NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.897
|
čitano: 911.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Trend je da memorija poskupljuje i da nvidia smanjuje svoje proizvodne procese za 2026! Sve mi to nekako govori da ce cijene ici gore 20-30 posto… budemo vidjeli!
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ako pikirate karticu kupujte odmah, od cekanja nema nista, a trziste ne ide prema boljem. Naslusam se svake 2 godine tih prica "samo cekaj", takvi uvijek izvise, nikad mi nije bilo zao sto sam nesto kupio.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
amagi kaže...

Ako pikirate karticu kupujte odmah, od cekanja nema nista, a trziste ne ide prema boljem. Naslusam se svake 2 godine tih prica "samo cekaj", takvi uvijek izvise, nikad mi nije bilo zao sto sam nesto kupio.

3 mjeseca
suspendiran
NVIDIA Blackwell 50xx

Ovaj troler je naravno izmaglio čim sam ga uhvatio u klinč, kako sam ga odma i nazvao i nanjušio, eto moderatorima posla 

Ja sam ti gori od udbe kad krenem, kod mene trolaža ne prolazi jer trola odma skeniram!

3 dana prošlo, nestao bez traga i glasa, no bitno da je pokušao mene nekako dikreditirati 

Moj PC  
0 3 hvala 0
8 godina
Horned Reaer kaže...
Trend je da memorija poskupljuje i da nvidia smanjuje svoje proizvodne procese za 2026! Sve mi to nekako govori da ce cijene ici gore 20-30 posto… budemo vidjeli!

Svi govore o ovome što znači da je 99% sigurno jer Nvidija je nanjušila pare u serverima i zaboli ih za "obične" kartice i radije će memoriju gurat u servere...

Da bar AMD nije toliko letargičan...

17 godina
Da podijelim svoje iskustvo (patnje), mozda nekom pomogne. Nakon ugradnje 5070 ti, azuriranja drivera, updata win igre lete, ali... mis skroz zamrzne. Kad sam pogledao nazad na prvu mi se ucinilo da nema usb resivera. Kako sam mislio da je djete izvadilo, dva dana sam prerovio stan da bi na kraju shvatio da je u kucistu ispod usb c resivera od slusalica. Premjestio sam ga na drugi usb, ponovno instalirao drivere problem se smanjio, ali u igri mi cudno trza ponekad iako imam preko 120FPS. Ali, sad slusalice u igri RDR2 gube konekciju i pucaju. Citam po forumima da imaju i drugi problema u toj igri i sve pokusavam da bi zvuk na kraju pucao i u win. Da stvar bude jos gora i dual sense gubi poslusnost. Nikad istovremeno svi vec nekad jedno nekad drugo nekad trece. Ponovno uradim sve update i razmisljam o novoj instalaciji win i za svaki slucaj pitam i gpt. Da bi mi napisao da je to je klasičan USB + RF problem, vrlo čest nakon ugradnje jače GPU kartice. 5070 ti ima jak EMI (elektromagnetski sum). NIKAD nemoj držati 2.4 GHz dongle direktno u zadnjem USB portu pored GPU. Rjesenje je prebacivanne bloetoth usb na prednju stranu, usb od misa na monitor, a za slusalice koje su na usb c produzni kabal.

3 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Meni su USB donglovi i za tipkovnicu i za mis na onom produznom kablu sto dodje s njima, pa su bas sami donglovi na stolu, taman pored periferije.

To mi i prakticno za punjenje baterije, istekam dongl i onda taj produzni kabel direkt u tipkovnicu/mis.

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice