Radeon R9/7 serija

poruka: 3.409
|
čitano: 522.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Radeon R9/7 serija

Pozz,

Sorry što upadam kao padobranac u temu, ali zanimalo bi me kakve su šanse da seasonic 520 w pogoni 280x grafulju?

Namjeravam za koji tjedan kupiti dotičnu grafu a staru pokloniti bratu a jedina mi je nepoznanica upravo napajanje.

Btw. inače je mali oftopic ali ni u kojem slučaju ne koristite amd uninstall utility na win 8/8.1....... inače vam ne gine refresh/clean install windowsa.....meni je mališa izbrisao sve power plan profile, čak i one defaultne koje dolaze s windowsima {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Radeon R9/7 serija

edit:

lol krivo sam procitao bio o kojom se watima radi :D

dobro je napajanje ali nemoje radit preveliki oc snjom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 13:48 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Radeon R9/7 serija
4mal kaže...

nikakve to je preslabo za nju , bdw imas odlican proc prvo uzmi napajanje neko posteno npr. crorsair tx 550,650 , onda kasnije gpu ili sve odjednom (ako to mozes financirat naravno) {#}

Haha, to sam i mislio, ali rekoh ajd da potvrdim svoje sumnje glede napajanja.

Što se tiče novaca.... oni su već spremni za akciju, ali nažalost dućani još nemaju puno modela pa ću zato pričekati koji tjedan radi popunjenja i naravno možda i pojeftinjenja pogotovo ako nvidia izda nešto konkurentno {#}

EDIT:

Hmmm znači da ipak mogu uštedjeti 600+ kn za napajanje...... oh koje li loše vijesti, da su barem sve takve {#}

Tnx 4mal :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 13:55 (Granzon).
18 godina
Radeon R9/7 serija

da ! a ko zna mozda ubodes 290x na kraju {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

ovaj stream vec postoji a za ovo ostalo kapa do poda za NV {#} pogtovo g-sync modul

bdw kome se neda citat english

http://www.hcl.hr/vijesti-nvidia-shadowplay-snima-igre-od-28-listopada-9548-23.html

{#}

taj N- Sync ( :D ) modul radi samo s TN matricama. Tako da je sam po sebi sranje. Kad bude radio na IPS matricama nek se jave.

18 godina
Radeon R9/7 serija

what ! samo TN a grrrrrrrrrr {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mind_challenge kaže...

Evo update mog posta, dakle reseating nije pomogao, grafa se i dalje jednako ponašala.

Dok nisam smanjio clock memorije sa 1400 na 1200. Sada radi savršeno.

Sad nisam siguran, da tražim novu iz trgovine, jer ova očito nije ispravna ili da uzmem nešto drugo u toj cijeni?

Ili možda da i ostavim ovako, razlike u performansama su minimalne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
18 godina
Radeon R9/7 serija

ne... mjenjaj to... imas pravo...  ako radi savrseno kako kazes kod underclocka onda to znaci da je neispravna ..nema to veze minmalne imas pravo imat default postavke po cijeni kojoj si platio i to im reci ako ti budu sra-li nesto {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 14:23 (4mal).
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Pozz,

Sorry što upadam kao padobranac u temu, ali zanimalo bi me kakve su šanse da seasonic 520 w pogoni 280x grafulju?

bez problema pogoni, mozes OC-at maximalno.

17 godina
zoharbizo kaže...

Cim stigne, cijene budu skočile. Ja sam naručio gigabyte r9 280x sa computeruniversa i trebala bi stići sljedeći tjedan.

Samo u 2 dana je na comp.universu cijena skocila za 17 eura, tako da nema šanse da u Hrvatskoj neće kad stignu nove pošiljke.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Radeon R9/7 serija

http://valid.canardpc.com/2749994

1 1 hvala 0
14 godina
Radeon R9/7 serija
Moj PC  
3 1 hvala 4
18 godina
Radeon R9/7 serija

e to te ja tampi ! {#}{#}

ovaj cf ce bit bolesnocha na 1080p  ! uff uff

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 16:44 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Impresivni rezultati razbila GTX 780 na proste faktore

Best za taj novac.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Svaka cast....udaraju i zeleni i crveni.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Još kada se dadnu OC R9 290 i R290x za kojih 200+Mhz(jezgra) i memorija,bolesno!
16 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

oce onaj true audio(astound sound) bit u samo nekim igrama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Radeon R9/7 serija

Jel sam ja jedini il još nekog boli q za taj true audio ?

Moj PC  
8 3 hvala 0
18 godina
Radeon R9/7 serija

i mene boli za audio {#}

Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Jel sam ja jedini il još nekog boli q za taj true audio ?

ima ljudi kojima je zvuk bitan.

a oni koji igraju na stereo zvučnicima ili slušalicama, to vjerovatno neće biti jasno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:09 (ranko091).
18 godina
Radeon R9/7 serija

ma kome je bitno mozda multi ekipi koja flaksa na neku imerzivnost(gadi mi se ta rijec!) da moze cut neprijetelja iz svog shu-pka nebili tako imala sto veci score LOL {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:14 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Nema dozivljaja bez 5.1 ili 7.1 ko nije probao nezna ;)

Moj PC  
3 2 hvala 0
18 godina
Radeon R9/7 serija

ja imam takve sluske i nije bog zna sto fora tak slusat vjeruj mi , na ps3 isto iskljucim DD kad nes igram jer mi samo smeta ta nagla promjena slusnog polja kad okrecem lika ljevo desno a to mi netreba posto sam 90% single igrac

dok kod filmova to je potpuno druga prica ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

ma kome je bitno mozda multi ekipi koja flaksa na neku imerzivnost(gadi mi se ta rijec!) da moze cut neprijetelja iz svog shu-pka nebili tako imala sto veci score LOL {#}

morat ćeš mi objasnit kakva je to poveznica kvalitete zvuka i score-a u igrama?!

true hd zvuk koji ide kroz hdmi daje puno kvalitetniji zvuk (veći bitrate) negoli trenutni preko optike. neovisno o izlaznom uređaju...

18 godina
Radeon R9/7 serija

kaj ti trebam crtat !a ko ga cujes sa super uber imerzivnim sluskama oni ti pomazu ( odmazu) da ga ucmekash prije ngo ti se prisulja iza ledja ili sa strane 

na taj nacin se reklamiraju sve 5.1,7.1 slusalice kaj ne ,dakle indirektno ti sluske pomazu za bolji score .. nije bitan skil ni misa ni tipkovnice samo uzmi 5.1 sluske i mozes u

profi ligu ... povraca mi se tog zaglupog game marketinga :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

ja imam takve sluske i nije bog zna sto fora tak slusat vjeruj mi , na ps3 isto iskljucim DD kad nes igram jer mi samo smeta ta nagla promjena slusnog polja kad okrecem lika ljevo desno a to mi netreba posto sam 90% single igrac

dok kod filmova to je potpuno druga prica ;)

Daj brate i ti ga sad pretera,kada postavis dobro sistem egal koji znaci vrh i ugrma kad dodje odjednom efekat,ja sam odranije igrao na sluske sad nebi se vraio za nezma sta vise na to ali pazi iam dosta do toga  kakavg e kvaliteta ozvucenje..

18 godina
Radeon R9/7 serija

neznam meni smeta 3d zvuk u igrama i tocka {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 19:32 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

kaj ti trebam crtat !a ko ga cujes sa super uber imerzivnim sluskama oni ti pomazu ( odmazu) da ga ucmekash prije ngo ti se prisulja iza ledja ili sa strane 

na taj nacin se reklamiraju sve 5.1,7.1 slusalice kaj ne ,dakle indirektno ti sluske pomazu za bolji score .. nije bitan skil ni misa ni tipkovnice samo uzmi 5.1 sluske i mozes u

profi ligu ... povraca mi se tog zaglupog game marketinga :D

mislim da si ti pomiješao moje navode. nisam ja tu spominjao multiplayer. već igranje solo, kampanje. tamo di kvaliteta zvuka dolazi do izražaja.

da ne bi krivo pomislio, ja igram MP igre sa slušalicama, stereo slušalicama, tj cijeli head-set. i tu mi je bitno da čujem svoje suborce preko voipa. ali to svejedno ne mijenja činjenicu da želim i da kroz te slušalice dođe kvalitetan zvuk, makar ga rijeko čujem od suboraca koji melju gluposti dok igramo... :D

18 godina
Radeon R9/7 serija

ahaha a ocito sorry, eto za single je druga prica tu se slazem {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

pozdrav jel mi moze neko obajsniti sad te akrtice kakko koja dodje u usporedi sa sedmom serijom nerazumijem

lisnjic
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice