- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Našao sam si dobru, kliknuo na da me oibavijeste kad dođe (ostavio mail) i sad čekam.
Fora mi je kaj imaju ograničenje za nju 2 per household. Dakle nemožeš ih uzet 20.
Našao sam si dobru, kliknuo na da me oibavijeste kad dođe (ostavio mail) i sad čekam.
Fora mi je kaj imaju ograničenje za nju 2 per household. Dakle nemožeš ih uzet 20.
Ionak se vise SLI ne isplati kamoli nekaj vise
Ionak se vise SLI ne isplati kamoli nekaj vise
Više sam mislio na minere. Da mi ne pokupe sve ćim dođe nova tura.
Pokupit ce ako brzo ne reagiras.
Pokupit ce ako brzo ne reagiras.
Da, treba imati sreće pa vidjeti mail na vrijeme.
Ima ko MSI Gaming 1060 6GB, kak ste si namjestili fan krivulju? mariolla79 ..
Btw. jedno cudno iskustvo. Ventovi te novcate grafe mi se nisu htjeli vrtit dok ih nisam fizicki zaokrenuo. Drugim rijecima, grafa je isla do 90 stupnjeva bez alarmantne obavijesti, dok nisam skonto stuttering i onda u HWinfo da nest ne stima.
Meni je na stock fan krivulja...nisam nista dirao...ide mi do 66 stupnjeva max u igrama za sada...i naravmo pale se ventovi na 60 stupnjeva....mogucr da je do airflova jer imam 2 za upuh naprijed i 3 za idpuh..2 gore i jedan iza..imao sam bocno od 20 cm serijski sad je plexi i veca mi je temp za 2 stupnja bez njega

Btw. jedno cudno iskustvo. Ventovi te novcate grafe mi se nisu htjeli vrtit dok ih nisam fizicki zaokrenuo. Drugim rijecima, grafa je isla do 90 stupnjeva bez alarmantne obavijesti, dok nisam skonto stuttering i onda u HWinfo da nest ne stima.
Vidi da nisi uključio slučjano neki bešumni mod u driverima, reinstaliraj drivere ako treba a na kraju reklamiraj grafu ako ovo ne pomogne. Također ako si ju kupovao polovnu vidi verziju biosa...
Velim, nova je novcata, friski driveri i sa DDU deinstalirani stari. Isao sam odmah vidjeti auto fan curve, ali mislim da se nemoze vidjeti u MSI AB, nego oznacim opciju ispod "enable user defined blabla" i imam ovo sto je na slici, a to ziher nije difoltna fan krivulja, nego neka custom default opcija. U sapphire trixx se to moglo vidit, al nvm, bum si namjestio nekaj. Ak se opet pojavi bih mogao reklamirati. Sad cu stavit fan krivulju da se ne pale do neke temp pa cu vidit je li tu problem.
Velim, nova je novcata, friski driveri i sa DDU deinstalirani stari. Isao sam odmah vidjeti auto fan curve, ali mislim da se nemoze vidjeti u MSI AB, nego oznacim opciju ispod "enable user defined blabla" i imam ovo sto je na slici, a to ziher nije difoltna fan krivulja, nego neka custom default opcija. U sapphire trixx se to moglo vidit, al nvm, bum si namjestio nekaj. Ak se opet pojavi bih mogao reklamirati. Sad cu stavit fan krivulju da se ne pale do neke temp pa cu vidit je li tu problem.
To se i meni pocelo desavat sa mojom gtx 970 ljevi ventilator nakon 3-4 dana se prestane vrtit i moram ga ja aktivirat.
pozz imam gtxicu 1060 6gb asus vga turbo pa zanima me kako cu namještat ove postavke na msi ab, znaci prije igranja igre povecavati ovaj fan clock voltage itd ove graphove je li? i poslije smanjiti. Na gpu tweak 2 kad igram stavim gaming a poslije kad surfam da stavim silent jel tako treba? jer necu ja puno igrat u komadu to je satak ili sat ipo najdalje pa da dzabe ne radi/grije graficka. To me zanima kad overclockirati i šta da bude veći fps
sve ok no nigdje nisi naveo koji si radijator imao na custom loopu, 1x360mm?
ja imam 2 od 360mm te je i proc spojen u loop ali je na grafi univerzali gpu blok
na slici 1 je sa i vrm pod vodom ali sam ga skinio te stavio heatshink jer je grafa zauzimala 3 slota
Ispričavam se, radilo se o https://modmymods.com/alphacool-nexxxos-gpx-ati-r9-390-m03-incl-backplate-11288.html
Nisam vidio odgovor. Platio sam njemački porez 19% tada.
Imao sam slican problem s GTX 970... samo sto se meni jedan vent nije uopce palio a drugi je radio na 100%. to je navodno poznat problem s MSI karticama, dobio sam novu na temelju garancije bez problema
Meni sve normalno radi, otkako sam ih taj jedan put sam zavrtio tako da mislim da nema potrebe da nosim grafu na reklamaciju.
Meni sve normalno radi, otkako sam ih taj jedan put sam zavrtio tako da mislim da nema potrebe da nosim grafu na reklamaciju.
Pa da, čekaj bolje vrijeme kad će se isplatiti nadoplata na nešto jačega.
Trebam savjet što napraviti. Da zamijenim svoju 1070 staru dva tjedna za 1080 staru godinu dana ili ne?
Treba uzeti u obzir trenutnu konfiguraciju (upgrade procesora bi išao ne prije slijedeće godine) i 1080p monitor kojeg isto tako sumnjam da ću mijenjati u slijedećih dvije godine (kupio ga zbog freesync-a prije nekoliko mjeseci).
3 | Da |
---|---|
15 | Ne |
3 | Obavezno! |
1080 rez i GTX 1080 nemaju smisla u toj kombinaciji, iako se neki ovdje nece sloziti, njima ni 3x1080ti nije dosta za full hd.
Ali, ako mozes zamjeniti bez ikakve doplate i grafa jos ima garanciju, onda naravno, pa makar cisto da ju prodas.
Da, upravo to me muči.. Pitanje je hoću iskoristiti njezin potencijal. Eventualno ako bih spojio komp na 4k tv povremeno ali pitanje je i koliko to ima smisla. Postoji li mogućnost da mi igre rade lošije zbog većeg bottleneck-a? 1080 ima jamstvo još dvije godine.
Trebam savjet što napraviti. Da zamijenim svoju 1070 staru dva tjedna za 1080 staru godinu dana ili ne?
Treba uzeti u obzir trenutnu konfiguraciju (upgrade procesora bi išao ne prije slijedeće godine) i 1080p monitor kojeg isto tako sumnjam da ću mijenjati u slijedećih dvije godine (kupio ga zbog freesync-a prije nekoliko mjeseci).
Kakvo je to pitanje?
Ako je sve ispravno i s garancijom, naravno bez trunke mozganja
Da, upravo to me muči.. Pitanje je hoću iskoristiti njezin potencijal. Eventualno ako bih spojio komp na 4k tv povremeno ali pitanje je i koliko to ima smisla. Postoji li mogućnost da mi igre rade lošije zbog većeg bottleneck-a? 1080 ima jamstvo još dvije godine.
Sad sam tek vidio da imaš FX. Na tvom mjestu nebi ni spajao to u isti komp. Zamjenio bi 1070 za 1080, prodao 1080, kupio RX 580 kad malo opadne cijena.
Prema svemu sudeći, čini mi se da ću se poštedjeti svega toga i ostati pri 1070
Izvini ali kakvo ti je to glupo razmisljanje, nemoj me pogresno shvatiti ali dobijas min 30% jacu grafu za 1:1 zamjenu, pa sta ako je CPU ne moze iskoristiti u totalu sad, imas igara koje nisu CPU bound gdje ce ta 1080 zgaziti bez problema i biti super iskoristena?
Nisu sve igre sa losom optimizacijom, uradi to dok se ta osoba nije predomislila ili si bacio neki troll ovdje, takva ponuda se ne odbija
Sad sam tek vidio da imaš FX. Na tvom mjestu nebi ni spajao to u isti komp. Zamjenio bi 1070 za 1080, prodao 1080, kupio RX 580 kad malo opadne cijena.
1080 bi dao za rx 580?
Ako je zamjena 1:1 onda bih ja uzeo gtx 1080, samo je pitanje za koliko je mozes prodati jer ipak ima god dana manju garanciju, prije zamjena pogledas malo cijene po kojima se krecu. Ja bih zamijenio i definitivno onda prodao gtx 1080 i onda dok dodju nove zalihe amd uzeo rx 570, rx580.
Jest da ces morati malo sacekati ali mislim da se isplati
Ima li kakvih naznaka kad će se normalizirat cijene? Lani kupia Strix 1070 za 520 eura, sad 700 skoro... Mislim još jednu ubost.
Ima li kakvih naznaka kad će se normalizirat cijene? Lani kupia Strix 1070 za 520 eura, sad 700 skoro... Mislim još jednu ubost.
Prodaj i uzmi bolje GTX 1080 Ti.
1080 bi dao za rx 580?
Procitaj ponovno.
Izvini ali kakvo ti je to glupo razmisljanje, nemoj me pogresno shvatiti ali dobijas min 30% jacu grafu za 1:1 zamjenu, pa sta ako je CPU ne moze iskoristiti u totalu sad, imas igara koje nisu CPU bound gdje ce ta 1080 zgaziti bez problema i biti super iskoristena?
Nisu sve igre sa losom optimizacijom, uradi to dok se ta osoba nije predomislila ili si bacio neki troll ovdje, takva ponuda se ne odbija
1080-ka je 20-25% brza od 1070-ke, kakvih minimalno 30%?!?
tko ti nudi gtx 1080?
Proslijedi ga na mene.
Ja bih rado nadoplatio za gtx 1080.