Nvidia Rubin 60xx

poruka: 34
|
čitano: 9.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Nvidia Rubin 60xx

Osim što oboje koriste ASML-ove strojeve za EUV litografiju, kemikalije su im totalno različite i nisu baš kompatibilni međusobno...

Nadam se da će 18A uspjeti, prodao sam sve tehno dionice osim Intela   a i jako je bitan za održavanje konkurencije.

4 godine
suspendiran
Re: Nvidia Rubin 60xx
EricCartman kaže...

Osim što oboje koriste ASML-ove strojeve za EUV litografiju, kemikalije su im totalno različite i nisu baš kompatibilni međusobno...

Nadam se da će 18A uspjeti, prodao sam sve tehno dionice osim Intela   a i jako je bitan za održavanje konkurencije.

Takoder, samo danas ti je to ako netko nekome nije popljugao kad je htio uniste sve, + globalna sranja kaj se desavaju prek noci.

12 godina
Nvidia Rubin 60xx

Novi gaming PC mogu sklopiti tek kada dođu full Path Trace grafe,do tada nula bodova.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Nvidia Rubin 60xx

Odoše cijene RAM-a u nebo, a time i šanse za jeftinijim grafama sa puno VRAM-a koji je još skuplji od DDR-a.

Otkazani su 5070 TI Super sa 24 GB RAMa-a i 5080 Ti Super.

Dodatno proizvođači se više fokusiraju na proizvodnju RAM za namjene AI-a i HBM, gdje ostvaruju veće profite, za consumere se čini mi se dodatno pogoršava situacija koja je počela sa AI boomom.

A što nas čeka sa Rubinom?

• Ništa jeftinog za high end modele.
  • Ali me mrzi što će imati dodatan poticaj da zadrže kartice sa 8GB RAM-a.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice