MSI Afterbruner mi je odredio max overclock moje grafe i ja sam do kraja sve povuko i radi....evo slike.
A jesi vrtio furmark bar 10min?
MSI Afterbruner mi je odredio max overclock moje grafe i ja sam do kraja sve povuko i radi....evo slike.
Da! Max temp 85...perfektno radi,za sebe je ultra brza.
Ako ti nema artefacata u Furmarku, onda je ok.
Pazi na temp.
Pazi na temp.
Temp 49 mirovanje 50% vent+intel 2000rpm piri u nju,opterečenje max 85 s vent 50% bez 4 propelera.
P.S Artefacata nema ni malo još radi test.
Onda super...
Samo redovito provjeri temperature...
Sad će ljeto pa...
Onda super...
Samo redovito provjeri temperature...
Sad će ljeto pa...
On če biti pod klimom,taman če klima puhat u njega od 3kw,uzeli prije 2 tjedna klimu samo sada kad se soba okreči onda če se i klima ugradit taman fino na komp ravno...mogu si misliti kako če biti niske temperature.
Pazi na temp.
Temp 49 mirovanje 50% vent+intel 2000rpm piri u nju,opterečenje max 85 s vent 50% bez 4 propelera.
Valjda krilca? O boga ti,ja pazim na svoje komponente da mi se niko kompu ne priblizi,a ti nemas pol krilaca na ventu kako sam shvatio..
Pazi da ti nebi ko meni,ukljucim stability test i ono radi 10-ak min i udem u game kad ono crash grafe,reko bez u kitača dosta mi je zahebancije s tobom jer se neda OC-at.
Pazi na temp.
Valjda krilca? O boga ti,ja pazim na svoje komponente da mi se niko kompu ne priblizi,a ti nemas pol krilaca na ventu kako sam shvatio..
Pazi da ti nebi ko meni,ukljucim stability test i ono radi 10-ak min i udem u game kad ono crash grafe,reko bez u kitača dosta mi je zahebancije s tobom jer se neda OC-at.
Ma taj vent od grafe je na 30% a intelov vent od stock kuler sam zakačio,a u nedelju ču nabaviti pasivni kuler za tu grafu i zakačiti na pasivni kuler od intela vent onda javim rezultate u temperaturi.