Događa mi se veoma cudna stvar, igram igru, recimo mw2, i odjedanput neki fps drop nastane ( trcanje na random stazi ) recimo s 90 padne na 81 i zalaga na 0.5 sekunde, nisam probao neke druge zahtjevnije igre. Sad neznam dal da zovem servis, i u cemu bi bio problem, driveri su 10.4. Da li ko ima kakvu soluciju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam sta da ti kazem moj bratic ima isu takvu i to sam skuzio i rekli su mi ljudi da se taj model jako puno kvari i da se previse zamrzava eo npr uzmes 4890 2gb od vapor-x i mrznit ce ti slika ko luda :S neznam ni ja zasto ja sam inace fan nvidije i ostat cu pa eto neznam sta da ti tocno kazem
nisi bas pomogao 
procitao da flashanjem biosa te update na 10.5 sređuje stvar, ima neko iskustva s mojim problemom?
procitao da flashanjem biosa te update na 10.5 sređuje stvar, ima neko iskustva s mojim problemom?
Definitivno probaj nove drivere instalirati. Meni je inace znalo zalegat zbog procesora (AVG u pozadini radio shranja...). Inace drop sa 90 na 81 nije nista alarmantno.
neznam sta da ti kazem moj bratic ima isu takvu i to sam skuzio i rekli su mi ljudi da se taj model jako puno kvari i da se previse zamrzava eo npr uzmes 4890 2gb od vapor-x i mrznit ce ti slika ko luda :S neznam ni ja zasto ja sam inace fan nvidije i ostat cu pa eto neznam sta da ti tocno kazem
kvare ovo meni prvi glas i googlao sam i citao ali nigdje se niko ne buni da se kvari bilo je slucajeva al ne tako puno mozda je tvornicka greska impletancijox VAPORX i OC-anja ili je Bios u banani
da u brojkama, al onaj osjecaj da je freezao ekran je ubitacan...
znam kako ti je si stavio novi BIOS
ocito je ta kartica u banani kako citam al samo ta od sapphirea
Evo tu su ti BIOS i programi i upute sve sta ti je potrebno da sredis grafu
nisam skuzio sto si napisao heh
to ti je malo dublje o grafama ti vjerovatno samo znas o MB i Bit samo ti stavi novi BIOS na grafu
probat cu to, uglavnom sve uredu ide, odlican fps na sve max, i odjednom freeza na 0.5 sekundi,a vidi meni je gpu-z detectalo 800 shadera.
a jesi probao novi BIOS da vidimo dali ce ti srediti taj bug
provjerio sam i imam vec najnoviji bios instaliran.
a neznam onda sta bi moglo biti
ajd pogledaj pod sensor od gpuz nakon što igraš i primjetiš da je pao fps da li možda kartica spusti taktove u tom trenutku??
to se dogodi u djelicu sekunde heh
pogledao sam logove i stalni je takt u igri izgleda.
pogledaj recimo gpu usage, u gpu-z ili u afterburneru
ja sam imo istih problema i skuzio da taj gpu usage padne za to vrijeme skoro na nulu i napravi fps drop, pratio sam u msi afterburneru
kak vi isto komplicirate stvari
a jesi li se zapitao da nije mozda do igrice?
koliko ja znam, mw2 preferira nvidiu i zato na atijevima ima tolike framedropove(ima ih i na nvidii ali ne tolke),imao sam ih i ja na svojoj 5770.ako te tolko smeta,probaj smanjit rezoluciju ili jednostavno nemoj igrat.
ista stvar vrijedi i za krizu i gta4 itd. da ne nabrajam sad...
slažem se sa lollik91,smanji rezoluciju i detalje ,ipak je to grafa za par sto kuna 

-probaj si nabavit ovako nešto
nije bas za par sto kuna,al dobro,nasparam tvoje je
super je to graficka za pare,ja nemam problema s njom,vise s driverima ali to je sad druga prica,graficka je uredu
da updejtam na 10.5?
napravi update to ti može samo poboljšati stvar
10.6 je vec izasao,
da updejtam na 10.5?
kako oces,ali ja sam morao vratit na 10.4 jer su mi ovi smanjivali fpse u nekim igricama i nije mi radilo smanjivanje frekvencija dok grafa miruje
hmm moguce da samo freeza dok je fraps upaljen, nisam siguran al imam osjecaj da samo onda zalaga.
nekomplicirajte stvar,ja imam 5770 i radi kao metak,naprimjer gta-epsidoes from liberty city...ide sve na max. a kamoli mw2..... momak,skini zadnje drivere 10.6 i kad si skinuo,kad uđeš u setup-program,prvo stisni unnistal da ti izbriše trenutne onda se opet vratiš i instaliraš.i stavi bio.imao sam i ja problema sa 10.4 nemaš beda. :)
i skini zadni realtekov driver za zvućnu karticu,zna i on pravit probleme. pozdrav.
skinuo dirt 2, 60+ fps, sve maxano, izgleda da mw2 samo hebe kad je fraps on