Preko Catalyst Control Centra gurnuo sam sve brzine do kraja bez povećanja napona i BF3 je radio stabilno i bez problema. Sutra ću imati više vremena pa ću malo više testova odvrtiti.

Preko Catalyst Control Centra gurnuo sam sve brzine do kraja bez povećanja napona i BF3 je radio stabilno i bez problema. Sutra ću imati više vremena pa ću malo više testova odvrtiti.
to ide i bez povecanja napona
evo hd 7850 oc kupljena...grafička je prva liga...
evo hd 7850 oc kupljena...grafička je prva liga...
- koji tocno model ?
MSI ATI Radeon HD7850 OC, 1 GB
mogu vam reć da sam...prezadovoljan...
Dobro jutro forumskim kolegama i članovima uspavanog HD7850 kluba.
Nije baš neka aktivnost u "klubu", pa da malo osvježimo, mogli bismo objaviti clockove svojih Radeona.
Moj xfx black edition je na 975/1250. Nisam još clockao jer igram samo skyrim a njega vrti bez beda na ultra i ovako...
Sapphire 1100/1350 @ 1.16V.
Ima tema pod benchmark-Unigene 3, skinite taj program pa odvrtite bench sa postavkama kao iz teme, moja sapphirka trenutno drzi najbolji score za 7850
na kojim postavkama ti drzi taj score
1200/1280 1.225V
mislio sam na rezu itd..
Pa stavio sam ti temu i link sve ti piše!
aha vidim sad dok sam te naso,meni sa mojom 7870 dao score 1087
MSI ATI Radeon HD7850 OC, 1 GB
mogu vam reć da sam...prezadovoljan...
i ja takvu imam - isto sam jako zadovoljan sa njom
Nije baš neka aktivnost u "klubu", pa da malo osvježimo, mogli bismo objaviti clockove svojih Radeona.
Moj xfx black edition je na 975/1250. Nisam još clockao jer igram samo skyrim a njega vrti bez beda na ultra i ovako...
Dobra ideja vezano za klokove - ja sam svoju najstabilnije nasao na 1180 / 1230
Kakve su vam temperature u Furmarku (stock i OC)?
Dobra ideja vezano za klokove - ja sam svoju najstabilnije nasao na 1180 / 1230
Hvala, vidio sam da r7850 radi na velikom rasponu vrijednosti, pa eto... Svaka čast na tvom clocku, znatno više od stocka. Pri kojoj voltaži ti radi? Svoju sam stavio na 1050, max gpu za catalyst, bez ikakvih ostalih promjena. To je to za sad, temp pri unigineu 55c na stock i ovako.
Nisam još vrtio furmark. Kakve su tebi temp, koji cooler ima tvoj msi?
Ja vrtim svoju na 1200/1450 na 1.05v
Ajd odvrti Heaven3 bench s tim postavkama pa stavi ss
Nisam još vrtio furmark. Kakve su tebi temp, koji cooler ima tvoj msi?
Temp oko 80 na 1050MHz, cooler TF3
Evo odvrtio onaj kratki benchmark u furmarku. 63c je bila max, ali sobna je ispod 20c.....
Tvoje temp su od onog 15 min testa?
Da
Da
Evo friško odrađen ovaj od 15min; temp max 70c fan 54%(moja ima 2 venta dual dissipation).
clock: 1050/1250 ,stock voltage...
Ajd odvrti Heaven3 bench s tim postavkama pa stavi ss
oke, budem
kakav ss? neki score?
Da, evo slike:
Nešto ti nije u redu kao što sam i predpostavljao, moja je na manjem clocku 10% jaca
Povecaj napon (V) jer sumljam da sa tako malo radi, vjerovatno throttla (smanjuje clockove) i pazi na temperature..
U gpu tweak ne pokazuje throteling a temp su oke, ne vise od 60
jedino što bi po mojem moglo bit da je memorija previse oc-ana da je zapravo sporija ili mozda core. budem pogledao,tako i onako ja ne vrtim te colockove 24/7 jer mi je vise od 30% snage graficke potrebno oko 5 sati tjedno...
EDIT:mozda imas jači score zbog boljeg cpu-a?