Cigani
A pazi meni najdražeg gamerskog "šopa" prije
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/nvidia/051800209/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
WATTTTT
??????
?????????????????
??
?
??
?
?
Cigani
A pazi meni najdražeg gamerskog "šopa" prije
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/nvidia/051800209/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
WATTTTT
??????
?????????????????
??
?
??
?
?
stigla ova zvjerka u prodaju, ali ceka se EVGA :)
Ti retardi iz inno3d su djelomicno pokrili ventove i zato ne hladi kako bi trebalo s obzirom na velicinu coolera..
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Hrvatski shopovi su irelevantni i u hrvatskoj....
joj daj prestanite stalno seruckat po hrvatskim shopovima
ili se pravite glupi ili nemate pojma o stanju maloprodaje kod nas
njemacki porez je 19%, hrvatski 25% i razlika u cijeni za gotovinu ti je oko 100kn caseking vs. links
s time da u njemackoj imas vise Asus distributera, od kojih je i caseking jedan, a hrvatski ducani kupuju od Msana, koji je jedini distri, ili uvoze od njemackih distributera pa imaju dodatne operativne troskove
Msan ima preveliku marzu i dere sve hrvatske maloprodaje, pa nase maloprodaje rade sa jedva 15% marze na toj kartici, jer ne mogu vise bas zbog cijena koje su vani
banke ih deru za karticno poslovanje sa 4%- 6% zavisno od kartice, dok je u njemackoj to 1,5% - 2,5%, sve to utjece na cijenu
s obzirom na stanje kod nas, imamo cak i vrlo dobre cijene
i zadnje, ako ti se ne svida kupuj vani, ne moramo stalno slusat kako su nasi ducani cigani, smecari i lopovi, a pogotovo ne pozivati da ih se zapali
daj odrastite
ljudi kod nas misle da na proizvodu od 6000kn nebi smio zaraditi vise od 200kn
jer ako zelis vise onda nevaljas, lopov itd! a nemaju u depu ni ovih 200, kamoli 6000!
lp
i zadnje, ako ti se ne svida kupuj vani, ne moramo stalno slusat kako su nasi ducani cigani, smecari i lopovi, a pogotovo ne pozivati da ih se zapali
daj odrastite
Niti mi se svidjaju niti ne svidjaju, skupi su mi i zato 80% stvari narucim vani. Nitko ih ne zove ciganima ni lopovima, boli me neka stvar za njih...
daj odrastite
Niti mi se svidjaju niti ne svidjaju, skupi su mi i zato 80% stvari narucim vani. Nitko ih ne zove ciganima ni lopovima, boli me neka stvar za njih...
ma naravno, ali gore ih se proziva ciganima i trazi se zapaljenje
daj odrastite
ma naravno, ali gore ih se proziva ciganima i trazi se zapaljenje
Nisi shvatio, pogledaj cijenu u Futuri/Linksu i usporedi sa ADM-om.
I da, ciganlija na kubik.
P.S. Links ima super artikle nekad na akciji, ali i dalje stoje kao jedan od najskupljih dućana u HR, zato najmanja violina u galaksiji svira za njih i njihovu maržu
1000kn skoro razlika izmedu linksa i ovog ducana
https://www.alzashop.com/asus-geforce-gtx-1080ti-founders-edition-d4798685.htm?o=3
eto, ajmo sad, caseking smeraci imaju 200 kn skuplju karticu, fuj 
Nisi shvatio, pogledaj cijenu u Futuri/Linksu i usporedi sa ADM-om.
I da, ciganlija na kubik.
P.S. Links ima super artikle nekad na akciji, ali i dalje stoje kao jedan od najskupljih dućana u HR, zato najmanja violina u galaksiji svira za njih i njihovu maržu
ma ok, sve to stoji, ali ADM ima razlicite cijene za razlicite nacine placanja, dok je kod Links jedinstvena cijena za bilo koji nacin placanja
svaki ducan ima svoje prednosti i mane, stvar je osobne preferencije i usluge koju dobivas kao kupac za cijenu koju placas
razlike postoje cak i izmedu poslovnica pojedinih ducana, netko je bio spomenuo da je na Links tresnjevci mogao dobiti da proba sve miseve prije kupnje, dok to isto kupac u Osijeku nije mogao, na primjer, i onda ce ovaj iz osijeka normalno biti razocaran kupovinom, a ovaj iz zagreba ce biti zadovoljan 
Iskreno, razlika dućana danas nema nikakvu ulogu budući da je manje više isti uvoznik ( akhm Msan).
Dakle artikl koji kupujem, svejedno gdje kupujem i gledam da platim što manje. Za ostalo me briga, osim načina plaćanja dakako.
Ono što je TURBO licemjerno od vas koji kao sad branite " Links " je kad neko posta u BUG oglasniku prenapuhanu "njihovu" cijenu, prvi ste u napadu kako cijene Linksa nisu mjerodavne.
Ne mislim na tebe, X3M.
Ne vidim dobro sliku, ali nadam se da to nije 1262 eura... Frend FE modele nabavlja za 6600kn nove.
Ne vidim dobro sliku, ali nadam se da to nije 1262 eura... Frend FE modele nabavlja za 6600kn nove.
to je 1262 franka, pa mozemo reci toliko i eura, slicne su cifre, kod nas su FE 850 eura, dvoumim se izmedju RE ili cekati Evgu ICX :)
Wow... nema tog hlađenja koje vrijedi 440 eura povrh MSRP-a... za tu cifru si složiš custom vodu!
Pozz jel ima netko mozda gtx 1070 hall of fame model ili zotac amp extre.(3 venta)
Wow... nema tog hlađenja koje vrijedi 440 eura povrh MSRP-a... za tu cifru si složiš custom vodu!
Za tu cifru složim custom vodeno, odem na janjetinu i promjenim ljetne gume
Frend? A preko Alza-e te izadje 6200kn i za 3 dana ti je na vratima...
Frend? A preko Alza-e te izadje 6200kn i za 3 dana ti je na vratima...
Sumnjam da ne zna to. Tu je neka priča o domaćoj garanciji i svašta nešto.
Na Amazonu je soma kuna jeftinije nego u Linksu LOL
https://www.amazon.de/dp/B06XDDMPLQ
ili UK Amazon 1200 kn jeftinije
https://www.amazon.co.uk/dp/B06XDDMPLQ
Na Amazonu je soma kuna jeftinije nego u Linksu LOL
https://www.amazon.de/dp/B06XDDMPLQ
ili UK Amazon 1200 kn jeftinije
https://www.amazon.co.uk/dp/B06XDDMPLQ
say whaaat? 
5200kn za mene :p
Lupi ti screen sa zahvalom za kupovinu, ovo je nothing spešl! 
mogo bi ju prodat ovdje, i jos zaradit :p
daj se skoncentriraj malo ...
daj se skoncentriraj malo ...
Ne znam kako sad kotiraju bubrezi na crnom trzistu, al mozda jos uvijek mozes ubost dva P6000 za jedan faking bubreg koji niti ti treba niti si ga platio. Spiking of gud dils...
labude rekao sam mu da je snob kad tako pise
i onda pokaze sliku na 7k eura karticu.
ali ti vidim lupas uvijek po svome...
ja nista ne kupujem jer sam na ps-u a da pratis malo
znao bi to zato odleprsaj sa svojim glupim zamornim,trolanjem.
mogo bi ju prodat ovdje, i jos zaradit :p
Treba kupovati kvalitetne kartice, a ne ove igračke.
Ček, ti si to ozbiljno naručio ?
Ako jesi, 
to je prek firme jer za svoju lovu uzima pazi 960!
a mogao je 460 i onda kaze da nije nv fan
yeah right !
covjek njegovog "kalibra" sigurno nije kupio karticu tog ranga za igranje.
nema veze sa fanbojizmom.
i kaj ak je uzeo preko firme?
nece sigurno quadro karticu koristit u privatne svrhe, to je radna kartica ko i xeon procesor ili dual socket ploca.
btw drugima velis da trolaju a tvoji necitlijvi, 23x editirani postovi sa hrpomom bezveznih kratica su jos i gori.
("da pratis malo vidio bi da sam na ps-u" - da, svi te prate i gledaju kaj radis i di kaj pises lol)