Problem : Inače igram igre i u pola igre nekih pola sata rada, zacrni mi se slika, blokira mi sve i nista mi ne preostaje nego resetirat komp ali manualno odnosno na gumb.
No..I to smo bili riješili tako sto sam rad odnosno takt graficke rada (core clock) sa 900 mhz smanjo na neznatnih 880 mhz a fun speed sa 50 % na 100 % i velikim čudom proradilo nije izbacivalo vise , ono dalo se sjest i odigrat partiju pucačine i pogledat film.
No..nakon par dana mi se javio opet isti problem..Opet crna slika,a ja kazem : ''pun mi je kufer vise ovoga odo ja graficku na popravak'', i kao što rekoh poslao sam je, zovem covjeka nakon dva dana... Kaže : ''grafička nema nikakvih tvorničkih greški već da mi se pregrijavala i da je bila sporka iznutra'' i ja sav sretan kazem saljite je doma. Došla grafička doma ,stavljam u komp i idem igrat.
Palim igru,radi sve super No... Opet problem isti.
Ne znam više što mi je činit. Neki su mi ljudi rekli da bi mogao kupiti neko bolje hladjenje z a grafu a neki da mi je kutija premala od kompa i da se zbog toga pregrijava. Kutija medium ne kontam.
usput da recem, ostala konfiguracija je čitava nova.. proc,napajanje,rami,matična.
Ako itko moze pomoći neka mi napiše jer ja sam poludio,gore nego žensko , bgmi gore. Hvala!