Onda jesmo li zaključili koja je najbolja gtx560.
od ponuđenih MSI TwinFrozr jer ima najkvalitetniji cooler i tbog njega se da se piknuti do 1000 bez dizanja napona.
al nešto mi je slaba u 3dmark-u 11 na onom Guru3D siteu.
clockana na 1000 mhz ima score oko 4800 kao Hd 6970 na stock 880 !?
Što je tebi tu slabo lol ? Pa ima isti score ko i kartica koja dođe npr. u ADM-u 700+kn više ? Što bi ti, za 700kn manje karticu koja ju ubija na stock il ? HAHhaHah, sorry al smješan si.
Što je tebi tu slabo lol ? Pa ima isti score ko i kartica koja dođe npr. u ADM-u 700+kn više ? Što bi ti, za 700kn manje karticu koja ju ubija na stock il ? HAHhaHah, sorry al smješan si.
a lolkaj ti koliko hoćeš ali na ovom linku što mi ga je linkao drug mrog33 u 3dmarku11 clockana na 1000 dosta puši od hd 6970 na 980 mhz.
e, sad, moja bez slidera na 950/1450 ide na 5237 bodova, tako da mi baš nije jasno.
560 ti na 1000 je moćna i isplativa zbog cijene.
560 je isplativija kupnja jer na 1000 mhz dobro dere ta kartica.
dok je u testovima igara sasvim druga stvar, priznajem.
a tko prizna, pola mu se prašta.
jesi li učio tu poslovicu u školi ?
btw:
u ono "smješan" ti fali jedno slovo.
pogodi koje ?
ili si mislio da me je netko promješao, smješao, razmješao ?
Ne vidim još smisao ocanja te grafe jer je dovoljno jaka za sve napore.
Ne vidim još smisao ocanja te grafe jer je dovoljno jaka za sve napore.
Benchevi, e-penis itakodalje... vise manje poznato
osobno me klokanje za gaming/24/7 uopce ne zanima
BTW review iznad je dosta los objektivno gledano
Mislio sam da se zaye, a kad tamo prelazis na GTX560 
Boldano 1 GHz
vidjeh !
pa kad je microman počeo hvaliti 6950/70 i preporučivati je za kupnju, moram ja udarit kontru
Overclocka
Zapravo ja nikad nisam ni napisao da je HD6950 loša grafa ili loša kupnja. Stvar je što si ti i još neki moju tvrdnju da HD69xx ima lošiji porast preformansi kod u odnosu na GTX560ti shvatili kao napad na te grafe.
I još jednom ti preporučam da se maniš Gigabyte-a ako nije SOC. Imaju jako loš PCB i VRAM-ovi su im u BIOS-u zaključani, tako da podizanje takta na VRAM-ovima rezultira šarenilom. Nadalje GTX560ti ludi za porastom Bandwitha čak više nego za dizanjem takta GPU-a, moja preporuka za Overclock ti je MSI koji ima odličan cooler(doduše nešto lošiji od Gigabyte-a) i odličnu elektroniku te PCB. VRAM-ovi im nisu ograničeni, a na GTX560 redovito za igranje idu do 1300-1350Mhz. MSI-evku ćeš bez beda moci držati na 1000Mhz za 24/7, dok za Gigabyte nebi stavio ruku u vatru.
Što se tice SCORE-a u 3D marku 11 stvar je jasna. Taj čmarkić je na AMD-ovoj strani zbog zadnjeg testa u kojem AMD-ova grafa mnogo brže radi sa DirectCompute-om i gdi pumpa bodove.
Kao šta rekoh i7980X sa GTX580 je u tom zadnjem testu ostvarivao mnogo manje rezultate u odnosu na taj isti i7980X uparenog sa HD6970.
Očito je da AMD ima bolje rješenu podršku za taj Microsoftov API.
a lolkaj ti koliko hoćeš ali na ovom linku što mi ga je linkao drug mrog33 u 3dmarku11 clockana na 1000 dosta puši od hd 6970 na 980 mhz.
e, sad, moja bez slidera na 950/1450 ide na 5237 bodova, tako da mi baš nije jasno.
560 ti na 1000 je moćna i isplativa zbog cijene.
560 je isplativija kupnja jer na 1000 mhz dobro dere ta kartica.
dok je u testovima igara sasvim druga stvar, priznajem.
a tko prizna, pola mu se prašta.
jesi li učio tu poslovicu u školi ?
btw:
u ono "smješan" ti fali jedno slovo.
pogodi koje ?
ili si mislio da me je netko promješao, smješao, razmješao ?
Ok, prvo i osnovno te fore s jedno slovo ti fali su jadne (tipkam i ne opterecujem se s jednim j***nim slovom niti pazim na pravopis koda sam u skoli) , drugo, ako nisi shvatio moju recenicu daj si truda da ni ne komentiras .
Zapravo ja nikad nisam ni napisao da je HD6950 loša grafa ili loša kupnja. Stvar je što si ti i još neki moju tvrdnju da HD69xx ima lošiji porast preformansi kod u odnosu na GTX560ti shvatili kao napad na te grafe.
I još jednom ti preporučam da se maniš Gigabyte-a ako nije SOC. Imaju jako loš PCB i VRAM-ovi su im u BIOS-u zaključani, tako da podizanje takta na VRAM-ovima rezultira šarenilom. Nadalje GTX560ti ludi za porastom Bandwitha čak više nego za dizanjem takta GPU-a, moja preporuka za Overclock ti je MSI koji ima odličan cooler(doduše nešto lošiji od Gigabyte-a) i odličnu elektroniku te PCB. VRAM-ovi im nisu ograničeni, a na GTX560 redovito za igranje idu do 1300-1350Mhz. MSI-evku ćeš bez beda moci držati na 1000Mhz za 24/7, dok za Gigabyte nebi stavio ruku u vatru.
Što se tice SCORE-a u 3D marku 11 stvar je jasna. Taj čmarkić je na AMD-ovoj strani zbog zadnjeg testa u kojem AMD-ova grafa mnogo brže radi sa DirectCompute-om i gdi pumpa bodove.
Kao šta rekoh i7980X sa GTX580 je u tom zadnjem testu ostvarivao mnogo manje rezultate u odnosu na taj isti i7980X uparenog sa HD6970.
Očito je da AMD ima bolje rješenu podršku za taj Microsoftov API.
ma daj koji napad ?
ja se volim tako zahebavati i briga me tko što kupuje, nisam dijete koje hoće Barbiku ili Kena.
shvatio sam i priznao sam ti da je 6970 loš overclocker, pogotovo što sam kupio tu jadnu Gigabyte koja bez podizanja napona nije mogla ni na 900/1350.
mene si uvrijedio rekavši da sam koristio slider, a nisam i to ću ti teško oprostiti 
a što se tiče 3dmarka11 nisam se baš oduševio mojim rezultatom, jer nisam nikako mogao doći na 5300 bodova, koliko god dizao karticu ili CPU.
najviše sam je digao na 1000/1450 i tu sam morao dati prevelikih 1.35mV, no opet score ispod 5300 u 3dmarku11 tako da nije baš točno da joj pomaže DirectCompute (barem mojoj)
no opet ti kažem; sva ekipa koja vozi "bolje" i7 procesore uredno dere 5800 bodova, dok sa i5 nisam baš vidio taj rezultat.
opet se vraćamo na taj famozni i7 i njegovu arhitekturu itd.
zato i ti ideš na Sandy procesor, jer jedan i7 2600K je ravnopravan s tvojim i7 980 X a puno je jeftiniji.
imba kaže...
Ok, prvo i osnovno te fore s jedno slovo ti fali su jadne (tipkam i ne opterecujem se s jednim j***nim slovom niti pazim na pravopis koda sam u skoli) , drugo, ako nisi shvatio moju recenicu daj si truda da ni ne komentiras .vidiš kao te boli kritika a voliš podhebavati.
nisam ti ja kolega iz škole da mi možeš govoriti da sam smiješan, sprdati se.
kako se ophodiš prema drugima, tako će se i oni ophoditi prema tebi.
btw:
quotao sam gore tvoj post u kojem se rugaš a onda te zaboli kad se tebe dirne !?
jako si mlad i to se može pročitati po tvojim upisima, ali ti to ne daje pravo da ne shvatiš kulturu dijaloga.