Prije 3 tjedna komp mi se sam poceo restartat i javljao mi je probleme s hardwareom. Na grafi su mi svijetlile 3 lampice: D1601, D1602 I D1603. Nakon toga sam zamijenio kable i sve je radilo ok oko 2 tjedna. Problem se opet pojavio i opet sam ga uspio rijesiti. Stavio sam nove windowse (7 ultimate), sve je normalno radilo. Pokrenem cod 2, ne mogu lockat 250 fps-a, odem na youtube i ne mogu gledat video. Pojavi se zelena slika, muzika ide desetak sec i sve stane i zasteka. Grafa se ne pregrijava, temp je oko 60-65 max u cod-u, a napajanje je i vise nego dovoljno. Zna li itko u cemu je problem? Molim vas pomozite jer vise ne znam sto da naparavim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stavi taktove proc-a i grafulje na defoltne, i pogledaj si na kojoj freq. ti radi RAM, ako nije na defoltnoj moguće je da se i pci-e port pomaknuo po freq. pa nije dobra komunikacija između grafe i MBO-a-
inače nemoj reć da ti je napajanje i više nego dovoljno za ovu grafičku kada ona dobrano poteže preko 350W kada je OC-na.
vidi link:
http://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/xfx_hd_4890_xxx_1gb_pcie_graphics_card/3
Sve sam stavio na default. Pa sto nije za ovu konfu dosta i VX450, a mozda cak i CX400
ako je voziš na defoltu da sasvim dosta...
za sve drugo ne znam, iskustveno je potrebno probati, svaki komp je drugačiji.
pogledaj si kako ti se drže taktovi na MBO, da nije ipak problem u njima i komunikaciji.
moguće je i da spoj u grafičkom portu zeza jer nekih 75W dobiva preko njega.
skini neki program i ipak prati kako se naponi drže dok se igraš, a drugim okom i temperature.
inače prema onomu što si napisao je PSU skrivilo to resetiranje i još se pregrijala k tome.
d 1601 je upozorenje kritične temperature 
d 1602 greška gornji konektor
d 1603 greška donji konektor
d 601 VDDC greška
kod paljenja pogledaj da li se d 1601, d 1602, d 1603 upale dok je post test tj ventilator se zavrti na 100%
d 601 se nikako NE smije upaliti
Upale se d 1601, 1602 i 1603, ali ne kuzim zasto imam drop fps-a i zasto ne mogu gledati video?
da slučajno ne vrtiš folding@home na gpu ?
i možda bi bilo dobro napraviti reset biosa da se sve one postavke od OC-nja vrate na defoltne iako mi sve na hardweraj miriše 
Meni se to događalo na mojoj staroj 2600, na kraju je jednostavno riknila ali sam imao garanciju pa sam dobio novu...
Nisam je nikad clockao, jednostavno je krepala sama od sebe