Problem s 5770 vaporx

poruka: 10
|
čitano: 1.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s 5770 vaporx

Znaci igram wow i odjedanput blue screen, i tako par puta na dan, jel do pregrijavanja, temp je max bila 79 stupnjeva nakon 2-3 sata igranja. Il jel je do igre? ( novi patch ) ili drivera, 10.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s 5770 vaporx

meni se to prije dogadjalo.

stalno me to mucilo, u svim igricama.

i ja ga odnjeo na servis, na kraju ispalo da je do maticne.

dobio novu posto je bio pod garancijom komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s 5770 vaporx

C:\Windows\Minidump\102710-15234-01.dmp

C:\Users\\AppData\Local\Temp\WER-30640-0.sysdata.xml

17 godina

wth?

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
Problem s 5770 vaporx

Ponekad WoW ne radi dobro na clockanim mašinama,ta igra koliko god savršena bila - i više od igre,ima 1001 bug i nekompatibilnost. Meni osobno na E6750 procu nije htjela raditi stabilno , a sve ostalo mi je prolazilo,i 3d mark06,sve druge igre,i prime, samo WoW se rušio pod OC-om.

Moguće nažalost i da je hardverska ili da softverska nekompatibilnost. Možda i oboje.

Predlažem odlazak u WoW folder i čišćenje tj. brisanje dump foldera, zaboravio sam kako se zovu mogu doma pogledati kod sebe, dugo to nisam radio, dakle taj keš i postavke treba obrisati.

Možda uključiti vsync, nekad pomogne i ići sa manje agresivnim detaljima i postavkama. Ne bi bilo loše ni testirati na procu sa default taktovima. Čisto da vidiš.

Od HW strane može biti napajanje ili matična,a tu su i RAM-i..mislim,kad baci BSOD,nema to bezveze nadimak ..of death , može biti zaista bilo što,ili hw ili sw,ili oboje.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s 5770 vaporx

Da je naveo i napajanje koje ima mogli bi nešto odmah i isključiti glede hardweraOsmijeh, ali prvo neka proba deinstalirati igru i pokušati defrag. hard disk i očistiti CCleanerom pa možda i drajvere obrisati(Driver cleanerom) i instalirati nanovo.

Skinuti najnovije pa instalirati ako se opet pojavi onda probati dobivene drajvere sa grafom.

Intel E2160
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 15:19 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s 5770 vaporx

Nije to baš tako lagano,zbog patcheva. Kad se WoW počne rušiti odjednom možeš se upucati, znam iz iskustva. Namigiva

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s 5770 vaporx

malo su mu i temperature visoke za vaporku

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

malo su mu i temperature visoke za vaporku

Jedno 6,7 stupnjeva.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Problem s 5770 vaporx

Jel ima ko zeljan/voljan pomoci u vezi dumpova, evo 3 dana nista i ponovno mi se dogodi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice