2.000 Posts! And counting...
2.000 Posts! And counting...
Također ima i ovo,jača je od hd5750 te do neke 1680x1050 reze....
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814261078
ja mislim da je super
Bok forumasi! dali bi ste mi mogli preporucit koju grafu do 400 kn maxmožda nesto vise al da je dobra za te pare. nekupunem polovno nego direktno iz trgovine. u ovom je slucaju trgovina links pa izvolite. imam pci-e utor 16x 2.0 unaprijed hvala
Bok forumasi! dali bi ste mi mogli preporucit koju grafu do 400 kn maxmožda nesto vise al da je dobra za te pare. nekupunem polovno nego direktno iz trgovine. u ovom je slucaju trgovina links pa izvolite. imam pci-e utor 16x 2.0 unaprijed hvala
Klik.To ti je neki minimum za gaming.Hebiga links je skup.
se s tom grafickom moze igrat sadašnje igre i nadolazeče. govorim o novijim igrama. Pitanje dal ce moci raqditi na mormalnim postavkama glatko.
se s tom grafickom moze igrat sadašnje igre i nadolazeče. govorim o novijim igrama. Pitanje dal ce moci raqditi na mormalnim postavkama glatko.
Da,na kojoj rezoluciji igras?
1124x 768 tako nekako
1124x 768 tako nekako
1024*768.Sve ce ti letit sa njom.
ok hvala a ova graficka ima PCI-E x16 (PCI-E 2.1) interface utor a moja pci-e 16x 2.0 slot dal ce ic skupa.
ok hvala a ova graficka ima PCI-E x16 (PCI-E 2.1) interface utor a moja pci-e 16x 2.0 slot dal ce ic skupa.
Da,bez ikakvih problema.
tj utor na maticni
tj utor na maticni
Radit ce.
sigorno
sigorno
Da
ok tnx
dečki ovak moj frend ima budžet od kakvih 650 kn i on bi htio neku grafu koja je najjača za e pare on je mislio uzet 6570jel mu treba low profile grafa za malo kućište: DAJ RECITE MI KOJA JE NAJBOLJA GRAFA ZA TE PARE
dečki ovak moj frend ima budžet od kakvih 650 kn i on bi htio neku grafu koja je najjača za e pare on je mislio uzet 6570jel mu treba low profile grafa za malo kućište: DAJ RECITE MI KOJA JE NAJBOLJA GRAFA ZA TE PARE
Možda Sapphire Radeon HD5670 1GB GDDR5
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/27732-sapphire-hd-5670-1gb-gddr5-review.html
Ja ju imam više od pola godine, i prezadovoljan sam njome...tiha, sve igre pokreće na max settings uz igriv fps...sad neznam dali ima boljih za te novce...možda neke polovne za te novce iz 6xxx serije
Sapphire HD 6570 mu je najjaca low profile sta moze uzet, tu nema sta birat