Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 965.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Gtx 9xx Club
strojek kaže...

Mogu ja probat ali sa gtx 980 4690k@4.2

pa kaj cekas?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
grgaRi kaže...

pozz društvo. ako mi možete preporučit gtx-icu 960, 4gb. najbitnije je da je tiha tj da pod opterećenjem ne zvuči kao jumbo jet koji rola po pisti. thnx

Ja imam GTX960 WF2 OC i graficka je fakat necujna. Doduse moja je 2GB, ali brijem da je isti vrag sto se buke tice 2 ili 4GB.

Kada ne igras ventilatori se potpuno ugase, a i pod loadom se ne cuje graficka u zatvorenom kucistu. 

Stvarno je jako tiha kartica.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina

budem i ja

13 godina
protjeran
4mal kaže...

budem i ja

joj, taj 3770 ima da rikne s te dvije!

17 godina
Gtx 9xx Club

kriza ubija na 4k v sync off all max out i aa off

30-55fps-a wtf igra je iz 2k13

a 1080p 150-170 max aa of ...gpu na 99%

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 23:27 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

kriza ubija na 4k v sync off all max out i aa off

30-55fps-a wtf igra je iz 2k13

a 1080p 150-170 max aa of ...gpu na 99%

daj ss iz gpu-z! kaj ti je cijelo vrijeme 99%( dakle kad izades van i ides prema onom tornju koji roka rakete prema tebi)? mislim da nema sanse na 1080p...cak ni s fxaa!lp

17 godina
Gtx 9xx Club

Ovo je pocetak ... a kod tornja isto zakucano samo sto cpu varira od 50-75%

i ovo je 4k

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 0:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gtx 9xx Club

Taj level u Crysis 3 me fascinira,zakuca vecinu i5-ica cak i dobro overclockanih na 90-95 %,previse fizike ili ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

imao si pravo evo ss

proc 50-70

a gpu 45-55 max

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 0:16 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Velim ti mali ubija sve zivo, i7 nemre tu drzati jednu gtx970! a cpu kad poludi od temperatura to je strasno!

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Gtx 9xx Club

nema veze 4k mi roka solidno kriza a to mi je bitno jer ne igram na manjim rezama tocno vec 2 god. tj od 290 cf-a

p.s dok sam vrtio fhd test slika je bika mutnjikava i pixelizirana imho a fps u nebesa tj prebrzo za moj ukus

i oci su me boljele tak da sam vratio na 4k motion bluru i divio se 8mpix krajoliku gotovo pastelno nacrtano pure eye candy

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 0:33 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Evo da se i ja pridruzim klubu :P

I7 6700k Asus Maximus Hero VIII Gtx 980TI xtreme edition Gigabyte SSD Kingston 480gb HDD Seagate 2tb PSU: Evga Supernova 750w Ram: Avexxir DDR4 16gb 2400mhz Corsair 400C case Cooler Corsair H110i GTX
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rei Ayanami kaže...

Evo da se i ja pridruzim klubu :P

ak nema nekog dokaza nista od toga...

17 godina
Gtx 9xx Club

opaska ajmo ovo odvrtit i postat score

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

znam da postoji gumb "hvala" i koristio sam ga, al sve jedeno još jedno hvala svima koji su mi odgovorili (vezano za tihu gtx 960) zbilja ste mi pomogli

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

yo, jel mi moze netko s i7, mozete i s i5 (rade nemojte ni pokusavati) odvrtiti "crysis 3" welcome to the jungle level( 2 nivo)  , 1080p, sve na najvise postavke  samo bez ikakvih AA levela ! zanima me gpu usage s gtx970! bez brige interesiraju me neke brojke nikakvo takmicenje i sl. ciji je veci!lp

Ne moram ni testirat, znam napamet (barem framerate). 35-40 čim skočiš dolje kod trave. Užasan level i još gore performanse, i5 3570k @4.2GHz.

Našao sam i video:

10 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Stjepanj kaže...

yo, jel mi moze netko s i7, mozete i s i5 (rade nemojte ni pokusavati) odvrtiti "crysis 3" welcome to the jungle level( 2 nivo) , 1080p, sve na najvise postavke samo bez ikakvih AA levela! zanima me gpu usage s gtx970! bez brige interesiraju me neke brojke!lp

I mene interesuje isti test ali sa nekom od i5-ica.

Testirat cu ja sa i5 kad dodem sa posla i skinem Crysis... Valjda ce to bit danas :D

btw sa kojim alatom si mjerite fps-e, temperaturu itd.? Shadow play ili neki drugi?

13 godina
protjeran
Ja mjerim s playclaw5! Gpu-z!lp
16 godina
MSI afterburner + za dodatne stvari kao CPU frenkvencija,voltaze,napajanja preko hw64info ili kako vec,stvarno brdo opcija za pratiti tokom gaminga ...
10 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

yo, jel mi moze netko s i7, mozete i s i5 (rade nemojte ni pokusavati) odvrtiti "crysis 3" welcome to the jungle level( 2 nivo)  , 1080p, sve na najvise postavke  samo bez ikakvih AA levela ! zanima me gpu usage s gtx970! bez brige interesiraju me neke brojke nikakvo takmicenje i sl. ciji je veci!lp

iskljuci ht i imas i5, msm to znas i sam

Battlelog: Glavas_ZG
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

MSI op op:

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Ne moram ni testirat, znam napamet (barem framerate). 35-40 čim skočiš dolje kod trave. Užasan level i još gore performanse, i5 3570k @4.2GHz.

Našao sam i video:

Raspad sistema. Ista stvar i sa FX-om.

13 godina
protjeran
Almin94 kaže...
buljo781 kaže...

Našao sam i video:

netko je bio spomenuo ovdje na forumu da mu je c3 koristio 12 jezgri, ajde nek netko to provjeri, inace c3 engine je medu top5 engina danasnjice(tako barem kaze dr.gugle;)!

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Evo ss i5 4690k@4.3 i gtx 980

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Nabavio sam sumnjivu verziju Crysisa 3 samo radi testa i naravno nemrem pokrenut, skoci onaj pocetni ekran i onda se igra sama ugasi prije nego se cak i ude u nju... U task manageru uredno pise not responding cim se pokrene i krene loadat...

Ima li netko ideju ili cu morat dat 5$ radi testa :D?

Isprike na offtopicu...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

jesam ti rekao da ne pokusavas na i5sry morao sam!skini drugu

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 22:18 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strojek kaže...

Evo ss i5 4690k@4.3 i gtx 980

Šta je ovo FB usage ?? Jel to facebook usage ili ??

15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Almin94 kaže...
buljo781 kaže...

Našao sam i video:

netko je bio spomenuo ovdje na forumu da mu je c3 koristio 12 jezgri, ajde nek netko to provjeri, inace c3 engine je medu top5 engina danasnjice(tako barem kaze dr.gugle;)!

Naravno da je medju top 5, jos u samom vrhu.

Ne bih me cudilo da koristi i 12 jezgri. Ovo je igra koja je najgladnija hardvera, ovako nesto jos dugo vremena nece napraviti. Ajde stjepanje ti odvrti test sa i5, odnosno iskljuci ht. Daj nam rezultate stock vs overclocked. Ti ces to nekako najrealnije prikazati. haha

16 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Napravio sam sad i ja test sa svojim procesorom na stocku. Ova igra zbilja nema smisla. Meni je GPU usage nekada bio izmedu 70 i 80%, a igra je znala koristiti izmedu 20 i 30% procesora. Max CPU usage je bio oko 60% u jednom trenutku ako se ne varam.

Postavke koje sam koristio su iste kao i iz videa sto je postavljen u par postova iznad. Barem je igra prakticki bila cijelo vrijeme iznad 60 FPS-a pa sa V-syncom je i dalje OK.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 0:47 (alen29).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

pa po grafovima ti je gpu usage pao do 30%, a cpu(zbroj svih jezgri) je na 78%...nemre tu skylake uciniti nista cudotvorno naspram ostalih! daj mi reci jel to win10?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 0:53 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice