Da, al još veća je glupost stavljat takvu grafu na 23''. Kao privremeno riješenje, da. Ali za dugoročno, nikako.
4850HD bez problema vrti igre u FullHD rezi na 24'' monitoru...
da,ali na kojim postavkama?
Na high, još nisam igrao igru u kojoj mi je problem bila grafa, općenito kada je riječ o crysis warheadu, problem je proc, a grafa ne, još kad je clockaš, recimo sad mi radi na 700/1200 mhz što je i više nego dobro jer se ne grije puno(moguće je namjestit brzinu venta) i osjeti se u igrama, neki ljudi sve gledaju crno-bijelo, recimo nitko mi nije vjerovao da sam cod 4 igrao sa x1650 na high 1280*768 s pristojnim framerateom jer su imali hd 3870 i to je kao nemoguće sada da radi na slabijim grafama kako treba.

.
), mislim da je čista glupost uzimat HD4850 za igranje na full HD monitoru. Sorry ali ja tako misli. Ja poštujem svačije razmišljanje, pa tako i tvoje. Ali ja imam svoje i tako je. Dakle, ja stojim pri svome da ne preporučam HD4850 za igranje na full HD monitoru. Već sad ima igara na kojima će se sigurno osjetit slabost te grafe za takve reze. Da sad opet ne nabrajam igre (već su nabrojane miljun puta). Ali se slažem s nečim što si već i prije (ako se ne varam rekao). Grafa je i danas dobra, pa na kraju krajeva i služi vrlo dobro. Recimo, staviću sebe konkretno u primjer. Meni jača grafa ne treba niti bi igrala kakvu ulogu. Ja sve što zaigram, zaigram kvalitetno. Ne pale me ni Crysis, ni metro ni slične igrice. Ali kažem, za nekog tko kupuje računalo ili ima namjeru kupit, jednostavno ne bih preporučio da razmišlja o takvoj grafi s takvim monitorom. Danas ljudi kad uzimaju takve stvari očekuju da sve praše bez greške. E pa to jednostavno ne ide. Dakle, otud moj savjet.