Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 965.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gtx 9xx Club
Ja pricam samo za hair woorks ostalo mi je itekako bitno i ds bude max out u aaa igrama tj. tu sam picajzla ,prestani trolat bzvz i pricat ono sto nisam napiso eod.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: Gtx 9xx Club
ansha kaže...

Kad je tebi ono mala razlika onda si slobodno mogao uzeti r7 250, stavit detalje na very low - jer ionako to sve izgleda isto, i lijepo ustedit >5000kn.

Da razlika je ogromna izmedju low i ultra realno danas

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Gtx 9xx Club

stigla nova grafa za frenda, awww kako je dobra 

koju igru preporučate za testiranje razlike i wow efekt u odnosu na njegovu sadašnju gtx 570

proc mu je i5 4460, 8gb rama i monitor je iiyama 24'' 1080p

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
picajzla0707 kaže...

stigla nova grafa za frenda, awww kako je dobra 

koju igru preporučate za testiranje razlike i wow efekt u odnosu na njegovu sadašnju gtx 570

proc mu je i5 4460, 8gb rama i monitor je iiyama 24'' 1080p

Bilo koju, haha.

12 godina
Gtx 9xx Club

haha, nemoj tako, ta 570 ide meni umjesto 550ti dok ne skupim lovu za nešto bolje (sljedeće godine)

probat ćemo witchera, to bi trebalo biti dobro jer meni na 550ti niti na maksimalno niskim postavkama ne radi kak spada

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
4mal kaže...
Ja pricam samo za hair woorks ostalo mi je itekako bitno i ds bude max out u aaa igrama tj. tu sam picajzla ,prestani trolat bzvz i pricat ono sto nisam napiso eod.

HW je iznimno bitna tehnologija, a razlika je ogromna. I radi na AMD karticama bez ikakvih problema. Na početku je bilo problema jer je AMD po defaultu teselaciju imao na 64x, ali to se prije nadogradnje drivera moglo riješiti ručnom postavkom u driverima. FuryX koji imaš trebao bi biti vrlo brz sa svime na max.

15 godina
protjeran
4mal kaže...

Pa jel ti Tonci dao linkove da vidis kolka je razlika i kako daleko bolje izgleda sa hairworksom?

Ako ti monsteri ne izgledaju daleko bolje s hairworksom - ili si slijep ili neces priznat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 16:18 (ansha).
17 godina
Gtx 9xx Club

ja ga nisam petchirao  i imao sam problema sa hairwoorksom a i nisam pogledao linkove 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 16:41 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

HW je iznimno bitna tehnologija, a razlika je ogromna.

Neke stvari izgledaju odlicno sa HW a neke su smijesno odradjene realno, vuk izgleda u nekim scenama ko medvjed koliko mu je krzno, jednostavno nije jos odradjeno kako treba ali da, svakako je odlicna stvar 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
Gtx 9xx Club

evo sad sam pogledao fakat ima razlike ocito sam bio u zabludi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Nije prvi da je slijep na forumu. :D Fanu je dao linkove, ne ja, ali da... 

Ovaj drugi je odlična komparacija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sad smo probali kod frenda ganc novu gigu 970 gaming, stock, sve ultra i witcher izgleda fantasticno
Pogotovo s hairworks, jest da nije na 60 fps, ali ne pada ispod 40 i to je ok obzirom na wow efekt
Kad je vidio hw vise ga nije htio iskljuciti ☺
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Iskreno meni je daleko daleko impresivnija implementacija TressFxa u Tomb Raideru na Lari nego HW na Geraltu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

treba nesto drugo implementirati ali dok vi buljite u vučje dlake i kosu od tamo neke sisate na lcd izgleda niš od toga... neki su izgleda stvarno previse ostarililp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

HW izgleda stvarno odlično. No vrijedi li performace hita, mislim da ne... Samo mrcine od grafa mogu gurat HW i ostale opcije max bez dipova ispod 60fps, ostale moraju rezat druge postavke... Probao sam na ini fileu namjestit manji msaa na kosi, dosta pomogne, no svejedno mi je draže klizit na 70+ fps-a konstantno. Da sam na 60hz monitoru, vjerojatno bi udario HW i bolio me đoko, ali ovako na 144hz monitoru - nema tog eye candia koji bi me tjerao da se igram na 40-70fps-a... Razlika je jednostavno preosjetna. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zato postoje 980Ti, TitanX, FuryX i možeš ih staviti do 4 komada :)

13 godina
protjeran
Tonči kaže...

cek sve odjednom ili? :p

16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Tonči kaže...

cek sve odjednom ili? :p

Kad ubace NVLink na ploče, onda i više od 4. :)

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

je i kad to uvedu na desktop racunalo ja cu biti na groblju ne?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

e kad bi to tako islo.

pazi sad sa zadnjim patchevima i zadnjim drijverima...

na 4k rezoluciji:

SLI off, ultra settings ide oko 35fps

4-way SLI, ultra settings oko 45fps

4-way SLI, low settings oko 75fps

Dzaba 5960x an 4.4 i 4x Titan X kad je u witcheru optimizacija za SLI nula

Maloprije sam bas testirao crysys 3 opet. SLI sa 4 grafike u 4k rezoluciji sve popaljeno na maximalno ide oko 90-120fps

na surround 3x4k ide oko 45fps, a witcher na surroundu ide oko 17fps stip da u crysys grafike su na oko 90% a u withceru su na oko 40%-50% koristenja u SLI...

tako da... boj ne bije svijetlo oruzje neg srce u junaka.. doduse pomaze al opet ;;)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
1 0 hvala 4
14 godina
Gtx 9xx Club

Probaj ugasit HW i onda reci kako ide na ultra s 4way sliem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

A pa valjda nitko ne očekuje da optimiziraju igru za 0.0000000001% gamera?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Nije tu problem HW, nego što je NVidija napravila s SLI-jem u posljednje vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

mislim da sam pomenuo da hairworks on off i to nema nikakvog efekta

takodje razlika zimedju sve na low i na ultra je jedva 20 frejmova...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

moze li tko sa Gigabyte G1 GTX970 i sa F80 biosom (i samsung memorijom ako je bitno) exportati BIOS koristeci GPU-Z i uploadati ga tako da ga mogu flashati (ili bar objasniti kako na ovoj kartici switchati BIOS posto to nigdje nije objasnjeno - navodno mjenjanjem DVI porta..)?

flashao sam BIOS sa custom vrijednostima (naravno backup originalnog biosa mi se izgubio..) i sad bih se vratio na originalni bios kako bih odnio karticu u servis..

imam jedino originalnu kopiju BIOSa exportanu koristeci gigabyteov @BIOS tool, ali on ne dopusta da flasham taj backup jer je iste verzije kao i trenutni BIOS koji se koristi..

tnx

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 18:55 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

pogledao sam tamo vec, ali od gigabytea je zadnji BIOS 2015-01-22

a ovaj F80 je najnoviji i na karticama starima samo nekoliko mjeseci..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
mirkoj kaže...

Jasno je da je 4way sli scaling za igre nezahvalan. Nema se šta tu čudit previše. Da je šteta (imat 4 beštijetine i nemoć vrtit noviju igru na 4k) - itekakva šteta... Meni su, doduše sad već slabašne 770ke zakucane na 99% većinu gejmpleja i scaling je sve samo ne loš ili osrednji... Možda je nešto drugo posrijedi? Si gledao SLi bitove i fixeve korisnika (doduše nema vas puno sa 4 titan x-a , al vrijedi pokušat :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 22:45 (eywa33).
12 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Baš odlično vrte ha? Sarkazam ...

mirkoj kaže...

SLI off, ultra settings ide oko 35fps

4-way SLI, ultra settings oko 45fps

4-way SLI, low settings oko 75fps

Isprike na duplom postu... Nisam mogao odolit :)

13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

malo sam ganjao po nvidija forumima i kako ispada dio problema je do nvidije. 

jedan pametan lik je skontao fazon.

i kada stavim sve grafike na primarnu karticu umejsto kao sto to inace traze za surround na stavim na prvu drugu i 4tu, performanse su se popravile drasticno.

tako da sad na 4-way SLI 4k ide oko 90-110fps sve na ultra

a na 4k surround ide oko 40fps :)

jedino sto ima malo nekog tearinga ali uz neka dodatna caprkanja i to bi se dalo izbiti, a kaze i nvidija da je upoznata sa problemom i da rade na tome... pa eto...

testirao sam malo i crisys 3 i sad i on ide bolje al ima i tu nekih fazona krene sa oko 11tak fps (surround) i kad ga malo caprkam na windowed i onda na fullscreen mode izgleda da se tek onda trzne i probudi i isao je oko 50tak fps.

tako da izgleda da se pogubi oko surrounda i izgleda kao da je full screen ali u stvari nije, sto ugasi SLI iako pise 99% kartice da rade one ne idu toliko.

kad ga malo windowed fullscren caprknem prebaci na full i sve ok.. tako da.. ide...

jedino sto nemam cime da record 4k SLI rezoluciju :)

fraps bi mogao al samo ako snimam pola rezolucije, Action! je super ali legende ne podrzavaju SLi samo zablokira sve poslije snimanja hehehe

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice