Treba mi stručno mišljenje za ovu karticu,ima li kakvih problema sam njom i tako LINK.
A može netko i preporučit drugu grafu samo do 80 kuna.
Treba mi stručno mišljenje za ovu karticu,ima li kakvih problema sam njom i tako LINK.
pretpostavaljam da tražiš grafu do 800kn, a ne do 80 
rađe uzmi ovu, jeftinija je i bar je duplo jača od ove tvoje.
Pardon imam po ekreanu 4 roze linije pa ništa ne vidim.Čini mi se bolja ova moja.
Takva kartica ti u protisu ili diskontu24 košta ~550kn, to samo Anusmedia i sl. imaju takve cijene.
Ako je ona baš to što želiš, no imaj na umu da je to HTPC kartica i da neko igranje s njom i nije pretjerano ugodno.
ako se nemozes jos malo rastegnuti sa parama do 460 gtx sa 768 mb rama onda probaj uzeti ovu
http://protis.hr/products/details/graficka-kartica-palit-gts4501gb/37878
Ljudi moji,živim u splitu tako zaboravite na protis ili bilo šta drugo.Samo links i vemil i šta još ima po splitu
Ljudi moji,živim u splitu tako zaboravite na protis ili bilo šta drugo.Samo links i vemil i šta još ima po splitu
pa u protisu narucis preko neta,samo se moras registrirati i ostaviti svoje PRAVE podatke pri registraciji i to je to.
proci ces jeftinije nego da kupujes u "obicnoj" trgovini informaticke opreme,a i najvjerojatnije ces artikl dobiti puno brze nego u normalnoj it trgovini.
osim ako ne kupujes artikl kojeg vec ima u trgovini,odnosno da ga ne moraju povlaciti iz sredisnjeg skladista ili neke druge poslovnice
Samo jedno pitanje,valja li ova Fermi kartica za igranje na rezoluciji od 1024x768 sa jakim detaljima uglavnom pitanje je da li je za igranje.
Jpš samo jedno pitanje za ovu.Da li je i on fermi.U tekstu piše da je ali kod proizvođaća nisam vidio ništa.
Jpš samo jedno pitanje za ovu.Da li je i on fermi.U tekstu piše da je ali kod proizvođaća nisam vidio ništa.
Ne vjeruj reviewu ;)
Po njemu GTX450 je 50% slabija od GTX460 a ofc brža od Radeona HD5770!
Da napomenen troši više i grije se više s tim da konkurira nižem Juniperu tj HD5750 i RedWoodu HD5670!
Dajte ljudi žuri mi se
Ko žuri vrat lomi.
LOCK