GTX 460 2GB vs GTX 470

poruka: 128
|
čitano: 10.698
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: GTX 460 2GB vs GTX 470

Metro nisam ni vidio, kamoli igrao, a Crysis je staro govno i uopce me boli kolko bi fps-a imao, znam da sam ga igrao sa 9800GT (green edition) . . . Btw. NE DRKAM NA "TELESACIJE, DOF, AA, AF" itd. Igram što je igrivo, na najboljim postavkama kojim mogu i boli me kiki jel piše 200fps-a ili 25fps. Dok god ne laga meni je dobro.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

da, u moj pc je stvarno racunalo, imas u slike vaseg hw-a slike s validacijom , monitor mi je 17 inca i vecina igara klizi maxed out , ali sve je to nekih 35fps koji padaju pri vecim eksplozijama itd... ugl nisam ja rekao da meni klizi , nego da su to moji zahtjevi , i da pricas totalne gluposti kad kazes da ce ti sve igre ici sa 4870 za par godina , automatski se podrazumjeva maxed out , bit ces sretan ako ti npr crysis 2 iduce godine bude iso na max a kamoli nesto za par godina, zato prestani spammat s glupostima.

4870 1GB, je daleko bolja kartica od 4850 i da, na tom displeju od mobitela (17") ce sve sigurno radit !! A te spike "automatski se podrazumjeva maxed out " se možda podrazumjeva u tvojoj glavi. Nisam ja reko da ces moc igrat cod12 sa 200fps-a tardu, nego da ces moc igrat ! Kad se vratiš s maturalca cemo dalje ...

17 godina
GTX 460 2GB vs GTX 470

Po meni jačinu kartica treba gledat jedino u 1920x1080 te 1680x1050 rezolucijama (i njima sličnim) jer je to neki standard za današnje vrijeme (Full HD rezolucija). Tvrdit da nešto leti, a koristit 17" monitor na 1024 rezoluciji je presmješno, (neka se nitko ne uvrijedi, ali 17" monitori su prošlost).

Imam GTX460 768 (ostatak u potpisu) i igram se u HD rezoluciji bez ikakvih problema (max detalji - review). Naravno kada stavim Metro na DX11 i ostale đinđe minđe to postaje slide show (kao uostalom sa svakom single GPU karticom) te Kriza koja je na Enthusiast bez AA i igriva).

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 9:17 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTX 460 2GB vs GTX 470

Ja sam čak i drastičniji, i 1650x1080 bi izbacio. Samo 1920x1080,odnosno 1200. To je prva rezolucija danas pošto svi manje više kupuju 23.6 ili 24 FullHD monitore. Čak je i 1650x1080 prošlost ali dobro, mainstream grafe za ipak umjereniju rezu - slažem se.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTX 460 2GB vs GTX 470

dobro imba necu se uopce svadat s tobom jer ti nikako da shvatis neke stvari, jos mi samo karton fali , znam da su 17 inca monitori proslost ali stacu , nema se para, prvom prilikom ce doc 24

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
imba kaže...

Metro nisam ni vidio, kamoli igrao, a Crysis je staro govno i uopce me boli kolko bi fps-a imao, znam da sam ga igrao sa 9800GT (green edition) . . . Btw. NE DRKAM NA "TELESACIJE, DOF, AA, AF" itd. Igram što je igrivo, na najboljim postavkama kojim mogu i boli me kiki jel piše 200fps-a ili 25fps. Dok god ne laga meni je dobro.

Ako nisi igrao Metro ond stvarno neznaš šta si prepustio jer po meni je jedna od najboljih igra ove godine. Crysi je igra koju nemože igrati svaki nadobudni klinac koji drka ku.ac na COD zato što Crysis nije igra koja pršti od beznadnog napucavanja več je Crysis u prvom redu taktički FPS. Tko zna koristit mozak i sve dodatne opcije koje nudi nanosuit taj sigurno nemisli da je Crysis "staro govno" i plus što je igra fenomenalna još je uvijek jedna od grafički najačih igra.

I'll be back
16 godina
GTX 460 2GB vs GTX 470

Za sve one koji pricaju kako sa kojikakvim mainstream karticama igraju Metro 2033  na Full HD sa sve Max Out evo vam direkt reztultati iz benchmarka igre napravljnog sa GTX470.

I reza nije niti blizu Full HD, to je na 1680*1050 sa sve "Max Out" i iskljucenim Physix-om

Pa me hebeno zanima kako to ekipa sa HD 5770 i GTX 460 "igra Metro 2033 na Full HD rezoluciji sa sve na Max Out"

Tim vise sto sam prijatelju nakon sto je kupio HD5770 Vapor-X donio Metro 2033 da isproba DX11 i "nafrljio" uredno sve na najjace da vidi cari DX11. Naravno da je to na rezoluciji 1680*1050 bilo totalno neigrivo.

Metro2033 MSAA * AFx16 DX11 Metro2033 MSAA * AFx16 DX11
if you are not paranoid you don't have enough information
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 2:08 (Mauro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
microman kaže...
imba kaže...

Ako nisi igrao Metro ond stvarno neznaš šta si prepustio jer po meni je jedna od najboljih igra ove godine. Crysi je igra koju nemože igrati svaki nadobudni klinac koji drka ku.ac na COD zato što Crysis nije igra koja pršti od beznadnog napucavanja več je Crysis u prvom redu taktički FPS. Tko zna koristit mozak i sve dodatne opcije koje nudi nanosuit taj sigurno nemisli da je Crysis "staro govno" i plus što je igra fenomenalna još je uvijek jedna od grafički najačih igra.

opa, sad cu definitivno zaigrat metro haha , ja sam sebi evo opet na novu konfu instalao crysis da vidim kako mi ide , i bogme na mojih 17 inca sve na very hii , shadows na medium i antianalising x2 , fps pratim msi afterburnerom i on kaze prosjek oko 25 , ali meni se sve cini savrseno fluidno , cak kod eksplozija mi ne pada , i izgleda da cu sad opet prelazit crysis , zato tebi crysis moze bit staro govno i sta god oces al onda ti kupuj grafu za svoje potrebe , jer vecina forumasa od kartice ocekuje i da dobro ide teselacija i antianalising i sve te tvoje tzv điđe , a ti lijepo uzivaj na 800x600 bez detalja kad ti nije vazno , meni je crysis sad na very hii toliko ljepsi nego kad sam ga prvi put prolazio da me natjerao da ga opet prelazim. edit : qvote NE DRKAM NA "TELESACIJE, DOF, AA, AF , a sta ti je onda vazno , tu si nabrojio pola vaznih postavki za lijepu grafiku m, kupi 4670 ako ces igrat bez toga lol.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 9:54 (athlon64).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice