Problem sa brisanjem drivera

poruka: 8
|
čitano: 4.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znači ovako,imam 11.10 koje želim izbrisati ,ali to mi nikako ne uspijeva. Odem u Add or remove programs, tu izbrišem drivere, nakon toga idem reboot i u safe mode. U safe modu preko Driver Cleaner Pro, izbrišem ATI, ATI CCC... Kada se to izbriše, rebootam i pokušava ući normalno u windows ,ali ne ide dalje od starting windows i onog loga. Normalno čukejm zvuk kad se windows starta i zvuk od wireless-a ali slike nema. Stoji na windows logu.

Sad ne znam što krivo radim? Kako pravilno mogu izbrisati stare i instalirati nove windowse jer mi ovako ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 15:32 (dv14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Problem sa brisanjem drivera
dv14 kaže...

Znači ovako,imam 11.10 koje želim izbrisati ,ali to mi nikako ne uspijeva. Odem u Add or remove programs, tu izbrišem drivere, nakon toga idem reboot i u safe mode. U safe modu preko Driver Cleaner Pro, izbrišem ATI, ATI CCC... Kada se to izbriše, rebootam i pokušava ući normalno u windows ,ali ne ide dalje od starting windows i onog loga. Normalno čukejm zvuk kad se windows starta i zvuk od wireless-a ali slike nema. Stoji na windows logu.

Sad ne znam što krivo radim? Kako pravilno mogu izbrisati stare i instalirati nove windowse jer mi ovako ne radi.

Moras nanovo instalirati windows,nema ti druge ako zelis izbrisat te drivere....

Softwer
15 godina
mierda-del-torro kaže...

Idem probat s njim.

Kada brišem sa Cleaner ili Sweeper-om ,je ltrebam ulaziti u safe mode ili mogu izbrisati iz "normalnog" načina rada?

16 godina
dv14 kaže...
mierda-del-torro kaže...

Idem probat s njim.

Kada brišem sa Cleaner ili Sweeper-om ,je ltrebam ulaziti u safe mode ili mogu izbrisati iz "normalnog" načina rada?

Iz normalnog načina...

Softwer
15 godina

Isprobao i Sweeperom ali opet ista stvar.

A što je najgore kod ovih 11.10 nemogu ući u CCC. Stisnem desni klik na desktop i na CCC, pokaže se znak učitavanja i ništa se ne dogodi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Softwer kaže...
dv14 kaže...
mierda-del-torro kaže...

Idem probat s njim.

Iz normalnog načina...

uninstall iz control panela iz normal windows, pa onda safe mode i driver sweeper.

''how yes no''
15 godina
Probao iz normalnog, iz safe ,ali ništa.
Mogu li reinstall win ,a da mi ostanu igre i ostali file-ovi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice