Evo HD4870 stigla( bar je u cijeniku al nije dostupna) po cijeni od 1850 kn(gigabyte) u ve-milu.
jeftinija nego sto sam ocekivao...
Kad pojeftini kupujem!
Lijepo Lijepo cijena nije velika definitivno moja sljedeća grafa. BTW hara sta si je vec kupio jer ti vidim sign?
eh..da bar..al sad cim si sredim sobu( imam neko malo preuredenje) idem po novi stroj, slican potpisu..uglavnom hd4870 kupujem!
Ja u 8mj kupujem novi komp...bit će tu i 4870,a možda i 4870X2...
Jako povoljna kupnja
Zagolicalo mi je maštu sad to i nekako si sve mislim u smjeru nekog Crossfire-a...
Ajde molim vas kada netko ubode 2 u Cross neka mi napiše u PP kak to radi i kakve su performanse da vidim hoću li i ja to složit
ma crossfire je neisplativ..skuplja maticna, jace napajanje, neoptimizirane igre itd. a mislim da je 4870 dovoljno jako za sve igre.no kako zelis
ma crossfire je neisplativ..skuplja maticna, jace napajanje, neoptimizirane igre itd. a mislim da je 4870 dovoljno jako za sve igre.no kako zelis
Ako se ne varam....4870 je jaca od GTX260!!!
Zar ne?
Pa tu na testu (link od guru-a) je malo 4870 jača, pa malo GTX260... Čak mislim da u zaključku autor je naveo da je (ČINI MI SE :D) 4870 10% sporija od GTX260...
Nisam čitao detalje, tako da nagađam... :)
To sam na brzinu kroz par redaka pročitao, pa ono... :)

Kažeš da je stigla u Vemila. Do kad radi možda još stignem skoknuti po nju.
Kažeš da je stigla u Vemila. Do kad radi možda još stignem skoknuti po nju.
Mislim da ce dostojno zamjeniti 8800gts u smislu best buy proizvoda ako cjena malo padne na kojih 1500kn makar ako ce performanse biti kao iz linka iznad onda 1800kn nije puno
Ma odlicno, graficka je odlicna bolja od Nvidia 260 jos kako ima mal pad performansi kod ukljucivanja antialiasinga i anisotropic filteringa. Jeste culi da ce doc "Diamond Radeon HD 4870 XOC Black Edition" overklokiran GPU sa 750 na 800 al ide do 1GHz i memorija(GDDR5) sa 3,6GHz na 4,4Ghz ali ide do 4,8Ghz efektivno i da ce pomrsit racune GTX280
Ma odlicno, graficka je odlicna bolja od Nvidia 260 jos kako ima mal pad performansi kod ukljucivanja antialiasinga i anisotropic filteringa. Jeste culi da ce doc "Diamond Radeon HD 4870 XOC Black Edition" overklokiran GPU sa 750 na 800 al ide do 1GHz i memorija(GDDR5) sa 3,6GHz na 4,4Ghz ali ide do 4,8Ghz efektivno i da ce pomrsit racune GTX280

i kaj mislite , jeli 4870 bolja od 3870x2
Problem je što u Hrvatskoj nikada nisu prodavane te kartice. :)
Mislim da ce dostojno zamjeniti 8800gts u smislu best buy proizvoda ako cjena malo padne na kojih 1500kn makar ako ce performanse biti kao iz linka iznad onda 1800kn nije puno
bio u ve-milu danas..i narucio jednu..rekli su da dolazi iz ja mislim da je zena rekla siska jedna 4870 za mene. sutra ujutro mogu doc po nju. sam ima jedan problem. nemam je di menut.fali mi jos 1000 kn za moju konfu.eh sad zicam na sve strane..:)
evo dosla je i u adm , dode 1800 i nesto
Problem je što u Hrvatskoj nikada nisu prodavane te kartice. :)
ova u adm.u dolazi 11.7 i od sapphira je..a u ve.mil-u je od gigabyte.uzet cu u ve-milu jer mi je ljepsa kutija od gigaabyta:))
Pa tu na testu (link od guru-a) je malo 4870 jača, pa malo GTX260... Čak mislim da u zaključku autor je naveo da je (ČINI MI SE :D) 4870 10% sporija od GTX260...
Nisam čitao detalje, tako da nagađam... :)
To sam na brzinu kroz par redaka pročitao, pa ono... :)