Problem sa 5770 vapor-x

poruka: 30
|
čitano: 2.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

Događa mi se veoma cudna stvar, igram igru, recimo mw2, i odjedanput neki fps drop nastane (  trcanje na random stazi ) recimo s 90 padne na 81 i zalaga na 0.5 sekunde, nisam probao neke druge zahtjevnije igre. Sad neznam dal da zovem servis, i u cemu bi bio problem, driveri su 10.4. Da li ko ima kakvu soluciju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 22:18 (Leon93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa 5770 vapor-x

neznam sta da ti kazem moj bratic ima isu takvu i to sam skuzio i rekli su mi ljudi da se taj model jako puno kvari i da se previse zamrzava eo npr uzmes 4890 2gb od vapor-x i mrznit ce ti slika ko luda :S neznam ni ja zasto ja sam inace fan nvidije i ostat cu pa eto neznam sta da ti tocno kazem

N-zeyac
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

nisi bas pomogao Izlanuo se

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

procitao da flashanjem biosa te update na 10.5 sređuje stvar, ima neko iskustva s mojim problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Leon93 kaže...

procitao da flashanjem biosa te update na 10.5 sređuje stvar, ima neko iskustva s mojim problemom?

Definitivno probaj nove drivere instalirati. Meni je inace znalo zalegat zbog procesora (AVG u pozadini radio shranja...). Inace drop sa 90 na 81 nije nista alarmantno.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
protjeran
VEHT kaže...

neznam sta da ti kazem moj bratic ima isu takvu i to sam skuzio i rekli su mi ljudi da se taj model jako puno kvari i da se previse zamrzava eo npr uzmes 4890 2gb od vapor-x i mrznit ce ti slika ko luda :S neznam ni ja zasto ja sam inace fan nvidije i ostat cu pa eto neznam sta da ti tocno kazem

kvare ovo meni prvi glas i googlao sam i citao ali nigdje se niko ne buni da se kvari bilo je slucajeva al ne tako puno mozda je tvornicka greska impletancijox VAPORX i OC-anja ili je Bios u banani

z v o n e x p
15 godina
neaktivan

da u brojkama, al onaj osjecaj da je freezao ekran je ubitacan... 

16 godina
protjeran
Problem sa 5770 vapor-x

znam kako ti je si stavio novi BIOS

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa 5770 vapor-x
z v o n e x p
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam skuzio sto si napisao heh

16 godina
protjeran
Problem sa 5770 vapor-x

to ti je malo dublje o grafama ti vjerovatno samo znas o MB i Bit samo ti stavi novi BIOS na grafu

z v o n e x p
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

probat cu to, uglavnom sve uredu ide, odlican fps na sve max, i odjednom freeza na 0.5 sekundi,a vidi meni je gpu-z detectalo 800 shadera.

16 godina
protjeran
Problem sa 5770 vapor-x

a jesi probao novi BIOS da vidimo dali ce ti srediti taj bug

z v o n e x p
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

provjerio sam i imam vec najnoviji bios instaliran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa 5770 vapor-x

a neznam onda sta bi moglo biti

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

ajd pogledaj pod sensor od gpuz nakon što igraš i primjetiš da je pao fps da li možda kartica spusti taktove u tom trenutku??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

to se dogodi u djelicu sekunde heh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

pogledao sam logove i stalni je takt  u igri izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

pogledaj recimo gpu usage, u gpu-z ili u afterburneru

ja sam imo istih problema i skuzio da taj gpu usage padne za to vrijeme skoro na nulu i napravi fps drop, pratio sam u msi afterburneru

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

kak vi isto komplicirate stvariNeodlučan

a jesi li se zapitao da nije mozda do igrice?

koliko ja znam, mw2 preferira nvidiu i zato na atijevima ima tolike framedropove(ima ih i na nvidii ali ne tolke),imao sam ih i ja na svojoj 5770.ako te tolko smeta,probaj smanjit rezoluciju ili jednostavno nemoj igrat.

ista stvar vrijedi i za krizu i gta4 itd. da ne nabrajam sad...

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
protjeran

slažem se sa lollik91,smanji rezoluciju i detalje ,ipak je to grafa za par sto kuna SmijehSmijeh

-probaj si nabavit ovako nešto

16 godina
gammer37 kaže...

slažem se sa lollik91,smanji rezoluciju i detalje ,ipak je to grafa za par sto kuna SmijehSmijeh

-probaj si nabavit ovako nešto

nije bas za par sto kuna,al dobro,nasparam tvoje jeIzlanuo se

super je to graficka za pare,ja nemam problema s njom,vise s driverima ali to je sad druga prica,graficka je uredu

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

da updejtam na 10.5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

napravi update to ti može samo poboljšati stvar

15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

10.6 je vec izasao, 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Leon93 kaže...

da updejtam na 10.5?

kako oces,ali ja sam morao vratit na 10.4 jer su mi ovi smanjivali fpse u nekim igricama i nije mi radilo smanjivanje frekvencija dok grafa miruje

15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

hmm moguce da samo freeza dok je fraps upaljen, nisam siguran al imam osjecaj da samo onda zalaga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nekomplicirajte stvar,ja imam 5770 i radi kao metak,naprimjer gta-epsidoes from liberty city...ide sve na max. a kamoli mw2.....  momak,skini zadnje drivere 10.6 i kad si skinuo,kad uđeš u setup-program,prvo stisni unnistal da ti izbriše trenutne onda se opet vratiš i instaliraš.i stavi bio.imao sam i ja problema sa 10.4  nemaš beda.    :)

Antonio
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

i skini zadni realtekov driver za zvućnu karticu,zna i on pravit probleme.         pozdrav.

Antonio

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa 5770 vapor-x

skinuo dirt 2, 60+ fps, sve maxano, izgleda da mw2 samo hebe kad je fraps on 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: