NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.945
|
čitano: 932.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: NVIDIA - Topic o driverima
Dobro je smiri strasti, trebalo im je 25 punih godina🤣🤣
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
NVIDIA - Topic o driverima

Kožnati koristi AI za svoje korisnike. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igor666 kaže...
picajzla0707 kaže...

eh, kad već vidim temu... 

ima li netko ideju zašto mi se glavni monitor povremeno (otprlike 3-4 puta dnevno) triput zaredom zacrni nakratko i na kraju izbaci od nevidije poruku da je priključen gsync ready uređaj, iako je lg televizor ugašen u tom trenutku

dok sam imao neki stariji tv priključen kao sekundarni monitor, to se nije događalo, samo otkako sam prešao na lg oled

kad je tv upaljen i gledam folmove na njemu preko nevidije, to se ne događa, samo kad je ugašen

oled nakon određenog broja sati vrši čišćenje ekrana kad je tv ugašen...sad moguće da driver to detektira jer tv se praktički upali iako je ekran crn..

zar ne bi on to trebao odraditi jednom nakon gašenja, meni tv stoji 90% vremena ugašen, a ekran mi se zacrni triput zaredom po par puta dnevno, iako u međuvremenu nije paljen tv

...i to se događa random, bez ikakvog zvuka od strane tv-a

stoji mi odmah iz leđa, kad ne gejmam nego se zajebavam na forumu u mrtvoj tišini, valjda bi čuo onaj lagani klik od paljenja televizora

nikako mi to nije jasno, jer kad inače palim tv, monitor se zacrni samo jednom kratko i izbaci tu poruku da je priključen gsync monitor i ofkors da se čuje klik od paljenja

kad je ugašen i krene to što se događa, monitor se zacrni svaki put triput nakratno, nakon toga izbaci poruku i opet satima sve ok

EDIT

možda uopće nije do lg televizora, vidim na netu da može biti do samog monitora ili do lošeg kabela

al baš da to krene nakon što sam promijenio televizor mi je čudno, uzet ću novi dp kabel za monitor, pa isprobat

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:54 (picajzla0707).
15 godina
picajzla0707 kaže...
Igor666 kaže...
picajzla0707 kaže...

eh, kad već vidim temu... 

ima li netko ideju zašto mi se glavni monitor povremeno (otprlike 3-4 puta dnevno) triput zaredom zacrni nakratko i na kraju izbaci od nevidije poruku da je priključen gsync ready uređaj, iako je lg televizor ugašen u tom trenutku

dok sam imao neki stariji tv priključen kao sekundarni monitor, to se nije događalo, samo otkako sam prešao na lg oled

kad je tv upaljen i gledam folmove na njemu preko nevidije, to se ne događa, samo kad je ugašen

oled nakon određenog broja sati vrši čišćenje ekrana kad je tv ugašen...sad moguće da driver to detektira jer tv se praktički upali iako je ekran crn..

zar ne bi on to trebao odraditi jednom nakon gašenja, meni tv stoji 90% vremena ugašen, a ekran mi se zacrni triput zaredom po par puta dnevno, iako u međuvremenu nije paljen tv

...i to se događa random, bez ikakvog zvuka od strane tv-a

stoji mi odmah iz leđa, kad ne gejmam nego se zajebavam na forumu u mrtvoj tišini, valjda bi čuo onaj lagani klik od paljenja televizora

nikako mi to nije jasno, jer kad inače palim tv, monitor se zacrni samo jednom kratko i izbaci tu poruku da je priključen gsync monitor i ofkors da se čuje klik od paljenja

kad je ugašen i krene to što se događa, monitor se zacrni svaki put triput nakratno, nakon toga izbaci poruku i opet satima sve ok

EDIT

možda uopće nije do lg televizora, vidim na netu da može biti do samog monitora ili do lošeg kabela

al baš da to krene nakon što sam promijenio televizor mi je čudno, uzet ću novi dp kabel za monitor, pa isprobat

da, trebalo bi biti samo jednom, jedan klik..ali to za paljenje-gašenje monitora slušam na sve strane..prava epidemija, i nitko nema pojma što je

12 godina
Igor666 kaže...

da, trebalo bi biti samo jednom, jedan klik..

klik se jasno čuje kad upalim tv, i zacrni mi se monitor na sekundu-dvije i pojavi se ista poruka

ali u ovom slučaju televizor se ne pali, nema nikakav klik ili drugi zvuk iz televizora, ledica na tv-u ostaje mrtva, čak niti soundbar ne pokazuje znake aktivnosti, a monitor koji mi je primaran se zacrni triput zaredom na par sekundi, često i prebaci zvuk automatski sa stolnih zvučnika na hdmi, odnosno na tv

baš živcira, pogotovo dok gejmam, pa sam prisiljen stisnut pauzu i pričekat da to sranje prođe

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice