evo o cemu se radi , to se dogada samo prilikom igranja igra , u jedno trenutku komp mi pocinje pistati nesto tipa pi.....pi....pi. , stvarno je iritantno i dosta glasno , kada stisnem pauzu onda prestane ali cim udem u igru opet se cuje , mislim da je to povezano sa grafickom , mozda pokazuje da se pregrijala , stvarno neznam , graficka je hd4870 , pa ako netko zna u cemu je problem ... neka pomogne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tako je isto bilo meni samo sto sam ja imao GF 8600gt
A ostatak konfiguracije? Prije će biti pregrijavanje procesora...
...možda bi za početak bilo dobro provjeriti temperaturu na procesoru i grafičkoj sa npr. Everestom...
Meni se to isto događa u igrama ali samo kad stisnem više tipki istovremeno, npr. naprijed i nazad u NFS-u i pišti sve dok ne pustim jednu tipku.
pogledaj u knjižici od matične što predstavlja to bipanje pa ćeš bidjeti što je uzrok tome
i sta je sad na kraju , procesor , graficka ili maticna , sad se jos pogorsalo , tijekom cijele igre pisti i opce se nemoze igrati od toga uzasno smeta , ako bi netko tocno znao problem molio bih za pomoc hvala
kako cemo ti mi reci sta je...ljudi su ti dali par savjeta sto se tice temperatura pa ih poslusaj i javi stanje sa njima pa ako to nije problem tek onda mozemo dalje da trazimo.
ok , hvala svima idem ja sve to provjeriti pa vam javim