Ja sam ti to prvi napisao par postova iznad da se kvari sve. Ali jedno je kvar jedno je propust.
Ali je to propust koji se nebi smio događati nikome. Ne samo evga, već nikome. I to nije izmišljanje tople vode, jer su vrm-ovi gorjeli već mnogo godina ranije upravo zbog takvih propusta neadekvatnih riješenja u hlađenju.
I ne slažem se da su mediji baš toliko nepouzdani, ja pratim desetke hw recenzenata na youtube, čitam mnogo stranih hw foruma i magazina i znam kako donijeti pravi zaključak.
Uz to sve sa novim biosom gtx 1080 sa 1600rpm-a raste na 2200rpm-a odnosno buka raste sa 38 na 47 decibela. To više nije prvobitno stanje kartice.
Misliš da ne postoji baš nitko tko nebi uzeo drugu grafu da je mogao znati za ove "probleme" ?
Samo za tvoju informaciju, za mnogo medija imaš cjenik "usluga". Doslovno. Znam. Radim u tech i gamedev sektoru pa saznam, vidim... Renomirana imena game novinarstva.
Odakle ti to za BIOS? Te brojke? ALi i da jest, znaš da ti BIOS ne treba ako staviš thermal padove? BIOS je samo zato ako ne želiš vraćati ili otvarati karticu.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!