Problem sa hd 3650 agp

poruka: 14
|
čitano: 4.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa hd 3650..

Dakle graficka je ova sapphire hd 3650 512mb ddr2,konf kompa je: maticna Fujitsu Siemens Premium D1688-A ,proc je 2.6 mislim northwood (nisam siguran),1,5gb rama,2 harda (1tb i 120gb),napajanje je codegen 300XX 400w,stara graficka je ati radeon 9550 128mb,e sad isao sam zamjenit sa ovom drugom iz naslova ali cim upalim komp on izbaci da moram ustekat onaj dodatni kabel od napajanja (onaj za disketu sta ide isti) i to mi blica na monitoru i onaj iritantni biip bipka a kabel je ustekan u graficku.Da li to znaci da treba ic jace napajanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa hd 3650..

Niko nezna??

15 godina
neaktivan
Problem sa hd 3650 agp

Pokušaj s nekim drugim napajanjem i reinstalacijom Windowsa, trebalo bi vidjeti i koje drivere staviti, ponekad 3650 prepoznaje kao 2600XT Visiontrek i slično. Dosta je bugova bilo sjećam se još kad sam koristio seriju 2,3 i 4 za AGP. Ne znam u kojoj su fazi sa tim AGP Hotfixom, meni se dešavalo da na jednoj platformi nikako neće raditi tj. pucaju teksture, gasi mi monitor a zvuk ide i dalje, igra radi i dalje tj a nestane slike..

Pokušaj napajanje za početak, kakav Fortron 350W preporuka. Ako se ponavlja probaj čisti OS bacit..ako ni to ne pomaži riješi je se, ispalit ćeš na živce..i uzmi neku 7600GT ili 7800GS za AGP.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa hd 3650 agp

Hvala na odgovoru,ionak mi je trebalo novo napajanje i otisao kupio Corsair GS Series 600w i spojio maloprije i radi sve ko urica,ocito je napajanje bilo preslabo.Vidjet cu kasnije kak ce se ponasat kad ju opteretim.{#}

15 godina
neaktivan
Problem sa hd 3650 agp

Lijepo bome bratko, takav PSU za konficu od 300kn. {#} Ostati će ti za iduću ajde..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sirius kaže...

Hvala na odgovoru,ionak mi je trebalo novo napajanje i otisao kupio Corsair GS Series 600w i spojio maloprije i radi sve ko urica,ocito je napajanje bilo preslabo.Vidjet cu kasnije kak ce se ponasat kad ju opteretim.{#}

lol takvo napajenje je overkillllll za tu konfu,skuplje napajanje od konfe,

btw:mogao si kupiti neko jeftinije.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan

Ma uletilo za jeftinije novce,neki dug na naplati bio pa eto ganc novo iz trgovine i sto cuna za cevape dobio ;-))))

Mislim vrlo brzo slagat novu konfu za buraza koji je vise gamer pa ce njemu dobro doc,ja sam vise mjuza i filmovi.:-D

17 godina
protjeran
Sirius kaže...

napajanje je codegen 300XX 400w (..) e sad isao sam zamjenit sa ovom drugom iz naslova ali cim upalim komp on izbaci da moram ustekat onaj dodatni kabel od napajanja (onaj za disketu sta ide isti) i to mi blica na monitoru i onaj iritantni biip bipka a kabel je ustekan u graficku.Da li to znaci da treba ic jace napajanje?

Nego jesi ti ustekao to dodatno napajanje? (6pin pcie knektor ili molex 4-pin?) Ili ta graficka uopce ni nema dodatni konektor obzirom da neke 2600Pro/3650 nisu imale potrebu za dodatnim napajanjem (2600XT je bila obvezna to imati) kad su i trosile ispod 65-70W

Sirius kaže...

Fino u svakom slucaju je do napajanja {#} a sad je li i do konektora? Kodidzen 400W sumnjam da uopce ima 6-pin pcie kaj ne? Mozda sad pozelis ubosti i "jacu karticu koja ce bolje iskoristiti to napajanje" {#}

15 godina
neaktivan

Sta je najbolje samo sam trebao ustekat onaj mali 4pin sta ide za fdd i sad radi sve normalno,je je ova je morala jer probao sam bez da prvo prikopcam konektor ali opet isti signal je bio i upozorenje.

Nema taj 6pin ali sa ovog napajanja kad sam ustekao onda se nije htio ni upalit,neznam zasto??{#}

17 godina
protjeran

Ako sam dobro shvatio, s novim napajanjem (GS 600W) radi bez da se usteka dodantno 6-pin napajanje a kad ga ustekas komp ne zeli proraditi?{#}

15 godina
neaktivan

Da sta je najgore,samo ustekam u graficku onaj mali 4-pin kao za fdd i radi sve normalno ali nemoze bit ustekan 6-pin onaj na maticnu sta ide.Nekuzim ni ja u cem je caka...

17 godina
protjeran
Sirius kaže...

Da sta je najgore,samo ustekam u graficku onaj mali 4-pin kao za fdd i radi sve normalno ali nemoze bit ustekan 6-pin onaj na maticnu sta ide.Nekuzim ni ja u cem je caka...

Ok sad kuzim na graficku ide berg konektor (floppy) sto je i logicno zato sto je agp a ne pcie. Taj 6-pin konektor nije za plocu nego za graficku koja ima takav konektor ;)

Nego ponovno sa starim napajanjem si isto ustekao tih 4-pina na graficku i onda ti je komp bootao i javio onu gresku da nema dovoljno struje? Ako je tako problem je u starom napajanju ili trulim kabelima koji su relativno jadni na noname napajanjima, a berg konnektor se nalazi na kraju iza dva molexa (80-100cm zice)

Uglavnom super je kaj sve radi s kvalitetnom overkill napojinom{#}

16 godina
neaktivan
Problem sa hd 3650 agp

Prijatelj ima problem sa navedenom hd 3650 512mb grafom. Nedavno mu je instaliran XP, i potrebni driveri. U igricama slika mu bude katastrofa, puna bug-ova. Ostatak pc-a mu je amd 2.1 x1, 1,5 gb rama, 250 hdd, napajanje nepoznato. Da li znate u čemu je problem, to mu se prije nije događalo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 14:25 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa hd 3650 agp

Nek proba sa drugim napajanjem i obavezno ušteka 4pin od floppya u hd3650.

http://www.njuskalo.hr/image-w450/graficke-kartice/ati-radeon-hd-3650-agp-slika-6354049.jpg

Ustvari nek otvori kućište i pogledajte da li je uopće kabel od dodatnog napajanja spojen..ako nije, uštekajte i opet vidite..

Ponavlja li se greška, pokušajte sa drugim napajanjem i drugim driverima. Također isključiti fast writes u biosu matične, i aperture size staviti na minimum, kao i catalyst AI ne dirati. standard, koji je već.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:49 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice