"Problem" s Palit/ Gainward/ PNY je sto koriste nekvalitetne ventilatore, koji kao prvo minimalni RPM im je onak 1300, dakle cim se upale idu najmanje toliko, a kao drugo imaju vrlo iritantan buzzing zvuk motorica ili cega vec, koji je daleko glasniji i iritantniji od samog protoka zraka. Zvuk koji podsjeca na vibracije od HDD cagea, tko zna za to. Nekome nece biti nista strasno ili cak ni primjetno, ovisno di drzis komp i dal koristis slusalice, al meni osobno uzas iritantno. I imao sam 2 primjerka, oba su imala taj problem, a gledajuci po internetima, poprilicno je rasprostranjen - jedino ne znam dal je doslovno svaki primjerak takav, ali u svakom slucaju je poprilicno cest problem i lutrija.
Dok se ne vrti ništa zahtjevno venti su na 0% (tihi bios profil) a onda skoče tu na oko 1200 kad je temp preko 40ak stupnjeva. Istina nisu najtiši ali pošto mi je kutija ispod stola u kutu skoro nikad ih ne čujem plus to da nikad nije apsolutna tišina. Sad, dali bi volio imat još tiši model, da, dali bi platio dodatno 150 eur za to, ne. Možda kad istekne garancija kupim Arcticove super tihe vente i montiram ih gore, ali do tada će ovi bit sasvim ok.