Eh, tako je to sa "velikim" programima, oni mogu iskoristiti snagu. Nažalost ovi rendereri od Posera ili Daz Studia mogu samo jednu, imam 660 SLI, ali nije bilo efekta :). Mislim da Octane ima podršku za ove programe, ali nije baš "dostupan" da mogu eksperimentirati :). No koliko čačkam po tome i nije bitno, pogotovo zadnjih godina, samo me facinira kako GPU (dovoljno jak) može odrati CPU.
No sada sam malo zgooglao i svašta je izašlo u međuvremenu, hrpa i free renderera, trebati će to malo isprobati :).
Meni zvuči primamljiv taj dodatni konektor za napajanje na MSI-evoj. Neka to on ne koristi, ali dobro je da ima odakle povući ako zatreba. Barem IMO.
Hehe meni najbolji feature Octana je sto nepostoji Crack :).
Sto se tice konektora za napajanje i ja sam mislio da ce imati neke veze/prednosti ali po testovima ova GB G1 se da nasarafiti na nekih 2050Mhz bez beda i tek negdje na 21xx pocnu greske/glitchevi soo mi se cini "standardno" sa svim pa cak i Founders editionima a ja ju inaako ne mislim pustati vislje od 75C i 1.9Ghz.
A jedan konektor manje mi u globalu dobro dodje jer napajanje mi ima "samo" 10 komada 6+2Pin pa u slucaju 6 grafickih moram dodati jos jedno napjaanje dok sa GB G1 bi mogo proci i bez dodantog napajanja jer treba samo jedan 6+2 konektor tkao da bi ostalo jos i slobodnih :).
Za sad sam malo prevagnuo na G1 stranu jer mi pashe i sto nije toliko visoka kao MSI (ovi sadasnjii strixovi 780 OC 6GB su me izludili u Corsair 900D kucistu jer je kuciste lose dizajnirano pa nemozes zavuci prste kod sarafa jer kartica "strsi" jos 2-3cm iznad onog lima za sarafiti pa ima problema sa zavrtanjem/prostorom. GB G1 je vidim prilicno niska/ravna u tom djelu dok je MSI jos gori/vislji od STRIXova).

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides