Ovako ,nedavno sam prodao svoju 4870 x2 grafu preko njuskala,na oglasu je pisalo da se moze doc kod mene isprobat do mile volje.Znaci ja sam "uvjeren da je grafa ispravna" ,jer inace zasto bi to stavio na oglas da se moze doc kod mene isprobat.Covjek je sve uredno dosao ,platio,ja mu upalio igre na koji minut ,sve radilo. Odmah dan poslije kupio sam 6870 ,i sve ukljucio ne radi.Zvao u magazin rs,i lik kaze da je ispravna,sve zivo sam isprobao ,i ispalo je na kraju da je napajanje pocelo davat nestabilan napon.To je znaci odma jedan dan poslije prodaje.Nista,kupio novo napajanje,i pospajao ja sve ,i opet nista ne radi.Sta se desilo? Ispalo je da je napajanje povuklo za sobom maticnu .Poslao sam ju na reklamaciju po treci put zaredom,i dobio novu,i sve pospajao i normalno radi. Covjek mi se javio nakon nekih mjesec i po dana otprilike vise-manje. I kaze da grafa baca bsod i da ju je on tek sad uspio isprobat,nije imao dovoljno jake komponente.I sta cu sad? Jel moguce da je napajanje povuklo i graficku za sobom? Jedino sto taj covjek nije napravio ,to je reinstal windowsa? (ja sam rijesio bsod na 6870 xfx reinstalom windowsa)
Najradije bi mu vratio novac,sto cu i najvjerovatnije napravit.Necu propast zbog 500-600 kn .A uostalom ,bolje mir u kuci,ne bi volio da mi netko dolazi na vrata stvarat probleme..
Da li bi vi vratili na mom mjestu novac osobi?