Iritantan problem

poruka: 9
|
čitano: 1.235
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iritantan problem

evo o cemu se radi , to se dogada samo prilikom igranja igra , u jedno trenutku komp mi pocinje pistati   nesto tipa  pi.....pi....pi. , stvarno je iritantno i dosta glasno , kada stisnem pauzu onda prestane ali cim udem u igru opet se cuje , mislim da je to povezano sa grafickom , mozda pokazuje da se pregrijala , stvarno neznam ,   graficka je hd4870 , pa ako netko zna u cemu je problem  ... neka pomogne

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iritantan problem

Tako je isto bilo meni samo sto sam ja imao GF 8600gt

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Iritantan problem

A ostatak konfiguracije? Prije će biti pregrijavanje procesora...

16 godina
neaktivan
Iritantan problem

...možda bi za početak bilo dobro provjeriti temperaturu na procesoru i grafičkoj sa npr. Everestom...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Iritantan problem

Meni se to isto događa u igrama ali samo kad stisnem više tipki istovremeno, npr. naprijed i nazad u NFS-u i pišti sve dok ne pustim jednu tipku.

download do besvijesti!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pogledaj u knjižici od matične što predstavlja to bipanje pa ćeš bidjeti što je uzrok tome

Tkojesmojetipkovniceukraorazmaknicu(Space),nekamijehitnovrati.
17 godina
neaktivan

i sta je sad na kraju , procesor , graficka ili maticna , sad se jos pogorsalo ,  tijekom cijele igre pisti i opce se nemoze igrati od toga uzasno smeta , ako bi netko tocno znao problem molio bih za pomoc    hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Iritantan problem

kako cemo ti mi reci sta je...ljudi su ti dali par savjeta sto se tice temperatura pa ih poslusaj i javi stanje sa njima pa ako to nije problem tek onda mozemo dalje da trazimo.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok , hvala svima idem ja sve to provjeriti  pa vam javim Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice