Osobno ću pričekat da čujem oće se saznat šta o 3060, i mooožda da vidimo šta AMD ima reći na sve ovo, makar jako sumnjam sad da mogu išta konkurentno ponuditi.
Ako se ništa ne sazna po tim pitanjima, uzimam non-ref 3070 ako bude ispod 4000 kn pa nek gori sve.

, vlasnici 2080 Ti vidimo se na njusci 

Drugo, cijene za 3080 i 3070 100$ niže od najavljenih, odlična stvar ali bi to moglo značit da AMD možda ima nešto još bolje. Treće, ispada da je 3090 više nego dvostruko skuplja od 3080 što je nevjerojatno. Između te dvije grafe je golemi gap od 800 dolara i to znači da će tu još doć barem dvije verzije nabrijanijih 3080 a kad će doć to ovisi o AMD-u i onome što će oni ponudit. Uglavnom svrbi me jako sad ta 3080 za 700 dolara ali opet mi je malo žao sad dat lovu za to kad postoji mogućnost da već za par mjeseci dođe neka 3080Ti. Ništa, ostaje mi čekat još malo da vidimo kaj će ponudit AMD i da li će biti konkurentan što bi ponukalo Nvidiu da požuri izlazak Ti verzije. I naravno, trebaju se čekat prvi pouzdani testovi a ne ovi nvidia slajdovi jer ove cijene su iznenađujuće prihvatljive ali nekako sumnjam da je sve tak bajno i krasno i da će se za 500 dolara već moć biti u rangu 2080Ti.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.