GTX 460 2GB vs GTX 470

poruka: 128
|
čitano: 10.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: GTX 460 2GB vs GTX 470

lol Pa neće valjda GTX460 biti preslaba za COD-ove? Ni za Crysis 2 na High? Crysis 2 neće sigurno na Very High ići ako uključen ima DX11, ali High će ić i na 1680!

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
17 godina
GTX 460 2GB vs GTX 470

To su samo 2 naslova OMG

Koliko ih tek slijedi sljedeće godine...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

lol Pa neće valjda GTX460 biti preslaba za COD-ove? Ni za Crysis 2 na High? Crysis 2 neće sigurno na Very High ići ako uključen ima DX11, ali High će ić i na 1680!

a sta sam ja reko? ali neee meni fale ZVJEZDICE, pa to nevrijedi

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

To su samo 2 naslova OMG

Koliko ih tek slijedi sljedeće godine...

Još bi najbolje bilo da sa GTX460 ne igra na high. Kladio bih se da će barem godinu-dvije igrati sve na high 1920x1080.

DX11 i ostale điđe ne računam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 15:28 (ATiGamer).
17 godina
protjeran

Da samo igre na DX11 će biti manje zahtjevne od M2033 i Crysisa ako na to ciljaš?

Čisto sumnjam da će trebati jača grafika! Kartica!

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
17 godina
ATiGamer kaže...

Još bi najbolje bilo da sa GTX460 ne igra na high. Kladio bih se da će barem godinu-dvije igrati sve na high 1920x1080.

DX11 i ostale điđe ne računam.

Ah sad, ja sam mislio sa time...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 17:11 (Hyperion).
15 godina
odjavljen
GTX 460 2GB vs GTX 470

Koju god igru nemogne GTX 460 1GB gurala neće ni tvoja HD 5850 moći normalno gurati.

Jer je svega razlika u par FPS-ova koji su zanemarivi.

Operation Flashpoint
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GTX 460 2GB vs GTX 470

I ja sam mislio na DX11 i teselaciju i DOF i AA+AF uključene pa makar i samo High da bi ih izgurala na 22 incha

Ipak je to Crysis pa nek im bude (ajd ako naprave dvojku manje zahtjevnu svaka im dalaBelji se), a sa Metro su napravili šta su već napravili

samo dobar posao nisu napravili jer bi im bilo bolje da se igra može vrtit na normalnim grafama a ne tamo neki optimal system requirements pisat po netu i da ti treba za OPTIMALNO igranje a šta si neko misli nego da je to što se kaže normalno igranje pa Quad na 3+GHz, GTX480, DDR3 8+GB, brzi disk.

rofl

Šta se imaju iživljavat ako netko kupi igru zašto onda mora igrat ju na medium ili high, a ne na optimal i 1920X1200 pixels?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ah sad, ja sam mislio sa time...

Kad se kaže high, onda se ne misli na AA i ostale điđe...

stoncin3 kaže...

I ja sam mislio na DX11 i teselaciju i DOF i AA+AF uključene pa makar i samo High da bi ih izgurala na 22 incha

Ipak je to Crysis pa nek im bude (ajd ako naprave dvojku manje zahtjevnu svaka im dalaBelji se), a sa Metro su napravili šta su već napravili

samo dobar posao nisu napravili jer bi im bilo bolje da se igra može vrtit na normalnim grafama a ne tamo neki optimal system requirements pisat po netu i da ti treba za OPTIMALNO igranje a šta si neko misli nego da je to što se kaže normalno igranje pa Quad na 3+GHz, GTX480,DDR3 8+GB, brzi disk.

rofl

Šta se imaju iživljavat ako netko kupi igru zašto onda mora igrat ju na medium ili high, a ne na optimal i 1920X1200 pixels?

Boldano ima veze samo s brzinom loadanja, dok u samoj igri ne utječe na FPS. Uz to, 8GB RAM-a je way too much, 4GB, pa čak i 2GB će odvrtiti bez greške.

Ne iživljava se nitko, to je jednostavno detaljima nakrcana igra koja je grafički vrlo napredna i koristi DX11 API za koji logično treba imati jaku grafu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 17:43 (ATiGamer).
17 godina
Weky kaže...

Koju god igru nemogne GTX 460 1GB gurala neće ni tvoja HD 5850 moći normalno gurati.

Jer je svega razlika u par FPS-ova koji su zanemarivi.

Istina no u crysisu zlata znači.

15 godina
odjavljen

Ali to je samo jedna igra koja je stara gotovo 3 godine.

Svi su izigrali Crysis još davno :/

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 18:49 (Weky).
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ali to je samo jedna igra koja je stara gotovo 3 godine.

Uvijek se užitak vratiti krizi i uživati u grafici.

To što je stara 3g nema veze, grafički je još uvijek najlješa igra današnjice. Uz to se koristi u gotovo svim benchevima i testovima.

17 godina
protjeran
Weky kaže...

stara gotovo 3 godine.

Za ovo boldano su se neki stvarno naigrali samo koji to i na kojim postavkama i rezoluciji monitora?

To ti ako imaš komp od 10000kuna ili jači i to ti još i danas 2010-te godineViče

15 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

Uvijek se užitak vratiti krizi i uživati u grafici.

To što je stara 3g nema veze, grafički je još uvijek najlješa igra današnjice. Uz to se koristi u gotovo svim benchevima i testovima.

stoncin3 kaže...

Za ovo boldano su se neki stvarno naigrali samo koji to i na kojim postavkama i rezoluciji monitora?

To ti ako imaš komp od 10000kuna ili jači i to ti još i danas 2010-te godineViče

Zašto da igram igru po 100 put ako sam je već izigrao i velikoj većini kao i meni igra je sasvim solidna, tj. ništa posebno?

Grafika mi ne čini nikakav replay value. Igra je grafički u svom nekom ritmu kakav drugi nitko nema osim Metro 2033, ali da budemo realni igra je sasvim solidna - Iznad prosjeka ali ništa posebno.

Da igram istu stvar, znam cjelu priču napamet, sljedim sve = To je meni dosadno...

Vec vidim da ce mi Hyperion dati TD (Jer je zestoki fan Crysisa :D). Smijeh

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Zašto da igram igru po 100 put ako sam je već izigrao i velikoj većini kao i meni igra je sasvim solidna, tj. ništa posebno?

Grafika mi ne čini nikakav replay value. Igra je grafički u svom nekom ritmu kakav drugi nitko nema osim Metro 2033, ali da budemo realni igra je sasvim solidna - Iznad prosjeka ali ništa posebno.

Da igram istu stvar, znam cjelu priču napamet, sljedim sve = To je meni dosadno...

Vec vidim da ce mi Hyperion dati TD (Jer je zestoki fan Crysisa :D). Smijeh

A čuj nemoraš igrat, ali ne dijele svi tvoje mišljenje.

Ja sam ti rekao: grafički je superiorna, većina reviewa ima Crysis bench i mnogima služi kao testiranje mogućnosti materijala u kanti.

Dakle, još se uvijek aktivno koristi, bez obzira na 3g od izlaska.

Ja sam je dosad prešo dvaput i sigurno ću je još jednom za nekoliko mjeseci.

17 godina
protjeran

Ma ni meni se više ne daSmijeh

Prošao sa prvi dio dva puta drugi puta hvala Bogu sa HD5850 OCSmijeh i mogao sam imati stabilan frejmrejt na 3.0GHz sa clockanom karticom više od 30 konstantno i to sa AAx2Belji se yeah! AAX4 već trza za to treba 5870 clockana

Drugi je optimiziran mrvicu bolje samo ima grafiku ljepše pa dolazi na isto sa performansama iako ona misija Assault ne ide brzo kao ostatak igre

Čekam dvojku da zaigram.

Jer će imati grafiku u DX11 Crysis 2?

15 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Jer će imati grafiku u DX11 Crysis 2?

Da. DX11 sa masivnim iskorištavanjem novi kartica, ali ne bezrazložno već efikasno ;)

Operation Flashpoint
17 godina
protjeran

I mislio sam da je tako. Ipak je to Crysis 2 ne Call Of Duty! Ja se nadam da će moja buduća moći vrtiti igru sa DX11 uključenim i sa Very High pa bila to HD6850 ili ona druga jača!Namigiva

15 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

I mislio sam da je tako. Ipak je to Crysis 2 ne Call Of Duty! Ja se nadam da će moja buduća moći vrtiti igru sa DX11 uključenim i sa Very High pa bila to HD6850 ili ona druga jača!Namigiva

Hah sumnjam. Računaj da će sa DX11 postavkama i sa svime na max igra zasigurno biti zahtjevnija nego Crysis na max.

Operation Flashpoint
15 godina
GTX 460 2GB vs GTX 470

da, žalosno je to ali vjerojatno sa gtx 460 nebi mogao igrati najavljene naslove tipa crysis 2 sa svim điđama , a das dosta para za karticu, al staces , nadajmo se da ce nas nova serija razveselit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTX 460 2GB vs GTX 470

Daj kaj fantazirate, sa HD4870 1Gb ce se jos par godina sve igre pokretat bez ikakvih problema a kamoli sa GTX-om u bilo kojoj izvedbi. Teško da ce se moci izivljavati kao sa 480 ili sl. ali da se nece moci picit na nekim boljim postavkama je uopce smješno diskutirati.

0 0 hvala 0
15 godina
imba kaže...

Daj kaj fantazirate, sa HD4870 1Gb ce se jos par godina sve igre pokretat bez ikakvih problema a kamoli sa GTX-om u bilo kojoj izvedbi. Teško da ce se moci izivljavati kao sa 480 ili sl. ali da se nece moci picit na nekim boljim postavkama je uopce smješno diskutirati.

ma da , jos 15 godina , pa ipak je 4870 stroj neviđen , ja mislim da ce crysis 5 gurat na ultra hii sa tadasnjom kur_celacijom , a čega si ti pio da mi je znat

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 8:13 (athlon64).
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

da, žalosno je to ali vjerojatno sa gtx 460 nebi mogao igrati najavljene naslove tipa crysis 2 sa svim điđama , a das dosta para za karticu, al staces , nadajmo se da ce nas nova serija razveselit

Ovisi koja rezolucija i postavke,sudeći po prvom Crysisu i nešto manje - Warheadu, teško da će ipak mainstream GTX460 moći na primjerice 1920x1200 gurati sve gluparije,čak i 1650x1080. Ne očekujem baš blage HW zahtjeve krize 2.

Cemetary gates
17 godina
protjeran

lol A i ti imba ga postaš u tri ujutro kao nekiSmijeh

ot

Neki će moć a neki neće?

Šta ti kažeš?

Recimo meni je ta još lani dosadila pa sam išao apgrejdat na HD5850

15 godina
neaktivan
GTX 460 2GB vs GTX 470

Mislim da će kriza 2 biti tech-demo iduće generacije kako Radeonki 68xx,69xx,tako i Fermija 475,485 eventualno. Ne znam kažem, ne volim se igrati vidovitog Milana, ali sudeći prema grafičkoj revoluciji koju je izazvao prvi Crysis koji ruku na srce uz adekvatan HW izgleda - spektakularno, Crysis 2 tu ne smije zakazati. Hoće li ga moći gurati GTX460 na fullHD rezi? Jasno da hoće. U 10fps.

http://en.wikipedia.org/wiki/Crysis_2

http://www.ea.com/games/crysis-2

http://www.hcl.hr/forum/index.php?PHPSESSID=2f4ce5352f26a028f308d343c88aada1&topic=10060.0

Ovi su mi jako optimistični GT240 ili 3870 grafička..ok,da..za 1024x768 high ili 1440x900 medium. Mene zanima 1650x1080 ili 1920x1200 medium/high uz bar 2xAA i 4xAF.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=616&game=Crysis%202

Koji HW treba za moje postavljene zahtjeve oko Cry2..

Pogledaj samo screenshotove,meni je sve jasno oko grafike tu nažalost. Čitaj - štedim za grafu od 3 kile kuna LOL.

http://www.hcl.hr/screenshots-crysis-2-pc-x360-ps3-973.html

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 9:08 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
imba kaže...

ma da , jos 15 godina , pa ipak je 4870 stroj neviđen , ja mislim da ce crysis 5 gurat na ultra hii sa tadasnjom kur_celacijom , a čega si ti pio da mi je znat

Malo si prebalav da bi uopce koristio izraze koje koristiš. Znaš ti šta je marketing i napuhavanje ? Ista priča je bila i za Mafiju 2 da ce tražiti GTX480 i 25k ghz i tralallal pa na kraju bogeci s celeronima igraju. Smiri doživljaje i ne pravi se pametan. Tj. mani se mojih posotova s komentarima "čega si ti pio".

@stoncin3 : radi se nocna pa tipkam u to doba :))

15 godina
imba kaže...
athlon64 kaže...
imba kaže...

Malo si prebalav da bi uopce koristio izraze koje koristiš. Znaš ti šta je marketing i napuhavanje ? Ista priča je bila i za Mafiju 2 da ce tražiti GTX480 i 25k ghz i tralallal pa na kraju bogeci s celeronima igraju. Smiri doživljaje i ne pravi se pametan. Tj. mani se mojih posotova s komentarima "čega si ti pio".

@stoncin3 : radi se nocna pa tipkam u to doba :))

pazi ovisi kakve ti postavke zahtjevas, i moj prijatelj je prije imao 8500gt s kojom je bio zadovoljan jer mu je  " vrtila " vecinu igara a kad sam mu ja prodao 4670 samo sto nije svrsio , no moji zahtjevi su da mi sve igre lete maxed out , a to ces bit zadovoljan bude li ti 4870 mogla iduce godine , btw, bogeci s celeronima igraju , igrao sam i ja gta4 sa athlonom 3000, samo je pitanje kako sam igrao, mafiu 2 neces moc maxed out bez nekog malo jaceg , bar phenoma x2

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 12:19 (athlon64).
15 godina
neaktivan
GTX 460 2GB vs GTX 470
Neznam jel ti ne vidiš dobro, ali ja imam GTX460 768mb, phenoma II 965@3.9 i 24" monitor i igram sve na max. A ako ti je u "moj pc" stvarno računalo, baš me zanima kako to sve leti sa 4850 . . .

0 0 hvala 0
15 godina
imba kaže...
Neznam jel ti ne vidiš dobro, ali ja imam GTX460 768mb, phenoma II 965@3.9 i 24" monitor i igram sve na max. A ako ti je u "moj pc" stvarno računalo, baš me zanima kako to sve leti sa 4850 . . .

da, u moj pc je stvarno racunalo, imas u slike vaseg hw-a slike s validacijom , monitor mi je 17 inca i vecina igara klizi maxed out , ali sve je to nekih 35fps koji padaju pri vecim eksplozijama itd... ugl nisam ja rekao da meni klizi , nego da su to moji zahtjevi , i da pricas totalne gluposti kad kazes da ce ti sve igre ici sa 4870 za par godina , automatski se podrazumjeva maxed out , bit ces sretan ako ti npr crysis 2 iduce godine bude iso na max a kamoli nesto za par godina, zato prestani spammat s glupostima.

16 godina
neaktivan
imba kaže...

Pod tim sve misliš na Metro i Crysis?, ako je tako onda lažeš. GTX460(1Gb) se u Crysisu nemože nositi sa AA filtriranjem i sjenama postavljenim na Very High, a u Metro-u možeš zaboravit na DOF,Teselaciju i AA filtriranje.

I'll be back
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice