pozdrav imam ovu konfiguraciju i problem je sa grafickom nastao da se jako grije i mislm da je dala svoje (resetira cim je probam malo opteretit neku igru ili film pokrenit) ? , zelio bih staviti neku drugu graficku po mogucnosti jacu neku , sada je pitanje koja bi pasala na ovu moju konfiguraciju ? jedino sto nepise mislim je da imam 3gb rama ddr2 i napajanje mi je neko MSvo 400atx , isto tako ako ima neku polovnu karticu a da bi mi pasala na ovo moje, javite mi se na P.M
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislis da ova moja konfa moze vrtit 1gb kartice na P5LD2-se ploci? mislim da mi je ova od 1000kn malo poskupa , neku u rangu od nekih 600kn...
Ako ti je skupo ne kupuj. Dao sam ti primjer GPU-ova koji bi ti bili dosta da ne moraš mijenjat ništa, a da moš igrat normalno. 1gb kartica nema veze sa P5LD2-se pločom... Ona prva ti je 500 kuna
Definitivno 4670tka...Najbolja grafa za 500tinjak kuna...
Pozdrav!
Evo konfiguracije pa mi predlozite koju graficku da kupim da mogu igrati nove igre
amd athlon II x4 2.8
2 gb ddr3
maticna (ne znam)
lcd 22 fullhd
Evo konfiguracije pa mi predlozite koju graficku da kupim da mogu igrati nove igre
Bilo bi lijepo znat koliko novaca misliš potrošit? I vrlo je bitno znat kakvo napajanje imaš? Ali ovako od oka, lijepo bi pasala jedna HD5850 za cca 2000kn.
pa 500kn nije puno za grafu... bi li sa tom grafom mogao igrat gta 4? na ovoj mojoj konfiguraciji?
pa 500kn nije puno za grafu... bi li sa tom grafom mogao igrat gta 4? na ovoj mojoj konfiguraciji?
šta se samo tiče grafe moga bi
bar medium/high
nego za GTA4 je i procesor jako važan, poželjno je da je quad core
Možeš se dogovorit sa Oly_E3,on prodaje 4830 za 550Kn,ako ju već nije prodao...
evo gledam bas ovu u linksa cini mi se relativno povoljna http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.432 a novo je novo ako me razumijete... imam od nedavno bas Katanu 3 cooler pa mislim da bi ovaj proc mozda mogao malko i dic , sta vi mislite, on mi je mislim najslabija stavk poslije graficke al malo sma ogranicen novcima
Da. Kartica još ajde de. Samo procesor? Taj ni ako ga digneš na 2.66GHz što je jako teško po meni, nezz nisam neki overclocker.
dvoumim ,trumim, pomozite mi odabrat izmedju ovih...
PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5450 HM Low Profile + bracket, Passive Cooler, 1GB DDR3, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV --489,00 kn
PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4670, 1GB DDR3, DVI, D-SUB, HDTV --659,00 kn
PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5550, 1GB DDR3, DVI, HDMI, HDTV --679,00 kn
PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5570 Low Profile, 1GB DDR3, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV ---679,00 kn
ili ako ko ima neku drugu u ovome cjenovnom rangu da je cijena kod, vemila, linksa ,hg spota uglavnom nekog ducana u Splitu...
moze li mi iko reci gdje su razlike izmedju ovih kartica (osim u cijeni) , sve mi se cini skoro isto na prvi pogled a cijena varira i po 200tinjak kn ... koju da uzmem?
4670 1GB...
Ali uzmi ovu rađe...
SAPPHIRE ATI RADEON HD 4670 ULTIMATE, Passive Cooler, 512MB DDR3, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV
zasto tu od 512 ddr3 ako mogu za par kn vise 1gb ddr3 , ili ima neki drugi razlog zasto je ta bolja od ove od 1gb ddr3?