GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.592.235
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina

Ak se  evga  zamjerila kupcima to bu i osjetila po prodaji. Bljuneš pare i grafa odleti u zrak, a do trenutka eksplozije lupaš glavom o stol ke te zezaju driveri. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Joj daj više prestanite dosadni ste .

0 0 hvala 0
13 godina

Meni samo nije jasno da ni jedan jedini youtuber ili bilo koji reviewer nije rastavio karticu (sto je inace obicaj i tradicija kad se radi kvalitetan review) i primjetio takav propust.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
I to sa evgom pa ako ti vrate pare za grafičku kupi si neku drugu i bok desilo im se to sto se desilo i tocka. Svi grijese pa tako i oni ispravit ce to na korektan nacin a na tebi je oces ponovno kupit njihove graficke ili ne.

0 0 hvala 0
9 godina
chaselol kaže...

Meni samo nije jasno da ni jedan jedini youtuber ili bilo koji reviewer nije rastavio karticu (sto je inace obicaj i tradicija kad se radi kvalitetan review) i primjetio takav propust.

Cenzura😂😂😂

9 godina
protjeran
Pa kad nemaju pojma samo kopiraju jedan drugog ko papige
9 godina
protjeran
Ma čovjek koji se kuzi u hardware nema vremena piskarat po youtoubu i snimat 4k videe sa nekakvim giveaway sranjima i placenim clancima.Nego radi u nekoj dobroj firmi za neku ok lovu a za vikend rostilja i ne pali komp.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
amd freak kaže...

Ti si isto i timu sa Jokerom ali si na žalost još manje kompetentan. Istina tipfeler je što mi fali riječ ispred "praktično". A tebe muči matematika jer je gtr 480 bila 2300kn a najjeftinija gtx 1070 kod nas prije 2 tjedna 3700kn. To je puno više od 50%.

Naravno da nije isplativa pored 470, ali tvoj Joker se vadio na 480 pa komentiramo nju.

Prednosti sa r9 290, pa da, ako nisi znao r9 290 i 290x su bolest grafe koje je još uvije rade jako jako dobro na 1080p. A kakve su to prednosti?

Prekini vise trollat ovaj napaceni narod, razlika u cijeni je 49% a ne duplo ko sta si ti govorio...

13 godina

http://imgur.com/a/7D3Pv

Mene sto je najvise iznenadilo je ovo:

Edit: This card is 6 weeks old, I haven't done any overclocking to my GPU, even on my old GTX770, I mainly play some moba games, like Heroes of the Storm, Dota2 and some others games like GTA V, Rocket League and I have never done any benchmark!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

samsung n7 1080 edition 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Više od temperature VRMa me brine prženje memorije koja je do VRMa, ona baš i ne podnosi lijepo visoke temperature...

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Posto vidim da ste ovdje svi strucnjaci, je li neko moze poredati 1070 gtx proizvodjace po isplativosti ? 

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

Posto vidim da ste ovdje svi strucnjaci, je li neko moze poredati 1070 gtx proizvodjace po isplativosti ? 

Pa kako cemo usporedit po isplativosti kad ne znamo po kakvim cijenama su ti dostupne?!

17 godina
ansha kaže...
amd freak kaže...

Ti si isto i timu sa Jokerom ali si na žalost još manje kompetentan. Istina tipfeler je što mi fali riječ ispred "praktično". A tebe muči matematika jer je gtr 480 bila 2300kn a najjeftinija gtx 1070 kod nas prije 2 tjedna 3700kn. To je puno više od 50%.

Naravno da nije isplativa pored 470, ali tvoj Joker se vadio na 480 pa komentiramo nju.

Prednosti sa r9 290, pa da, ako nisi znao r9 290 i 290x su bolest grafe koje je još uvije rade jako jako dobro na 1080p. A kakve su to prednosti?

Prekini vise trollat ovaj napaceni narod, razlika u cijeni je 49% a ne duplo ko sta si ti govorio...

Daj mi molim te taj izračun, jer pričamo o jednoj od najboljih ako ne i najboljoj rx 480 koja košta 2300kn i gainwardovoj gtx 1070 kod nas za 3700kn.

14 godina
odjavljen
ansha kaže...
DarkoKwon kaže...

Pa kako cemo usporedit po isplativosti kad ne znamo po kakvim cijenama su ti dostupne?!

Tj. poredati po kvaliteti, cijena nije bitna. 

Na primjer, zadnja graficka mi je r9 390 G1 Gygabite, koja je jako losa i da sam negdje vidio listu r9 390 serije po kvaliteti, ne bih nasjeo na tu graficku. To je razlog zbog kojeg sada istrazujem koji su proizdodjaci najbolji. Jer ne zelim da se oprzim kao ovi likovi koji su uzeli EVGA. 

Darko
14 godina

Nisam nigdje vidio i čuo da netko ima drame masovno osim ovo sa EVGA. Dakle moj savjet ti je da uzmeš najpovoljniju sa tri godine gare i dobar si. Šteta je samo što Phoenix nije sa 3 godine gare. 

16 godina
protjeran
amd freak kaže...
ansha kaže...
amd freak kaže...

Daj mi molim te taj izračun, jer pričamo o jednoj od najboljih ako ne i najboljoj rx 480 koja košta 2300kn i gainwardovoj gtx 1070 kod nas za 3700kn.

MSI armor su 3430kn, vrlo solidne kartice. Phoenix je skuplja 60% sta je opet puno blize 50% nego 100% kao sta si ti rekao...

17 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...
Tonči kaže...
XXX kaže...

Prviše se zamarate...imaš garanciju i boli te tuki. Pokreneš taj čmark za godinu dvije i dobiš novu Voltu u zamjenu 

To pokušavam i reći... zašto bi te bilo briga? Na FTW-ice koje imam je 5 godina garancije. Nešto im se dogodi -> dobijem nove. Kad im istekne garancija ionako će kartice biti toliko stare da će biti beskorisne osim za stisnuti kupus.

kad su ti stare kartice beskorisne ,prodaj meni stari titan ako ga jos imas za 100€ jer je kako sam kazes beskoristan pa budi sretan sto ti nudim 100€ .
za normalne korisnike kad se da 5000kn za karticu, ocekuje se da ce ta kartica radit dugo, a prije svega da je tehnićki ispravna.

1. Nisi dobro označio, da ti pomognem:

dabar_solta_V2 kaže...
Tonči kaže...
XXX kaže...

Prviše se zamarate...imaš garanciju i boli te tuki. Pokreneš taj čmark za godinu dvije i dobiš novu Voltu u zamjenu 

Kad im istekne garancija ionako će kartice biti toliko stare da će biti beskorisne osim za stisnuti kupus.

kad su ti stare kartice beskorisne ,prodaj meni stari titan ako ga jos imas za 100€

Koje ti to kartice misliš koristiti u jesen 2021. godine? Pascal? Stvarno? 

dabar_solta_V2 kaže...

za normalne korisnike kad se da 5000kn za karticu, ocekuje se da ce ta kartica radit dugo, a prije svega da je tehnićki ispravna.

Pa kartice jesu tehnički ispravne. 

dabar_solta_V2 kaže...

salu na stranu, neznam kako neko moze uopce kupit hardver za koji se zna da ima pocetnicku grešku u dizajnu same ploće

Ali, kartice su tehnički ispravne i ne postoji greška u dizajnu "ploče" (PCB-a?). Greška je samo u izostavljenim thermal padovima. Uostalom, imaš o tome solidan tekst http://www.gamersnexus.net/news-pc/2661-evga-mosfet-failure-possible-from-thermal-runaway-scenario

Imaš i ovaj - http://www.gamersnexus.net/news-pc/2666-evga-heat-solution-thermal-imaging-of-vrm-1080-ftw

dabar_solta_V2 kaže...

btw furmark ne radi ništa drugo nego dovodi karticu na maksimalne temperature u roku od 1 minute dok bi im s normalnim korištenjem trebalo za isto bar sat vremena.
radi toćno ono što i reklamira-stress test. 

Zapravo, radi nešto što u praksi niti jedna igra nikad neće, a to je da maksimalno opterećuj ALU-e. To se u igrama neće dogoditi.

dabar_solta_V2 kaže...

ako su ovi iz evga zaboravili stavit limit , pa su još zaboravili na termal padove, to je ustvari dupli fail na jednoj komponenti i ne želin niti razmišljat kako im pcb izgleda a prodaju ga pod neki premium.

Imaš i ovo http://www.gamersnexus.net/guides/2587-evga-gtx-1080-ftw-pcb-analysis

Nemoj pisati besmislice. Eto, popularan YouTuber ne priča/piše gluposti pa nema smisla da popularni Bugovi forumaši to rade. :)

17 godina
ansha kaže...
amd freak kaže...
ansha kaže...
amd freak kaže...

MSI armor su 3430kn, vrlo solidne kartice. Phoenix je skuplja 60% sta je opet puno blize 50% nego 100% kao sta si ti rekao...

A bome nije ni 49% kad smo kod toga.

16 godina
protjeran

49% je MSI Armor, a ko ih je kupio za 3040kn je platio 32% vise od te xfx-ice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne da je cijena bila daleko od realne nego tu karticu nije kupio NITKO.

Bio je to vikendski click bait jedne firme.

Dobro da nisi uspoređivao sa kineskim cijenama. Činjenica je da je najlošija verzija 3500kn a ne 3000. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

vas nekolicina ce te se svadati sljedecih 1g dok gtx 1070 ne padne na 2000kn i 0% razlike?

odustanite s razglabanjem s anshom jer on nece odustati dok stvarno tako nebude...

jer od kad je presao s dual core-a na i7+gtx 1070 sve drugo mu je neisplativo...ocigledno ga i dalje zaluduje taj nagli prelazak na svemirske perfomanse!

znam kako mu je kad sam i sam presao s Celerona 400 na tada najjaci cpu na svijetu Athlon 600! bio sam izbezumljen!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 15:31 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sta cu Stjepko kad mi ide biznis pa si mogu priustit, i tebi prizeljkujem skori financijski preporod pa da se rijesis tih krama i kupis nesto posteno.

Mogu ti ja dat par savjeta kad skupis novce, slobodno se obrati na pm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ansha kaže...

Uvijek volim poslušati koji dobar savjet.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
13 godina
protjeran
ansha kaže...

Sta cu Stjepko kad mi ide biznis pa si mogu priustit, i tebi prizeljkujem skori financijski preporod pa da se rijesis tih krama i kupis nesto posteno.

zamisli "tebi" ide biznis? lol! meni ide zadnjih 20g pa to nikom ne trljam na nos bas si jadan moram priznati!lp

edit.

daj ime firme pa da vidimo kak to tebi ide frajeru!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 16:33 (Stjepanj).
16 godina
protjeran

Sorry stari, volim biti anoniman...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vara drzavu 100%

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

On je dasa njemu ide dobro, koji je to primitivizam. Katastrofa kako se neki ponašaju.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

Vara drzavu 100%

Samo on?

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
10 godina
odjavljen

Svi varamo državu jer smo svi lažovi i lopovi ...

0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice