NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.876
|
čitano: 898.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx

Ne vjerujem da bi prošao išta bolje/brže sa reklamacijom kod Protisa nego sa Amazonom kad radiš povrat,ovak karticu odneseš u prvu poštu i dobiješ potvrdu

12 godina
ZGamer kaže...

Ne vjerujem da bi prošao išta bolje/brže sa reklamacijom kod Protisa nego sa Amazonom kad radiš povrat,ovak karticu odneseš u prvu poštu i dobiješ potvrdu

plus bi mi protis naplatio poštarinu, pa bi razlika bila još i veća dok dostavu kod amazona nisam platio

btw., danas smo je ugradili kolegi umjesto moje prastare msi 1070 gaming, koja je u svoje vrijeme bila 'povelika' grafa... razlika je malo reć ogromna

po hw monitoru povuče preko 300w, a drži temperaturu 66 stupnjeva i ne čuje se, nisam imao vremena za obimnije testiranje niti undervolt, drugi put ću

kolega sretan kao prase u blatu, pogotovo što je nedavno nabavio 32'' 1440p/280hz titan army monitor umjesto starog 27'' full hd 60hz, pa mu je moja 1070 postala već preslaba

1 dan
NVIDIA Blackwell 50xx

Isproban novi bios na rtx 5090 te su zaključci sljedeći.

Kartica za divno čudo hladna max 65° potrošnja od 840w me navukla na razmišljanje o solarnim panelima.

Benefiti u sintetičkim zadatcima su vidljivi u gamingu dobio do 10 posto ovisi od igre do igre.

Kartica je dovoljno moćna da nema potrebe za vađenjem masti.

Kako je kolega pričao o tome u tolikom superlativu  nisam mogao odoljeti.

Želiš li naganjati nekakve bolje rezultate, možeš se igrati. Sve u svemu kartica ispunjava očekivanja.

Što se nabave tiče pratite ultra često vani cijene, tjedno bar u dva navrata zna naletit po dva, tri komada za 2400-2500e

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Nit si napisao koji model kartice nit si stavio neki referntni primjer u benchmark temi ali ajde neka je,novi si.

4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

A nije ni naveo prošli nick.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
1 0 hvala 0
1 dan
NVIDIA Blackwell 50xx

Palit gamerock model, samo podjelio svoj osvrt i ništa više.

Za kolegu je to mozda super, za mene bezpotrebno veća potrošnja za 30-45%

Svakako je na 4k 5090 bottenlock apsolutno za sve procesore, bar trenutno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Kako je 5060ti 16GB sa Amazon.de za skoro 100€ jeftinija od trgovine u HR, bio bih zahvalan ako netko moze podijeliti a) kakva su iskustva sa koristenjem garancije i b) kasnijom prodajom kartice kupljene na Amazon.de?

0 0 hvala 0
3 mjeseca
ZGamer kaže...

Nit si napisao koji model kartice nit si stavio neki referntni primjer u benchmark temi ali ajde neka je,novi si.

Pa kad ju ni nema, trol na kvadrat, samo je pitanje ciji je duplić

11 godina

Ja baš nemam puno iskustva sa neispravnom robom jer srećom ništa mi još nije rikavalo unutar garancije ali sam vraćao nedavno procesor koji mi nije bio kompatibilan sa pločom a trebao je biti i sve je prošlo ok.Povrat novca je unutar mj. dana na računu.Imao sam stonirane naruđbe prije isporuke jer sam odustao od kupovine i to je povrat obično unutar 14 dana.Kasnija prodaja ovisi od kupaca,nekima je bitinija hr. garancija nekim nije.Ima možda 1-2 hr dućana koja smatram u rangu amazona kod ostvarivanja potrošačkih prava,nebum ih nabrajao.

11 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

#

Poruka je uređivana zadnji put danas u 17:43 (ZGamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne startam flejm al se vrc dva dana lovim dal mi stvarno treba grafa od 800€ (prime) vs swift /mercury 630/670€
A igram se 3x mjesecno . I to kad gejmam..
Polu sam corav pa mi rt i pizd upitnog benefita.
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 mjeseca
NVIDIA Blackwell 50xx

Za tebe je Radeon majka, slobodno uštedi. 

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
ZGamer kaže...

Ja baš nemam puno iskustva sa neispravnom robom jer srećom ništa mi još nije rikavalo unutar garancije ali sam vraćao nedavno procesor koji mi nije bio kompatibilan sa pločom a trebao je biti i sve je prošlo ok.Povrat novca je unutar mj. dana na računu.Imao sam stonirane naruđbe prije isporuke jer sam odustao od kupovine i to je povrat obično unutar 14 dana.Kasnija prodaja ovisi od kupaca,nekima je bitinija hr. garancija nekim nije.Ima možda 1-2 hr dućana koja smatram u rangu amazona kod ostvarivanja potrošačkih prava,nebum ih nabrajao.

ok, i sta ako prodas nekom grafu ili neku drugu komponentu koju si kupio preko amazona. Nakon nekog vremena komponenta pokvarena i covjek ju mora reklamirati. Kako ce pokrenuti proces reklamacije s amazonom obzirom artikl nije vezan uz njegov racun? Ovisit ce o tvojoj dobroj volji? 

7 godina
R3nchi kaže...
Ne startam flejm al se vrc dva dana lovim dal mi stvarno treba grafa od 800€ (prime) vs swift /mercury 630/670€

Za to ti je prevec i ono sto vec imas, ako je ono pod moj pc tocno. Tebi zapravo treba "downgrade" 

15 godina
SamoPitam3 kaže...
R3nchi kaže...

Za to ti je prevec i ono sto vec imas, ako je ono pod moj pc tocno. Tebi zapravo treba "downgrade" 

Po kojoj je to logici??

I sta ja to imam toliko lose?

cpu? lol

R33mba#2892
7 godina
R3nchi kaže...

Po kojoj je to logici??

I sta ja to imam toliko lose?

cpu? lol

Koliko vidim imas 4070. Doduse jos nisam uspio odgonetnuti jel imas 1080p ili 1440p monitor 

Ali monitor je totalno nebitan, ako se igras x3 mjesecno na tome. Ti si zapravo kao i ja. Kupio sam 5070ti. I x3d ryzen, i 32 gige ddr5... Kupio to u 8. mjesecu. I pokrenuo Doom iz mislim 2016 godine na par minuta na njemu samo do sada.

Sto zelim napisati ? Ako imalo sumnjas da ti nesto ne treba, ne trosi novce na to, jer ti sigurno ne treba 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 23:14 (SamoPitam3).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice