Nova grafička kartica

poruka: 51
|
čitano: 6.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Nova grafička kartica
hdready za zahtjevnije, a fullhd za nezahtjevnije igrice. As simple as that. Iako ja sa mojom 8800gt igram stari crysis na very high na 1400x1050, jbg, mazohist sam.
2.000 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan
Nova grafička kartica

Također ima i ovo,jača je od hd5750 te do neke 1680x1050 reze.... 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814261078

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nova grafička kartica

Što mislite o ovoj grafi?

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan

ja mislim da je super

FrankY
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Što mislite o ovoj grafi?

za te pare bolje uzet msi gtx 560 twin frozr...

Dompa
15 godina
protjeran
Nova grafička kartica

Bok forumasi!  dali bi ste mi mogli preporucit koju grafu do 400 kn maxmožda nesto vise al da je dobra za te pare. nekupunem polovno nego direktno iz trgovine. u ovom je slucaju trgovina links pa izvolite. imam pci-e utor 16x 2.0   unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
civo94 kaže...

Bok forumasi!  dali bi ste mi mogli preporucit koju grafu do 400 kn maxmožda nesto vise al da je dobra za te pare. nekupunem polovno nego direktno iz trgovine. u ovom je slucaju trgovina links pa izvolite. imam pci-e utor 16x 2.0   unaprijed hvala

Klik.To ti je neki minimum za gaming.Hebiga links je skup.

Errare humanum est.Errando discimus.
15 godina
protjeran

se s tom grafickom moze igrat sadašnje igre i nadolazeče. govorim o novijim igrama. Pitanje dal ce moci raqditi na mormalnim postavkama glatko.

14 godina
civo94 kaže...

se s tom grafickom moze igrat sadašnje igre i nadolazeče. govorim o novijim igrama. Pitanje dal ce moci raqditi na mormalnim postavkama glatko.

Da,na kojoj rezoluciji igras?

15 godina
protjeran
Nova grafička kartica

1124x 768 tako nekako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
civo94 kaže...

1124x 768 tako nekako

1024*768.Sve ce ti letit sa njom.

15 godina
protjeran
Nova grafička kartica

ok hvala a ova graficka ima PCI-E x16 (PCI-E 2.1) interface utor a moja pci-e 16x 2.0 slot dal ce ic skupa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
civo94 kaže...

ok hvala a ova graficka ima PCI-E x16 (PCI-E 2.1) interface utor a moja pci-e 16x 2.0 slot dal ce ic skupa.

Da,bez ikakvih problema.

15 godina
protjeran

tj utor na maticni

14 godina
civo94 kaže...

tj utor na maticni

Radit ce.

15 godina
protjeran
Nova grafička kartica

sigorno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
civo94 kaže...

sigorno

Da

15 godina
protjeran
Nova grafička kartica

ok tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova grafička kartica

dečki ovak moj frend ima budžet od kakvih 650 kn i on bi htio neku grafu koja je najjača za e pare on je mislio uzet 6570jel mu treba low profile grafa za malo kućište: DAJ RECITE MI KOJA JE NAJBOLJA GRAFA ZA TE PARE 

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

dečki ovak moj frend ima budžet od kakvih 650 kn i on bi htio neku grafu koja je najjača za e pare on je mislio uzet 6570jel mu treba low profile grafa za malo kućište: DAJ RECITE MI KOJA JE NAJBOLJA GRAFA ZA TE PARE 

Možda Sapphire Radeon HD5670 1GB GDDR5

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/27732-sapphire-hd-5670-1gb-gddr5-review.html

Ja ju imam više od pola godine, i prezadovoljan sam njome...tiha, sve igre pokreće na max settings uz igriv fps...sad neznam dali ima boljih za te novce...možda neke polovne za te novce iz 6xxx serije

16 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Sapphire HD 6570 mu je najjaca low profile sta moze uzet, tu nema sta birat {#}{#}

RIP EnlightenedPhoenix //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice