Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 965.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club
"Pojedinci prave hajku od pascala,a zapravo necemo dobit nista jace."

Na čemu temeljiš svoj stav?
12 godina
neaktivan
A kakva je ta grafa ak mi moze neko vise reci o tom modelu
13 godina
protjeran
Xfx450 da nemre tjerat jedan klokani 2500k i oc gtx970? Dajte molim vas, pa to napajanje isporucuje 99% deklarirane snage! S klokanom 970 na 2000mhz:) i i5 na 5ghz imat ce jos 100w lufta!
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
protjeran
Grafa u ubija i savrsena je za tvoj klokani i5, bit ces miran jos min 2g+ s njom, uzmi strix,wf3,wf3 g1 ili msi nemres fulat s nijednom i imas 3g gare!lp
12 godina
neaktivan
A gainward gtx 970?? 300 kn razlike je
13 godina
protjeran
Ak nije referentna s jednim ventom, slobodno!lp
12 godina
neaktivan
Bas ta s jednim ventom je.. znaci da uzmem neku drugu?
13 godina
protjeran
Ako zelis grafu koja je tiha i hladna onda nemoj uzimati tu koja je bucna i grije se na 80+, i ima samo 2g gare, mislim da se za 300kn vise isplati uzeti neke od nabrojanih! Ako ces je poslje prodavati to ce ti se "vratiti"! Lp
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Uzmi R9 Nano i stavi vodeni blok. :) Genijalne su.

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Onda cu vjv uzeti msi.. mislio sam uzet gainward i jace napajanje al ak velis da xfx 450 moze bez problema drzati konfu onda investiram u grafu ...hvala puno! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

pa da, r9 nano + blok + vodeno mu je taman razlika tih 300 kuna što je mislio investirati za bolju 970-tku

16 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...
Tonči kaže...

pa da, r9 nano + blok + vodeno mu je taman razlika tih 300 kuna što je mislio investirati za bolju 970-tku

Da, moj bed...

13 godina
4mal kaže...

hmm za to napajnje sve na stocku a i ne ma duze staze ...odlicno

napajanje da se razumijemo ali slabo za sto si nabrojao nazalost

prodaj koje imas i malo dodaj pa si zemi neko od 600-650w i onda bude 

sve taman ;-)

imam isto to napajanje i slican broj komponenti (jedno vrijeme cak i 2SSDa+2HDDa) i drzim konstantno OCanu 970 bez problema (clockao bi i ovaj i5 da mogu..)

mogao sam komotno uzeti i 390 no neki su ovdje savjetovali protiv toga jer bi kao napajanje bilo preslabo - no gledam neki dan linustechtips video gdje testiraju napajanja i bez problema drze OCanu i7cu i 980 na 450W (system power draw ispod 400W)..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 19:19 (Fanu).
14 godina
Fanu kaže...
imam isto to napajanje i slican broj komponenti (jedno vrijeme cak i 2SSDa+2HDDa) i drzim konstantno OCanu 970 bez problema

mogao sam komotno uzeti i 390 no neki su ovdje savjetovali protiv toga jer bi kao napajanje bilo preslabo - no gledam neki dan linustechtips video gdje testiraju napajanja i bez problema drze OCanu i7cu i 980 na 450W..

To napajanje nema dodatni 6 Pin PCI-E konektor za napajanje grafe, znači prisiljen si koristiti adapter molex na 6 pin, na takvom adapteru može doći do pada

napona, problema sa stabilnošću, a i trajnog oštećenja kartice, dobro upućeni u ovo to izbjegavaju u širokom luku.

Jedno vrijeme to može držati tako, ali s vremenom napajanje izdahne od rada na prevelikom opterećenju, 550W model nije dovoljan za R9 390, a kamoli 450W model.

Isprika Tončiju na off-topicu, ako želiš, samo briši post.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 19:23 (Valentin17).
13 godina
Gtx 9xx Club

zasad dvije godine bez problema (s time da sam prije 970 imao palit jetstream 770) 

a to da 550W ne moze drzati 390 lol

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

XFX 450 je meni umirao sa 280X, buka venta i cvililo sve iznutra. Seasonic G 450 s druge strane je bio hladan ko spricer i tih, držao je i 290X al onda je već bio čujan al ništa pretjerano.

Naravno, ako ćeš overvoltat 290/390-ku, onda će i top tier 650W napajanja imat problema..

Moja kombinacija može povuc i blizu 700W iz zida kad je clockana do kraja i kad se optereti grafu i CPU na max.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 19:30 (ansha).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Fanu kaže...
a to da 550W ne moze drzati 390 lol

Može, raditi će, ali neće dugo raditi tako. Ima onih koji su to vidjeli na teži način i to sa kvalitetnijim Seasonic G modelima,

dok je tvoj XFX obična core verzija, low end napajanje.

Fanu kaže...

Nema nikakve veze s ovom raspravnom, on tu uspoređuje efikasnost napajanja.

Vidim da si ti jedan od internet likova, nema se smisla uopće raspravljati i gubiti vrijeme.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 19:33 (Valentin17).
13 godina
Gtx 9xx Club

i7 5930k + 980Ti (referentna) fercera na Silverston bronze 80+ 450W (364W system draw pod loadom) koji je u rangu XFX

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 19:36 (Fanu).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Odlicna analiza i5 2500k proca u danasnjim igrama uz nvidia i amd grafe...nije niti cudo da sam imao uzasnih iskustava sa 290 tri-x kad vidim koliko si vise legne na taj proc nego gtx 970

Moj PC  
8 0 hvala 2
13 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Odlicna analiza i5 2500k proca u danasnjim igrama uz nvidia i amd grafe...nije niti cudo da sam imao uzasnih iskustava sa 290 tri-x kad vidim koliko si vise legne na taj proc nego gtx 970

yeben video!LP

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pozdra , znam da nije tema za to al hebiga, uglavnom imam Asus 960 turbo OC verziju i ne mogu nač nikakve postavke zza overclock, a ne bi se baš zezao s tim sam, pa ako netko možda ima tu gradu da mi pomogne oko postavki za overclock :)

Roll it up and smoke it up
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Stjepanj kaže...
MEGATAMA kaže...

yeben video!LP

Yebena legenda taj i5 2500K,moj primjerak je išao na 5.3GHz,ja debil ga zamjenio sa i5 3570K,ali ova uspopredba sa R9 390 je fascinantna!!

AUDIOFIL
16 godina
Kupujem bržu memoriju definitivno sada! :) :)
Moj 2500K kucka na stabilnih 4.5. Ide do 4.7, dalje nisam ni pokušavao zbog temperatura…
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Ja sam jos neko vrijeme na ovome sto imam a nakon toga mi je plan uzet novu plocu i novi i7,kad vec budem radio skok neka bude kako treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

i5 2500K je jedan od najboljih izbora za gamera ikada, izašao je prije 5 godina a rastura i danas i rasturati će još nekoliko godina. Jednostavno fenomenalno, tko ga je uzeo odmah u početku napravio je odličan posao pgotovo je je $ tada bio niszak u odnosu na euro a samim time imao je i odličnu cijenu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

Ispada da se klokanje isplati, još jedan dokaz da igre vole visoke frekvencije.

Battlelog: Glavas_ZG
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 11:30 (Glavas_ZG).
13 godina
protjeran
volegradele kaže...

Yebena legenda taj i5 2500K,moj primjerak je išao na 5.3GHz,ja debil ga zamjenio sa i5 3570K,ali ova uspopredba sa R9 390 je fascinantna!!

ja vec trazim nove rame!

16 godina
Gtx 9xx Club

Jel Asus gpu tweak2 izbacio mogucnosti podešavanja napona i jos hrpu ostalih stvari jer ih ne mogu naci ?

Koji je najbolji alat za klokanje asus strixice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
bik kaže...

Jel Asus gpu tweak2 izbacio mogucnosti podešavanja napona i jos hrpu ostalih stvari jer ih ne mogu naci ?

Ja koristim AF i prezadovoljan sam

13 godina
protjeran
bik kaže...

Asusov gpu tweak nevalja nista, prepun bugova i sl. gluposti, to odavno nitko ne koristi! MSI Afterburner je broj 1 za klokanje! Osim u slucaju da trenutna verzija ne podrzava odredeni gpu(sto je jako rijetko) mozes probati s Evga precision tools koji je takoder jako dobar i azuriran!LP

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice