NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.972
|
čitano: 939.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: NVIDIA - Topic o driverima
Dobro je smiri strasti, trebalo im je 25 punih godina🤣🤣
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
NVIDIA - Topic o driverima

Kožnati koristi AI za svoje korisnike. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igor666 kaže...
picajzla0707 kaže...

eh, kad već vidim temu... 

ima li netko ideju zašto mi se glavni monitor povremeno (otprlike 3-4 puta dnevno) triput zaredom zacrni nakratko i na kraju izbaci od nevidije poruku da je priključen gsync ready uređaj, iako je lg televizor ugašen u tom trenutku

dok sam imao neki stariji tv priključen kao sekundarni monitor, to se nije događalo, samo otkako sam prešao na lg oled

kad je tv upaljen i gledam folmove na njemu preko nevidije, to se ne događa, samo kad je ugašen

oled nakon određenog broja sati vrši čišćenje ekrana kad je tv ugašen...sad moguće da driver to detektira jer tv se praktički upali iako je ekran crn..

zar ne bi on to trebao odraditi jednom nakon gašenja, meni tv stoji 90% vremena ugašen, a ekran mi se zacrni triput zaredom po par puta dnevno, iako u međuvremenu nije paljen tv

...i to se događa random, bez ikakvog zvuka od strane tv-a

stoji mi odmah iz leđa, kad ne gejmam nego se zajebavam na forumu u mrtvoj tišini, valjda bi čuo onaj lagani klik od paljenja televizora

nikako mi to nije jasno, jer kad inače palim tv, monitor se zacrni samo jednom kratko i izbaci tu poruku da je priključen gsync monitor i ofkors da se čuje klik od paljenja

kad je ugašen i krene to što se događa, monitor se zacrni svaki put triput nakratno, nakon toga izbaci poruku i opet satima sve ok

EDIT

možda uopće nije do lg televizora, vidim na netu da može biti do samog monitora ili do lošeg kabela

al baš da to krene nakon što sam promijenio televizor mi je čudno, uzet ću novi dp kabel za monitor, pa isprobat

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2026 12:54 (picajzla0707).
15 godina
picajzla0707 kaže...
Igor666 kaže...
picajzla0707 kaže...

eh, kad već vidim temu... 

ima li netko ideju zašto mi se glavni monitor povremeno (otprlike 3-4 puta dnevno) triput zaredom zacrni nakratko i na kraju izbaci od nevidije poruku da je priključen gsync ready uređaj, iako je lg televizor ugašen u tom trenutku

dok sam imao neki stariji tv priključen kao sekundarni monitor, to se nije događalo, samo otkako sam prešao na lg oled

kad je tv upaljen i gledam folmove na njemu preko nevidije, to se ne događa, samo kad je ugašen

oled nakon određenog broja sati vrši čišćenje ekrana kad je tv ugašen...sad moguće da driver to detektira jer tv se praktički upali iako je ekran crn..

zar ne bi on to trebao odraditi jednom nakon gašenja, meni tv stoji 90% vremena ugašen, a ekran mi se zacrni triput zaredom po par puta dnevno, iako u međuvremenu nije paljen tv

...i to se događa random, bez ikakvog zvuka od strane tv-a

stoji mi odmah iz leđa, kad ne gejmam nego se zajebavam na forumu u mrtvoj tišini, valjda bi čuo onaj lagani klik od paljenja televizora

nikako mi to nije jasno, jer kad inače palim tv, monitor se zacrni samo jednom kratko i izbaci tu poruku da je priključen gsync monitor i ofkors da se čuje klik od paljenja

kad je ugašen i krene to što se događa, monitor se zacrni svaki put triput nakratno, nakon toga izbaci poruku i opet satima sve ok

EDIT

možda uopće nije do lg televizora, vidim na netu da može biti do samog monitora ili do lošeg kabela

al baš da to krene nakon što sam promijenio televizor mi je čudno, uzet ću novi dp kabel za monitor, pa isprobat

da, trebalo bi biti samo jednom, jedan klik..ali to za paljenje-gašenje monitora slušam na sve strane..prava epidemija, i nitko nema pojma što je

12 godina
Igor666 kaže...

da, trebalo bi biti samo jednom, jedan klik..

klik se jasno čuje kad upalim tv, i zacrni mi se monitor na sekundu-dvije i pojavi se ista poruka

ali u ovom slučaju televizor se ne pali, nema nikakav klik ili drugi zvuk iz televizora, ledica na tv-u ostaje mrtva, čak niti soundbar ne pokazuje znake aktivnosti, a monitor koji mi je primaran se zacrni triput zaredom na par sekundi, često i prebaci zvuk automatski sa stolnih zvučnika na hdmi, odnosno na tv

baš živcira, pogotovo dok gejmam, pa sam prisiljen stisnut pauzu i pričekat da to sranje prođe

14 godina
Prije mi se događalo isto, poslije svakog paljenja nakon neaktivnosti izbaci poruku , prestalo samo od sebe kako je i počelo.
17 godina
Meni u zahtjevnijim igrama izbaci ovo:

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

imas brokulu umjesto grafe, svaka cast

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Izgleda da i ova najnovija verzija ( 595.71) ima "problema". Doduse, koliko sam shvatio ovako na brzinu radi probleme onima koji s OCali kartice, jer limitira brzinu i voltazu.

0 0 hvala 0
12 godina
SamoPitam3 kaže...

Izgleda da i ova najnovija verzija ( 595.71) ima "problema". Doduse, koliko sam shvatio ovako na brzinu radi probleme onima koji s OCali kartice, jer limitira brzinu i voltazu.

Bas sam sad probao i izgleda da je istina... otkljucam power limit, core stavim na +400 (toliko je stabilno) i nejde iznad 3000 koliko mi je zapravo i undervolt, a inace na +400 je islo ~3250 

16 godina

jel ovo asus zakljucana na msi afterburner sto se tice temp i postavljanje istih preko msi afterburner

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Stavi power limit na max i baci se na uw i oc, temperature nisu zanimljiva stavka

16 godina

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Šta ti je uw😂 igram Eve sad zasad nema potrebe za OC.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:42 (dreadmoore).
11 godina

UV+OC, nije zaštitni faktor...nema potrebe ali zašto ne, custom fan curve imaš gomilu tutorijala na yt

16 godina
Ma igram Eve sad najviše 1440p imam oko 190-240 FPS, a monitor može maks 180FPS prikazati.A eto sad ću ponovno malo stalkera 2 igrati pa ću se zezati sa OC a imam u planu sad i cyberpunk pomalo pa će mi sigurno trebati oc
12 godina

Ok ovo je nevjerovatno koliko su ovi novi driveri smece.. znaci igram vecinom rush/sobrek u bf6 i na pocetku u attacku imam uvijek sa tipa +3000 memoriji i +400 core oko 320 fpsa na tim najnovijim i trunku starijim driverima.. trenutno bacio ove 576.88 i u startu sa istim postavkama i svime imam 380 i fps varira od 300-330... tak da tko god moze vratite se na stare jer ovo je kaos sta rade 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:21 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

5090 nikakvih problema, vjerovatno ti je do AMD kao i vecini koja se žali na dropove

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
hahhaajaads kaže...

Ok ovo je nevjerovatno koliko su ovi novi driveri smece.. znaci igram vecinom rush/sobrek u bf6 i na pocetku u attacku imam uvijek sa tipa +3000 memoriji i +400 core oko 320 fpsa na tim najnovijim i trunku starijim driverima.. trenutno bacio ove 576.88 i u startu sa istim postavkama i svime imam 380 i fps varira od 300-330... tak da tko god moze vratite se na stare jer ovo je kaos sta rade 

zanemari borisa, nije ti do amd-a meni je isto sve normalno, nemam stucanja sa novim driver-ima, probaj DDU clean install..

12 godina
ProTeinZ kaže...
hahhaajaads kaže...

zanemari borisa, nije ti do amd-a meni je isto sve normalno, nemam stucanja sa novim driver-ima, probaj DDU clean install..

Ne govorim ja o stucanju tj. 1% ili 0.1% nego opcenito nizim max ili avg fpsom sa tim novijim driverima. DDU+cleaninstall radim prije svakog instaliranja novog drivera pa tako i sad kad sam instalirao ovaj 576.88. Mislio sam da je nemoguce zbog onog videa gore sa daniel owenom ali izgleda da je itekako moguce.. AI cini cuda kak bi svijet rekao 

Znaci sobrek+rush, prije tokom cijelog gejma sam imao avg ~270fpsa sad je 290-300avg kroz cijeli gejm.. trebao bi ponovit i video na miraku sa 1080p, otreso bi borisovog Intela jos jace 

5 godina

Kad na vrbi zasvrbi ddu sam jednom koristio kad sam na nagovor ubacio AMD proizvod u sistem i kad je sve krepalo, nedaj bože nikome takvog zla, sretno u rijesavanju problema

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

Malo je zalosno kad ja sa stucavim nvidia driverom i 5070ti imam vise fpsa nego ti sa 14600k i 5090, jelda  No dobro, nije za smijat se.. valjda ce i Intel u sljedecih 10-15godina izbacit nesto sto ce bar doc na razinu 7800x3d

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:45 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

Je ja poeii igram na 5k apple studio monitoru(test), barem ovo na ss tamo bi ti eksplodirao taj crvendač od dropova i manjka fps-a

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:52 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pa nemam ja intela da imam dropova fpsa, sve se vidlo na onim videima.. nemres tu pricat izmisljene price 

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

Neznam tko se došao žaliti,eod
https://www.nvidia.com/en-us/drivers/

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:02 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...

Neznam tko se došao žaliti,eod
https://www.nvidia.com/en-us/drivers/

Auu tak brzo zaboravljas stvari, ja bi se zapitao 

11 godina

582.28 mi rade normalno

...i predzadnji 591.86 normano boosta, zadnji preskačem.Jel tko usporedio Requiem sa zadnjim driverima i ovima koji normalno boostaju kartice?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:45 (ZGamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Ja sam na 591.44 i sve radi kak treba, bez blokada i sranja, ali nvidia je u krc kaj se tiče drivera u zadnje vrijeme.

Taraba WoW
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hahhaajaads kaže...

Malo je zalosno kad ja sa stucavim nvidia driverom i 5070ti imam vise fpsa nego ti sa 14600k i 5090...

i sam sam nedavno uzeo 14600k, al mi ne pada na pamet i pomisliti da sam jači od tvojeg 9800x3d

za razliku u parama to 'poniženje' lagano otrpim, al eto, boki nemeže otrpit, pa se onda sramoti 

12 godina
Taraba kaže...

Ja sam na 591.44 i sve radi kak treba, bez blokada i sranja, ali nvidia je u krc kaj se tiče drivera u zadnje vrijeme.

Pa problem ne vidis kad sa 5070ti imas hrpu fpsa u igrama.. zato nisam nit ja skuzio da mi fali fpsa kad sam nonstop u igrama imao tonu fpsa, ali sad sa starim driverima fps je jos vislji. A i onaj video gore potvrdjuje da noviji driveri ne valjaju k, do 25% razlike zna bit izmedju starog i novog (naravno u korist starog drivera).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice