dakle član foruma dr zlo mi je u zamjenu za jedan hladnjak dao nvidiu 8600gt koju evo pokusavam stavit da mi fiziku obraduje , pratio sam sve korake iz bugovog videa http://www.bug.hr/bugtv/physx-kombinaciji-nvidia-ati/652.aspx i sve mi je u redu , glatko teklo ali kartica ipak jos uvjek ne obraduje fiziku , u nvidia control centeru sam stavio physics enabled , ugl sve korak po korak kou u bug videu ali kad igram mafiu s fizikom jos uvjek blokaje i kad izadem u windowse i pogledam msi afterburner grafikon od 8600gt pokazuje da je bila na 0% opterecenja cijelo vrijeme , dakle ne obraduje fiziku , jel moze pomoc , u cemu je problem ? primarna kartica mi je radeon 4850 a ostatak konfe pogledajte pod moj pc , ploča mi ne podrzava sli ali to nema veze koliko ja znam ?
EDIT: jos da napomenem , ja nigdje nisam odabrao koja kartica tj cpu ili kartica ce obradivat physix ali ni bugovci u videu takoder nisu , u physix opcijama u nvidia control panelu postoji samo physix enabled ili disabled , nikakve druge opcije nema.

)
. A sada PhysX kartica se može još svakako koristiti...