ja mislim da GTX 460 ne podržava 4 way SLI
Mislim da trolaš.
Mislim da trolaš.
pardon!
vjerojatno si mislio koristiti 4 way sli sa 480-ticama
Mislim da trolaš.
ja mislim da ne,što nesmijem pitati koja je bolja, a oni kaj u jednom danu otvore 5 tema "konfa da 5000kn","intel ili amd","ati ili nvidia"."corsair 1600MHz ili corsair 1333MHz" oni ne trolaju ili kaj rade
Mislim da trolaš.
ja mislim da ne,što nesmijem pitati koja je bolja, a oni kaj u jednom danu otvore 5 tema "konfa da 5000kn","intel ili amd","ati ili nvidia"."corsair 1600MHz ili corsair 1333MHz" oni ne trolaju ili kaj rade
Molim vas ljudi:
Do not feed the troll!?
Offtopic: U zadnje vrijeme je pofanj trolova na forumu, i neki dan vidim na fejzbuku grupu: Idemo na BUG davit F1-IVU, u opisu grupe stoji, svaki dan djelimo već napravljene account-e, pa ako neko nema pametnog posla ili ima viška vremena, neka se javi pa idemo davit F1-IVU!?
STRAŠNO
o bože.
heh evo jedne teme koju je također naš troliša otvorio pa je zaradila lock... i naravno da smo raspravlajlli o grafama, procevima... blah blah tresla se brda rodio se LOCK...
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gpu-do-3500kn/67025.aspx
o bože.
heh evo jedne teme koju je također naš troliša otvorio pa je zaradila lock... i naravno da smo raspravlajlli o grafama, procevima... blah blah tresla se brda rodio se LOCK...
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gpu-do-3500kn/67025.aspx
Ma lik je ispitivao za sve živo, za napajanja za procove, za grafe, opet za grafe, opet za napajanja i tako u krug, i to svaki put se radilo o komponentama iz HIGHEND segmenta, koja koštaju 20000+ kad bi se spojila u kofiguraciju, i opet sve je uredu, nemam ništa protiv, neka dečko pita, za to i služi ovaj forum, ali ispitiva o kupovini, ne pita jel bolje ovo ili ono, nego pita šta da kupim, i onda ništa od tog, paa neće mene neko non-stop zajeb*vat, a vidi se da je trool, ispitiva o 4 way GTX 480 i kaže da imam oko 3500 KN za kupovinu, i kad pogledaš za 3500 KN može kupit jednu GTX 480 ako uopće i to može, a matična, dva napajanja i sve ostalo što mu je potrebno da upogoni 4-way GTX 480 SLI, košta otprilike kao pošten polovni auto, ako dečka već zanima egzotika i neke fore nek ode gledat Star Wars, možda nešt i nauči, i da, ono što mi najviše smeta kod dotičnog forumaša, otvara takve teme da ljudi koju su to uspjeli upratit (kao npr Don Kihoty koji je rekao ako ono kupi 4 GTX 480 da će mu poklonit jednog Enermaxa) vide da dečko nema pojma nimalo o hardware-u, a onda je u temi BOG i BATINA, i sve zna i još bezobrazno odgovara forumaši koji mu pokušavaju pomoć!?
Vrijeme za lock.
Za OP-a (Jughead), ako nisi do sada, pri kupnji definivno uzmi u obzir da ces dodatno morati rijesavati hladjenje kante, narocito u ljetno sezoni, pri tome ne mislim na dodavanje
nestandardnog coolera na karticu nego na provjetrenost kucista opcenito.
Imam GTX470 (Gigabyte) nekih tjedan dana i nisam pretjerano zadovoljan, temperature pod lodaom su od 85-91 °C, PCB je nevjerojatnih 65 stupnjeva, stock cooler je vrlo glasan dok pokusava ohladiti to cudo, kao sto rekoh, ako vec nisi, rijesi utiskivanje vece kolicine zraka u kuciste jer ovaj kalorifer dosta isijava. :)
Temp Index: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/13
ma ATI ili ti novi AMD mi je dosadio a i ima loše drivere(nije da ja to sad pljujem nego samo kažem),nvidia mi je draža prvo zelena boja onda CUDA,physx,nvidia surround....4 way SLI,ljepše izgleda od ATI-a(AMD-a)....
Tako sam prešao i s Intel na Amd I ODUŠEVIO SAM SE i cijeni i performansama
Ima loše drajvere sometimes, nije pravilo da su uvijek loši. Ja kupim koja se isplati. Nema razloga za brigu zbog drajvera.
2006. se isplatio ATI X1950 pro AGP, 2008. 8800GT nvidia, 2009. ATI opet samo HD4870 512MB, 2010. opet ATI HD5850, sad će opet biti ATI vidjet ćemo cijene HD6850. Ne govorim u pravilu nego za neki prosječan gaming komp
To su rijetki slučajevi i ne bih generalizirao o tome sad 4-way SLI te triple crossfire. A o drajverima te performansama također niti o eyefinity, čak još nakon gdn dana ni DX11 neću spominjati jer ima igara na prste nabrojat za DX11, physx
Netkome dosadno pa otvara teme, a zna da ništa neče kupiti. Ili otvara teme sa lažnim kvarovima. I onda kad mu netko želi pomoći jer stvarno misli da autor teme ima problema ili želi savjet o kupnji komponente onda mu se autor teme smije i još ga ponižava na razne načine. Ja mislim da bi takvi autori nakon upozorenja da ne rade tako šta trebali dobiti "permament ban". Jer tu troši tuđe vrjeme na rješavanje izmišljenog problema.
Netkome dosadno pa otvara teme, a zna da ništa neče kupiti. Ili otvara teme sa lažnim kvarovima. I onda kad mu netko želi pomoći jer stvarno misli da autor teme ima problema ili želi savjet o kupnji komponente onda mu se autor teme smije i još ga ponižava na razne načine. Ja mislim da bi takvi autori nakon upozorenja da ne rade tako šta trebali dobiti "permament ban". Jer tu troši tuđe vrjeme na rješavanje izmišljenog problema.
I onda se vrate pod novim nickom i opale "pozdrav ljudi, novi sam tu trebao bih jednu konfiguraciju od xxxxxxx kuna".
Ali stvarno, šta se je u zadnjih godinu dana pojavilo smeća na forumu... neznam šta se to dogodilo. Prvih godinu i pol je forum bio uredan, bez naslova kao "Stigli novi kamioni" i sl (naravno našlo se i toga, ali u manjem broju)...
OT
Trebalo bi sve takve spam teme izbrisati da ih nema tj. da im više nikad nema traga na ovom forumu.
Mislim stvarno bi bilo šteta dalje naruživati ovako dobar forum..
Forum je kvalitetom na svojoj visini i trebalo bi ga takvim održati na životu. Grafički i funkcionalno je dorađen više nego drugi forumi. Šteta.
I u funkciji
Za OP-a (Jughead), ako nisi do sada, pri kupnji definivno uzmi u obzir da ces dodatno morati rijesavati hladjenje kante, narocito u ljetno sezoni, pri tome ne mislim na dodavanje
Imam GTX470 (Gigabyte) nekih tjedan dana i nisam pretjerano zadovoljan, temperature pod lodaom su od 85-91 °C, PCB je nevjerojatnih 65 stupnjeva, stock cooler je vrlo glasan dok pokusava ohladiti to cudo, kao sto rekoh, ako vec nisi, rijesi utiskivanje vece kolicine zraka u kuciste jer ovaj kalorifer dosta isijava. :)
Jesi možda pomislio na ručno kontroliranje i podešavanje venta putem MSI Afterburner ili rivatunera?
Ispast če ti hladnije(meni po ljeti nije išlo iznad 75°c) i tiše jer vent neče na 85°c okretat na max več na kojih 60%.
i ne podržava za GTX 460 je max 2 way sli,za gtx 470 3 way sli a za gtx 480 je 4 way sli !!! mada je trebalo biti obrnuto ali nema veze ;)))
i ne podržava za GTX 460 je max 2 way sli,za gtx 470 3 way sli a za gtx 480 je 4 way sli !!! mada je trebalo biti obrnuto ali nema veze ;)))
nene lol pa da im 460-tke prebiju u 4 way sli i 470 i 480 lol...
pod prebiju naravno mislim na uloženo dobiveno...
nene lol pa da im 460-tke prebiju u 4 way sli i 470 i 480 lol...
pod prebiju naravno mislim na uloženo dobiveno...
Prebiju i ovako i onako jer su već dvije dovoljne da riješe 470-tku, a cifra je tu negdje, malčice su 2 460-ice skuplje.
haha , mjeri temperaturu pcb-a , zakon , da mi je znat di joj je to senzor na pcb-u , istina da ove nove grafe znaju radit probleme s temperaturom , kupio sam sebi polovnu 4850 i ona isto nelose grije , nije nista ektremno ali lijepo zagrije , nije sad tu problem u temperaturi same kartice, npr siguran sam da onih 95c u loadu ne smeta 480-ki , neki dan sam bio kod prijatelja i sastavljali smo mu novu konfu u koju je prebacilo legendarnu 8800gtx , nije ju cistio 3 godine koliko je i stara , bila je krcata prasinom , prije nego sta smo je izvadili izmjerili smo temperatutu u cod 4 i dovatila je 130c nakon pola sata, uracunajte da on prije nije pratio temp tako da ta kartica vjerojatno zadnjih godinu dana radi na 100+ ,i nije joj ništa ! plastika unutra je izblidila i oko vrm-ova promijenila boju u neku sarenu, ko kad benzin po podu prolijete , sve radi vrucine . ali kartica radi ko sat , sad smo je ocistili i stavili joj artick mx-3 pa radi na max 85 u furmarku, iako ja bi to jos spustio ubrzavanjemm venta al on nece, dakle nije toliki problem sama temp kartice nego jedino sto zagrije sve oko sebe , btw slike sa rastavljanja imate na 128. stranici u slike vaseg hw-a. EDIT: ovo je dovoljno pogledat haha http://www.bug.hr/_cache/2b711d777f09b45fceb01538c0859534.jpg?rand=707501656
jel će moć GTX 460 gurat godinu dana na ultra high igrice npr.Crysis 2,COD 7....
jel će moć GTX 460 gurat godinu dana na ultra high igrice npr.Crysis 2,COD 7....
cek da iz dzepa izvadim kristalnu kuglu.... mmmm NE... Jesus kakvih sve likova ovdje ima
a da pitas ovoga?
ovisi kolko ti znaci rezolucija, na 1600x1000 bi vrlo vjerojatno mogla, ali naravno to niko nemoze znat
Te dvije igre su potpuno drugi engine. Black Ops ćeš sigurno na ultra gurati dok za Crysis i ne vjerujem baš. Cryengine baš i nije poznat po nezahtjevnosti ;) Ići će visko, ali sa teselacijom i AA ne vjerujem da će ići glatko.
ovisi kolko ti znaci rezolucija, na 1600x1000 bi vrlo vjerojatno mogla, ali naravno to niko nemoze znat
Kakva je to rezolucija?
Kakva je to rezolucija?
Heh podcrtano Pitanje i odgovor!
1680x1050
Imaš 1600x900, 1600x1200, 1680x1050, odluči se.
Ova treća je vrlo poznata i primjenjena pored 1280x1024 i 1920x1080.
Imaš 1600x900, 1600x1200, 1680x1050, odluči se.
Ova treća je možda vrlo poznata i primjenjena pored 1280x1024 i 1920x1080.
OMG, 1680x1050, a cak mislim da je u ovom slucaju potpuno svejedno
vidim da se još bakćete sa trološom heh... ako se nevaram on to "nešto" planira kupiti tek iduće godine oko 6-7mjeseca, mislim da sam to vidio u nekoj njegovoj temi koja je zaradila lock...mislim da što se tiče pitanja samo radi copy/paste jer se nisu promijenila u zadnja 2mj.
sretno svima u pokušaju da mu se pomogne!
PS:šteta tipkanja...
lol Kako to misliš to nitko ne može znat? Pa valjda će GTX460 1GB biti dosta za ultra high kako Jughead kaže ili Very High ili Ultra samo?
I nije baš svejedno!
Budi sretan ak ćeš uopće moć igrat na high.