Znaci igram wow i odjedanput blue screen, i tako par puta na dan, jel do pregrijavanja, temp je max bila 79 stupnjeva nakon 2-3 sata igranja. Il jel je do igre? ( novi patch ) ili drivera, 10.4
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se to prije dogadjalo.
stalno me to mucilo, u svim igricama.
i ja ga odnjeo na servis, na kraju ispalo da je do maticne.
dobio novu posto je bio pod garancijom komp
C:\Windows\Minidump\102710-15234-01.dmp
C:\Users\\AppData\Local\Temp\WER-30640-0.sysdata.xml
wth?
Ponekad WoW ne radi dobro na clockanim mašinama,ta igra koliko god savršena bila - i više od igre,ima 1001 bug i nekompatibilnost. Meni osobno na E6750 procu nije htjela raditi stabilno , a sve ostalo mi je prolazilo,i 3d mark06,sve druge igre,i prime, samo WoW se rušio pod OC-om.
Moguće nažalost i da je hardverska ili da softverska nekompatibilnost. Možda i oboje.
Predlažem odlazak u WoW folder i čišćenje tj. brisanje dump foldera, zaboravio sam kako se zovu mogu doma pogledati kod sebe, dugo to nisam radio, dakle taj keš i postavke treba obrisati.
Možda uključiti vsync, nekad pomogne i ići sa manje agresivnim detaljima i postavkama. Ne bi bilo loše ni testirati na procu sa default taktovima. Čisto da vidiš.
Od HW strane može biti napajanje ili matična,a tu su i RAM-i..mislim,kad baci BSOD,nema to bezveze nadimak ..of death , može biti zaista bilo što,ili hw ili sw,ili oboje.
Da je naveo i napajanje koje ima mogli bi nešto odmah i isključiti glede hardwera
, ali prvo neka proba deinstalirati igru i pokušati defrag. hard disk i očistiti CCleanerom pa možda i drajvere obrisati(Driver cleanerom) i instalirati nanovo.
Skinuti najnovije pa instalirati ako se opet pojavi onda probati dobivene drajvere sa grafom.
Nije to baš tako lagano,zbog patcheva. Kad se WoW počne rušiti odjednom možeš se upucati, znam iz iskustva. 
malo su mu i temperature visoke za vaporku
malo su mu i temperature visoke za vaporku
Jedno 6,7 stupnjeva.
Jel ima ko zeljan/voljan pomoci u vezi dumpova, evo 3 dana nista i ponovno mi se dogodi?