GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.564.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
rizbo61 kaže...

Dodaj 15 eura poštarinu i to je to.

14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
rizbo61 kaže...

Dodaj 15 eura poštarinu i to je to.

Ok, hvala. 

14 godina
rizbo61 kaže...

Ok, hvala. 

Preporučio bih ti da nakon kupnje registriraš karticu na EVGAa stranici,

ja sam isto napravio kad sam kupio napajanje.

16 godina
odjavljen
Switch kaže...
Tonči kaže...

Zašto bi to napravio? Plaća se PDV 25%, špediterski troškovi (cca. 200-300 kuna ako sve glatko ide), treba mu EORI broj (besplatno, ali čeka se 3-7 dana, što čini da plaća ležarinu na carini)... ima domaće Amazone (europske) i EVGA-ov shop... 

3-7 dana? Ja sam ga doslovno izvadio za 5min.

Da? Kad si to napravio i gdje? Nekad je to trajalo doslovno 30s. Sada, ako odeš fizički u Carinu, može trajati toliko, a sve ostalo je isključivo poštansko slanje pisanog zahtjeva i čekanje pošte da dobiješ odgovor.

rizbo61 kaže...

Kad smo već kod toga, postoji li neki drawback u naručivanju sa EVGA shopa? Ima 1070 za ~3200kn što je dosta jeftinije od naših shopova pa me zanima postoji li neki catch? 

Zašto bi bilo kakve kvake??

Nope.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
rizbo61 kaže...

Kad smo već kod toga, postoji li neki drawback u naručivanju sa EVGA shopa? Ima 1070 za ~3200kn što je dosta jeftinije od naših shopova pa me zanima postoji li neki catch? 

Pitam za svaki slučaj, jer ne vidim razlog zašto bi onda itko kupovao kod nas.

14 godina
rizbo61 kaže...
Tonči kaže...
rizbo61 kaže...

Ljudi se ne usude koristiti kreditne kartice "jer je internet pun zločestih hakera", nikad nisu kupovali vani pa se boje novih iskustva, brine ih garancija, dulje čekanje da stigne, imaju viška love pa im je svejdno, lijenost stvaranja accounta ili čitanja o postupku narudžbe, nemaju kreditnu karticu, pa neki čak i nemaju pojma da se može iz vana naručiti

Mogu dalje ako treba 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
rizbo61 kaže...
Tonči kaže...
rizbo61 kaže...

Ljudi se ne usude koristiti kreditne kartice "jer je internet pun zločestih hakera", nikad nisu kupovali vani pa se boje novih iskustva, brine ih garancija, dulje čekanje da stigne, imaju viška love pa im je svejdno, lijenost stvaranja accounta ili čitanja o postupku narudžbe, nemaju kreditnu karticu, pa neki čak i nemaju pojma da se može iz vana naručiti

Mogu dalje ako treba 

ili se ljudi ne razumiju u hardware pa im treba ducan sa prodavacima koji se razumiju te su spremni platit malo vise,posto ducan treba imat malo vecu marzu jer ne placa samo stranicu i skladiste. ili su malo marx orijentirani pa im ta velika skladista koja gase desetke ducane nisu po volji. ili samo volimo shopingirat i raspakirat stvari isti dan kad ih kupimo.. 

ps.imam 390x, mjenjal bi ju sa 1080 ili 70,ali najradje sa vegom 56.. dali vrijedi cekat? 

15 godina
neaktivan
ZGamer kaže...
augi80 kaže...

Dam  je za 4100kn .... 

ponuda

Nikolas0501 kaže...

Sad kupujem novu grafulju i budžet mi je 4100 kn i ni lipe više.

potražnja

Kupoprodaja obavljena

EDIT: ipak ništa od ovog tak da i dalje trebam pomoć što se tiče amazona!

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.8.2017 23:40 (Nikolas0501).
15 godina
Tonči kaže...
Switch kaže...
Tonči kaže...

Zašto bi to napravio? Plaća se PDV 25%, špediterski troškovi (cca. 200-300 kuna ako sve glatko ide), treba mu EORI broj (besplatno, ali čeka se 3-7 dana, što čini da plaća ležarinu na carini)... ima domaće Amazone (europske) i EVGA-ov shop... 

3-7 dana? Ja sam ga doslovno izvadio za 5min.

Da? Kad si to napravio i gdje? Nekad je to trajalo doslovno 30s. Sada, ako odeš fizički u Carinu, može trajati toliko, a sve ostalo je isključivo poštansko slanje pisanog zahtjeva i čekanje pošte da dobiješ odgovor.

U Brodu, prošle godine. Fizički sam ošao da. Došao pred kraj radnog vremena, dobio obrazac, popunio i to je to. Da sam slao poštom vjerujem da bi se previše čekalo.

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
phnx kaže...
CyberDemonVZ kaže...

ili se ljudi ne razumiju u hardware pa im treba ducan sa prodavacima koji se razumiju te su spremni platit malo vise,posto ducan treba imat malo vecu marzu jer ne placa samo stranicu i skladiste. ili su malo marx orijentirani pa im ta velika skladista koja gase desetke ducane nisu po volji. ili samo volimo shopingirat i raspakirat stvari isti dan kad ih kupimo.. 

Eto, razloga je stotine. Da ih nema, ostali bi samo internet dućani.

A što se tiče grafičke, ako imaš freesync ili gsync monitor, gledaš takvu karticu.

Ako nemaš ni jedno, onda se odluči što ti je važnije: cijena, performanse, potrošnja, temperature..

Pričekaj da prvoi izađu kartice, pa onda usporedi.. ako ti nije hitno.

10 godina
protjeran

Jeli ima neki program koji automatski stavlja msi gtx 1050 u OC mode?

www.aocsource.com
15 godina
neaktivan

Oce 1080 ti moc na xfx 550w

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ako imas overklokni i7 tesko, mozda ces imati random gasenja, ja sam imao s nabrijanom 1080, koja je crkla u dogledno vrijeme, a zbog ceg neznam..no i napajanje sam promjenio!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
protjeran
Kresimir4 kaže...

Jeli ima neki program koji automatski stavlja msi gtx 1050 u OC mode?

Snimi msi afterburner i tamo imas tonu opcija za svoj gpu..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam r7 1700 na 3.9ghz

15 godina
neaktivan

I trenutno gtx 1080 zanima me oce li moc gtx 1080ti ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Vjerojatno je 500w na 12v railu koji je bitan za GPU. Tako da nebi baš to koristio, vjerojatno bi radilo ali gurao bi PSU u crveno, time riskirao sve. Uzmi neko 650-700w i miran si.

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
D3lBoy kaže...

Vjerojatno je 500w na 12v railu koji je bitan za GPU. Tako da nebi baš to koristio, vjerojatno bi radilo ali gurao bi PSU u crveno, time riskirao sve. Uzmi neko 650-700w i miran si.

O čemu ti? 

11 godina
neaktivan
augi80 kaže...

Oce 1080 ti moc na xfx 550w

Valentin17 kaže...
D3lBoy kaže...

O čemu ti? 

O tome.

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
neaktivan

Tocan model xfx 550w ts

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Tocan model xfx 550w ts

Ako neces dizat power limit trebalo bi gurat, al bit ce opterecenije nego je optimalno. 

Al veci problem ti je procesor kao sta sam ti vec rekao, to nije procesor za gurat ultra visoki fps koji 1080 Ti moze isporuciti na 1080p...

16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
rizbo61 kaže...

Mogu dalje ako treba 

Za onoga tko živi uz skladište i imaju na lageru, ok, ali ja u 100% slučajeva puno dulje čekam hardver iz Zagreba, nego iz Njemačke, Španjolske, Italije, Britanije.... što otprilike traje 2-4 dana, ovisno o gužvi.

Ovo ostalo ima smisla, da.

Nope.
15 godina
neaktivan

Ostajem ipak na gtx 1080 gigabyte xtream

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Ostajem ipak na gtx 1080 gigabyte xtream

U kojoj igri ti je falilo snage?

14 godina
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...
rizbo61 kaže...

Mogu dalje ako treba 

Za onoga tko živi uz skladište i imaju na lageru, ok, ali ja u 100% slučajeva puno dulje čekam hardver iz Zagreba, nego iz Njemačke, Španjolske, Italije, Britanije.... što otprilike traje 2-4 dana, ovisno o gužvi.

Ovo ostalo ima smisla, da.

Pišem kak ljudi razmišljaju, a ne što se uistinu događa 

Iz Alze su mi neke stvari brže stigle nego iz naših dućana 

15 godina
ansha kaže...
augi80 kaže...

Tocan model xfx 550w ts

Ako neces dizat power limit trebalo bi gurat, al bit ce opterecenije nego je optimalno. 

Al veci problem ti je procesor kao sta sam ti vec rekao, to nije procesor za gurat ultra visoki fps koji 1080 Ti moze isporuciti na 1080p...

7700k bi mozda mogao  a moze i 6700k 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.8.2017 22:56 (dreadmoore).
15 godina
neaktivan

Ma nijednoj igri igram.samo bf1 nego htio sam radi novih nadolazecih uzet 1080ti ali kazu ljudi da je 1080 dovoljno za 1080p rezu... i onda me napajanje jos brinilo pa odusta

15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Ma nijednoj igri igram.samo bf1 nego htio sam radi novih nadolazecih uzet 1080ti ali kazu ljudi da je 1080 dovoljno za 1080p rezu... i onda me napajanje jos brinilo pa odusta

Sta ti ljudi imaju govorit jel dovoljno, sam vidis... Vise je nego dovoljno i za 1440p...

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
phnx kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Eto, razloga je stotine. Da ih nema, ostali bi samo internet dućani.

A što se tiče grafičke, ako imaš freesync ili gsync monitor, gledaš takvu karticu.

Ako nemaš ni jedno, onda se odluči što ti je važnije: cijena, performanse, potrošnja, temperature..

Pričekaj da prvoi izađu kartice, pa onda usporedi.. ako ti nije hitno.

prvo sam htel 4k,pa sam zakljucil da treba previse kompromisa za 4k igranje,pa sam cekal jeftine kartice od amd-a koje budu zgazile 1080,bogami niti to nije bila najbolja ideja, pa sad cekam 56 da dodje u ducan,po bilo kojoj cijeni,da ne ispadne da sam cekal beze. i jos nemam pojma koji monitor,niti dal 4k ili 1440.. a kamoli one neke matrice,grey to grey,black to black, 100 000 000:1, kutevi i sta ja znam.. ja trebam ososbu koja mi bude to sve fino preporucila a ja ako kasnije nebudem zadovoljan,bar cu znati koga da krivim :p

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice