Koju grafu na ovu konfiguraciju?

poruka: 17
|
čitano: 4.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav imam ovu konfiguraciju i problem je sa grafickom nastao da se jako grije i mislm da je dala svoje (resetira cim je probam malo opteretit neku igru ili film pokrenit) ? , zelio bih staviti neku drugu graficku po mogucnosti jacu neku , sada je pitanje koja bi pasala na ovu moju konfiguraciju ? jedino sto nepise mislim je da imam 3gb rama ddr2 i napajanje mi je neko MSvo  400atx , isto tako ako ima neku polovnu karticu a da bi mi pasala na ovo moje,  javite mi se na P.M

sss.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 18:02 (ratz_hell).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Koju grafu na ovu konfiguraciju?

Uzmi si seriju 4000 od ATI-ja, super kartice. Nije jake previše za taj MS Ind.,a igra se OK na njoj HD4670.Ili ovu ako želiš neku toliko jaku za DX11 igrice.

free speech for the dumbxD
15 godina
neaktivan

mislis da ova moja konfa moze vrtit 1gb kartice na P5LD2-se ploci? mislim da mi je ova od 1000kn malo poskupa , neku u rangu od nekih 600kn...

sss.....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ako ti je skupo ne kupuj. Dao sam ti primjer GPU-ova koji bi ti bili dosta da ne moraš mijenjat ništa, a da moš igrat normalno. 1gb kartica nema veze sa P5LD2-se pločom... Ona prva ti je 500 kuna

15 godina
neaktivan

Definitivno 4670tka...Najbolja grafa za 500tinjak kuna...

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Evo konfiguracije pa mi predlozite koju graficku da kupim da mogu igrati nove igre

amd athlon II x4 2.8

2 gb ddr3

maticna (ne znam)

lcd 22 fullhd

0 0 hvala 0
15 godina
boletop007 kaže...

Evo konfiguracije pa mi predlozite koju graficku da kupim da mogu igrati nove igre

Bilo bi lijepo znat koliko novaca misliš potrošit? I vrlo je bitno znat kakvo napajanje imaš? Ali ovako od oka, lijepo bi pasala jedna HD5850 za cca 2000kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 13:27 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan

pa 500kn nije puno za grafu... bi li sa tom grafom mogao igrat gta 4? na ovoj mojoj konfiguraciji?

sss.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ratz_hell kaže...

pa 500kn nije puno za grafu... bi li sa tom grafom mogao igrat gta 4? na ovoj mojoj konfiguraciji?

šta se samo tiče grafe moga bi

bar medium/high

nego za GTA4 je i procesor jako važan, poželjno je da je quad core

15 godina
neaktivan
ratz_hell kaže...

Možeš se dogovorit sa Oly_E3,on prodaje 4830 za 550Kn,ako ju već nije prodao...Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 14:27 (1BIT).
15 godina
neaktivan
MAA HD4670 jeee najjjboljaaa jaaa jeee imaammm i savrsenaa jee!! NEZAM HOCES MOCI IGRATI GTA AKO TI SE DA PA PROVJERI KOJE TRAZI NA MINIMUM-256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 A NA RECOMENDED-512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo gledam bas ovu u linksa cini mi se relativno povoljna http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.432 a novo je novo ako me razumijete... imam od nedavno bas Katanu 3 cooler pa mislim da bi ovaj proc mozda mogao malko i dic , sta vi mislite, on mi je mislim najslabija stavk poslije graficke al  malo sma ogranicen novcima

sss.....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da. Kartica još ajde de. Samo procesor? Taj ni ako ga digneš na 2.66GHz što je jako teško po meni, nezz nisam neki overclocker.Šutim

15 godina
neaktivan

dvoumim ,trumim, pomozite mi odabrat izmedju ovih...

PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5450 HM Low Profile + bracket, Passive Cooler, 1GB DDR3, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV --489,00 kn

PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4670, 1GB DDR3, DVI, D-SUB, HDTV --659,00 kn

PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5550, 1GB DDR3, DVI, HDMI, HDTV --679,00 kn

PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5570 Low Profile, 1GB DDR3, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV ---679,00 kn

ili ako ko ima neku drugu u ovome cjenovnom rangu da je cijena kod, vemila, linksa ,hg spota uglavnom nekog ducana u Splitu...

moze li mi iko reci gdje su razlike izmedju ovih kartica (osim u cijeni) , sve mi se cini skoro isto na prvi pogled a cijena varira i po 200tinjak kn ... koju da uzmem?

sss.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 17:42 (ratz_hell).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

4670 1GB...

Ali uzmi ovu rađe...

SAPPHIRE ATI RADEON HD 4670 ULTIMATE, Passive Cooler, 512MB DDR3, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan

zasto tu od 512 ddr3 ako mogu za par kn vise 1gb ddr3 , ili ima neki drugi razlog zasto je ta bolja od ove od 1gb ddr3?

sss.....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ona ima pasivni hladnjak pa je ultimate. Ova druga ima 1G memorije. Ja mis da ti je ova dobra. Ima 1 giga, DDR3, Vertex3D je OK proizvođač i najjeftinija je u tom Optimum računala u Hrvatskoj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice