Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 952.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gtx 9xx Club

npr shadow of mordor na 4k je zakucanih 100fps-a a zadnji ac 40 do max 75

iako je ac ljepshi som je fluidniji i responzivniji od potonjeg

witcher mi je oko 50 do 65

tako da tonchi je u pravu a moj cf je dobar za 4k te brutalan za 3k a o fhd-u tj 2k da ne govorim

i jos je sve pritom tiho gotovo necujno i hladno ko shpricer ...me gusta!

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 18:16 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Sve je to super, ali ako smijem pitati, čime se kolega 4mal i kolega toxic bave u životu kaj si mogu priuštiti ovakav luksuz? Znam da se i sa manjim plaćama može priuštit ovako nešto uz dužu štednju ili uzimanje na rate, ali me ipak zanima s čim se vi bavite. Ako nećete javno, može i u PM. 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

nesto rate, nesto kesh, nest konpenzacija nesto trampa,prodaja...  poroka nemam kao ni decu..  l.p

p.s zaboravio si na stjepanja,zagya,tonchi i jos par da nenabrajam

sve naj tebi i tvojoj obitelji u 2k16 pa i poslovno da si mozes priustit sto i mi

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 19:50 (4mal).
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Kaj mene spominjes jos ce me prijavit

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Gtx 9xx Club
4mal kaže...

nesto rate, nesto kesh, nest konpenzacija nesto trampa,prodaja...  poroka nemam kao ni decu...  di radim i sto nije bitno uz duzno postovanje l.p

p.s zaboravio si na stjepanja,zagya,tonchi i jos par da nenabrajam

sve naj tebi i tvojoj obitelji u 2k16 pa i poslovno da si mozes priustit sto i mi

Ok, ma vi ste mi se najviše isticali u zadnje vrijeme, pogotovo u AMD R9 300 temi :D 

Hvala, također kolega 

LP

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 19:51 (Unimatrix 007).
14 godina
Stjepanj kaže...

Kaj mene spominjes jos ce me prijavit

Ti si sumnjiv dosta.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
17 godina
Gtx 9xx Club

pa i je uz dve kcherke i zatjevnu suprugu tako cesto mjenjat hw hmmmm hmm da se covjek zapita

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
4mal kaže...

pa i je uz dve kcherke i zatjevnu suprugu tako cesto mjenjat hw hmmmm hmm da se covjek zapita

Plastika sve trpi, nemoj se izvlačiti...

On topic: realno ako cijene ostanu iste i dobijemo 20-40% jače gpu to je po meni ok ali ako nabiju cijene i dolar još poraste nekako ne bude dobro za nas.

17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Sve je to super, ali ako smijem pitati, čime se kolega 4mal i kolega toxic bave u životu kaj si mogu priuštiti ovakav luksuz? Znam da se i sa manjim plaćama može priuštit ovako nešto uz dužu štednju ili uzimanje na rate, ali me ipak zanima s čim se vi bavite. Ako nećete javno, može i u PM. 

Ja radim u osiguranju, a privatno se bavim udomiteljstvom starijih i nemoćnih te onih koji se ne mogu samostalno brinuti o sebi.

nije tajna.

16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Odlično, znači, ženi stare bogate babe i one mu ostavljaju nasljedstvo.  

Sretna vam Nova!

Moj PC  
10 0 hvala 7
15 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Odlično, znači, ženi stare bogate babe i one mu ostavljaju nasljedstvo.  

Sretna vam Nova!

LOL

Hvala, također. Svima sretna nova godina još jednom :)

Origin: MazeOfDeath_01
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Definitivno cu duze vrijeme ostati na ovoj ubojici MSI Gtx 970GamingOCEdition!

boost od min 1530-1580mhz, zvjer je hladna kao led na 67°c, vise sati bf4mp-a! pomaknuo sam slider od core-a za 190 i memorije 300mhz(cisto da nije na nuli, inace ide do 700mhz+) bez diranja napona i power limita!

Nevjerovatan cip! sta ce tek biti ako izadu ovakvi primjerci pascala!lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 0:53 (Stjepanj).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
Stjepanj kaže...

Definitivno cu duze vrijeme ostati na ovoj ubojici MSI Gtx 970GamingOCEdition!

boost od min 1530-1580mhz, zvjer je hladna kao led na 67°c, vise sati bf4mp-a! pomaknuo sam slider od core-a za 190 i memorije 300mhz(cisto da nije na nuli, inace ide do 700mhz+) bez diranja napona i power limita!

Nevjerovatan cip! sta ce tek biti ako izadu ovakvi primjerci pascala!lp

Stijepanje zar nisam ja napisao hrpe postova o OC sposobnostima ovog modela i koliko je grafa tiha i hladna na 1500mhz....jednostavno nevjerovatna grafa.

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

ma znam, samo eto da ponovimo gradivo! gtx970 je ocigledno izniman proizvod!pogotovo ova Msi izvedba!lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 2:09 (Stjepanj).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Stjepanj kaže...

boost od min 1530-1580mhz, zvjer je hladna kao led na 67°c

Jaooooo meni, pa tko bude mogao ovo kupiti od tebe.

D.N.R. kaže...
Hvala, također. Svima sretna nova godina još jednom :)

Jel prekasno da i ja čestitam danas i skupljam malo "hvala" ?

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 8:08 (Valentin17).
17 godina
Gtx 9xx Club

Sve su to odlicne grafe.

Stjepanja je zadesio urnebesan primjerak.

Inaće g1 kartice skoro pa svaka ide iznad 1500mhz samo treba malo truda. ali g1 kartice su toplije i bucnije od msi.

Inaće ova moja phoenix je brutalno tiha ja je ne cujem uopce...

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

89% asic' ako samo dotaknem power limit igram svaki izasli naslov na 1600mhz, nemam rijeci jednostavno, ako je ovo ovako hladno kako ce tek sljedeca serija biti, i dali netko zna sto zapravo utjece na overklokerski postotak, dali je na 9xx seriji zapravo base takt ustvari premal?, nisam nesto proucavao oko toga, nesto kao sto je bilo i s radeonom hd 79xx serijom!lp

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Stjepanove grafe ne treba komentarisati

Nego ono što je meni zanimljivo je da kod 970 gpu ne skalira baš najbolje iznad 1500mhz.

1 0 hvala 2
12 godina
Stjepanj kaže...

89% asic' ako samo dotaknem power limit igram svaki izasli naslov na 1600mhz, nemam rijeci jednostavno, ako je ovo ovako hladno kako ce tek sljedeca serija biti, i dali netko zna sto zapravo utjece na overklokerski postotak, dali je na 9xx seriji zapravo base takt ustvari premal?, nisam nesto proucavao oko toga, nesto kao sto je bilo i s radeonom hd 79xx serijom!lp

Stijepanje ja sam na svojoj trazio stabilnu 24/7 overclock zonu u najtoplije ljetne dane i temperatura grafe mi je isla do 71-73c na OCu od 1500mhz a ambijentalna temp je bila jako blizu 40c i grafa je i u tim uvjetima bila izuzetno tiha.

Stijepanje dali mozemo znat koliko si platio svoj primjerak....ASIC ti je....predivan :) :) 

13 godina
protjeran
Imperator01 kaže...

Stjepanove grafe ne treba komentarisati

Nego ono što je meni zanimljivo je da kod 970 gpu ne skalira baš najbolje iznad 1500mhz.

pa ako ti core speed nije konstantan da onda ne skalira...no ako dignes p.limit ili nedaj boze napon ti "problemi" nestaju

MEGATAMA kaže...
Stjepanj kaže...

Stijepanje ja sam na svojoj trazio stabilnu 24/7 overclock zonu u najtoplije ljetne dane i temperatura grafe mi je isla do 71-73c na OCu od 1500mhz a ambijentalna temp je bila jako blizu 40c i grafa je i u tim uvjetima bila izuzetno tiha.

Stijepanje dali mozemo znat koliko si platio svoj primjerak....ASIC ti je....predivan :) :) 

2400kn! full bundle s garancijom u nas!

lp

11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Konstantan core clock Stjepane, al ne skalira uredno, ne znam zašto... limit gpu-a, rama ili sta već 

Uradi Gpu test sa 1300-1400-1500 i 1600mhz pa uporedi rezultat. 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Imperator01 kaže...

Konstantan core clock Stjepane, al ne skalira uredno, ne znam zašto... limit gpu-a, rama ili sta već 

Uradi Gpu test sa 1300-1400-1500 i 1600mhz pa uporedi rezultat. 

Koji gpu test?

13 godina
Gtx 9xx Club

Nako promijene ventova u kučištu sa Corsairovim SP120 i izbacivanjem  stock prednjeg od 200 mm Strixica na 45% vrtnje se čuje jače od ostalog!!Naravno Asus Strix GTX 970 im 0dB opciju ali pošto ljeti u sobi je nerijetko bilo 35C a u kučištu i preko 40C nisam moga gledat kako se u idle prži na 50-60C pa sam uvjek imao vent na 45% i temperature u idle oko 30C!

Joj Bože,di su vremena kad me bolija K.. za temperaturama i sličnim sr...ma,a sad imam 5 programa upaljenih samo za puste senzore!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 15:35 (volegradele).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Nako promijene ventova u kučištu sa Corsairovim SP120 i izbacivanjem  stock prednjeg od 200 mm Strixica na 45% vrtnje se čuje jače od ostalog!!Naravno Asus Strix GTX 970 im 0dB opciju ali pošto ljeti u sobi je nerijetko bilo 35C a u kučištu i preko 40C nisam moga gledat kako se u idle prži na 50-60C pa sam uvjek imao vent na 45% i temperature u idle oko 30C!

Joj Bože,di su vremena kad me bolija K.. za temperaturama i sličnim sr...ma,a sad imam 5 programa upaljenih samo za puste senzore!!

Hmm ja svoju od prvog dana drzim na custom fan profilu, sa 0% do 53 stupnja, a onda naglo skoci na oko 30-35%, jer ispod tog napona se uopce ne vrti. Nece njoj nista bit na 60 stupnjeva sve i da tako stoji cijeli dan :P

13 godina
Gtx 9xx Club

Ma znam da neće,ali crv u meni ne da mira!!

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Izvini, ali nasmijao si me posteno, nekad sam bio i gori... Sreca pa sada nemam vremena za to.

12 godina
Gtx 9xx Club

Jos jedan razlog zasto cijenim ovu msi 970,upalim i vozim....recimo 290 tri-x je bila fantasticnih temperatura za taj cip i podosta tiha ALI znala je u ljetnim vrucinama podivljat sa ventovima i postat vrlo glasna i to je znalo bit zabrinjavajuce.

Maxvell je sa ovim modelom jednostavno briljantan i iduca grafa mi mora bit jednako kompletan paket...jaka,tiha i odlicnih temperatura,nisam vise spreman na kompromise tipa....nema veze sto se jako cuje bitno da je jaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

hehe, meni je to postala opsesija

proc sam sredio s ovim bequiet hladnjakom, vrti se do 700-800 okretaja max i drži proc do 60 stupnjeva na occt linpack testu

napajanje čujem jedino kad prislonim uho na njega

sljedeća je investicija neka ultratiha i ultrahladna grafa, a onda još ide u kantu komplet od 5 komada bequiet ventova i onda ću valjda naći duševni mir

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Najglasniji dio mog kompa je hard disk :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MEGATAMA kaže...

Najglasniji dio mog kompa je hard disk :)

eh da, to sam zaboravio

nema mi goreg nego kad ujutro u tišini pijuckam kavu, brljam po netu i govno se upali i počne rondati

nakon gore navedenih upgrejda ide i on van, a umjesto njega neki ssd od terabajta

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice