnjim postovima da se spominju i zeleni. Idem po kokice, dojdem kad nasi ducani objave svoje cijene
Edit:
Prvo poslano od:
na ovom subforumu
znaći computeruniverse je već spustio cijene?
^ DA
Evo očiti primjer kolko dobra konkurencija znači nama korisnicima....780-tka je čitavih 100e jeftinija od prošlog tijedna...Sad zamislite da je bar još jedan igrač/proizvođač u bubnju šta bi tek bilo onda...
Neki modeli su i 115€ jeftiniji. MSI i Asus
Uzeo sam gigabyte 280x, i imam dell u2312hm i slika je odlična ali kad spojim pomoću hdmi kabela na philips led 27 slika je da nekažem sr.anje ali nije daleko od toga, sve nekako zamrljano. Do čega je to? Prijašnja msi 560ti je imala odličnu sliku tako da nije do kabela ili philipsa.
Uzeo sam gigabyte 280x, i imam dell u2312hm i slika je odlična ali kad spojim pomoću hdmi kabela na philips led 27 slika je da nekažem sr.anje ali nije daleko od toga, sve nekako zamrljano. Do čega je to? Prijašnja msi 560ti je imala odličnu sliku tako da nije do kabela ili philipsa.
Problemi s drajverom, sj..n kabl ili neispravna kartica...
http://www.computeruniverse.net/products/90512426/msi-geforce-gtx770.asp
GTX 770 2400kn sa poštarinom + 3 game bundle
A kad će naši trgovci kalat cijene GTX-icama?!?
?
A kad će naši trgovci kalat cijene GTX-icama?!?
Polako...njima se ne žuri..Moraju upecat još ljudi koji nisu informirani za ovo...
Poigraj se u Catalyst control centru sa slajderom od Scaling Options ( Digital flat panel ). Meni je slika bila mutna dok ga nisam stavio na 0.
Problemi s drajverom, sj..n kabl ili neispravna kartica...
http://www.computeruniverse.net/products/90512426/msi-geforce-gtx770.asp
GTX 770 2400kn sa poštarinom + 3 game bundle
http://www.geforce.com/whats-new/articles/announcing-the-geforce-gtx-holiday-bundle-featuring-heroes-pirates-and-spies
Ma te igre me ne zanimaju ni najmanje. Batmana sam kupia, AC:BF me ne zanima. A Black list nije ono sta je nekad bia. Vidit cemo kako ce se stvari razvijat.
Ja gledam cijenu i perfomanse, ostalo mi igra jako mal udio.
Ako imam GTX 780 za manje novce bocnem nju, a s obzirom da to nije opcija ovdje biram 290X.
Evo sad možeš bocnut jednu GTX 780. :)
Joj neznam sta da vise nabavim...
AMD me drzi sa ovim Mantle API-om i sa odlicnom R9 290x, dok NVIDIA nudi
PhysX, ShadowPlay, i ostale dobre stvarcice...
Neznam dali ce cijene R9 290x jos pasti kada dodu ne-referentni modeli.
A ovaj Mantle koliko cujem je odlicna stvar.
Neznam stvarno.
Neznam stvarno.
Napravi sto i ja.
Pricekaj Mantle u akciji, tj. kad izdaju podrsku za BF4.
Do onda ce vec biti i nereferentnih kartica, kod nas ce valjda do onda pasti cijene Nvidiji, doci ce sve 290x koje su planirane....
I onda lijepo odluci.
a cuj dosta teska odluka ovak dobrih kartica tehnologija s oba tabora ne bilo vec duz vrijeme, ja bi isao na 290x recimo al tek kad bi vidio kakve su performanse s obzriom na 780gtx
e da, sad si me podsjetio... jel bi se dala bocnut neka low end nvidia samo za fiziku?
Neznam stvarno.
Strpljen spašen!!!
Triba pričekat još neko vrime neka dođu R9 290 i R9 290X nereferentni modeli
pa ćemo vidit šta oni nude a uskoro izlazi i GTX 780ti.
Zaratiće oni cjenama a u tom ratu koristi bi mogli imat mi, samo triba bit srpljiv još misec dva.
LP
nevjerovatno još je nestašica R280X kod nas, computer universe također siromašno