Da li mi je grafička PCIE ili AGP?

poruka: 20
|
čitano: 2.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozdrav

Ja sam novi očito , kad sam već tu i da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje : meni na grafičkoj piše  ddr4 , Nvidia 9600 GSO , koji je to tip konektora ddr 3, 4 ,5 ? Pitam jer grafička ima 

384mb , pa je planiram zamjeniti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pozdrav
DDR ti nije tip konektora, to ti je brzina memorije. Vrsta konektora ti je AGP ili PCI-E
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
neaktivan
Pozdrav

ok ali ja na online dućanu ne mogu nidje naći ddr4 grafičku , a trebam kako bih je zamjenio

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
REX500 kaže...

ok ali ja na online dućanu ne mogu nidje naći ddr4 grafičku , a trebam kako bih je zamjenio

pa zasto bi ti bas ddr4?

do koliko para dajes?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
Ne, nije ti potrebna DDR4 grafička da bi zamijenio ovu sad.
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
odjavljen
REX500 kaže...

Ja sam novi očito , kad sam već tu i da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje : meni na grafičkoj piše  ddr4 , Nvidia 9600 GSO , koji je to tip konektora ddr 3, 4 ,5 ? Pitam jer grafička ima 

Ako sam te dobro shvatio, ti želiš dodat memoriju grafičkoj? Nemoguće. Moraš kupit novu grafu ako oćeš više memorije na njoj.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
REX500 kaže...

Ako sam te dobro shvatio, ti želiš dodat memoriju grafičkoj? Nemoguće. Moraš kupit novu grafu ako oćeš više memorije na njoj.

Ja još nisam čuo da je Nvidia na 9600GSO stavljala GDDR4 memoriju.

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
REX500 kaže...

Nema GeForce 9600GSO sa ddr 4 memorijom, u biti nvidia nikad nije ni koristila ddr4 memoriju na svojim karticama.

DDR 1,2,3,4,5 su ti tipovi memorije.

DDR2 je na istom taktu duplo brži od DDR1,ali ima veće latencije

DDR3 se da ~duplo više clockat od DDR2,ali ima veće latencije

DDR4 se da trun više clockat od DDR3, ali ima veće latencije

DDR5 je duplo brža na istom taktu od DDR2,3,4 , ali ima veće latencije

Grafička memorija neutječe na nikakvu kompatibilnost sa matičnom, procesorom tj. ostalim komponentama.

Danas bi se trebao klonit kartica sa DDR i DDR2, minimalno DDR3 uzimat.

Dostojna zamjena za 9600GSO ti je recimo GTS250, HD4870, HD4890, GTX260 216... Sve ispod ti je neisplativo.

Prije kupovanja nam reci koje/i imaš:

napajanje

procesor

(matičnu, u biti nije bitno,ali eto tako...)

količinu ram-a

EDIT: ako misliš zamjenit ram-e na grafičkoj, nemožeš, eventualno ako su krepali zalemit neke druge sa istog modela grafičke.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr | BOŽE ČUVAJ HRVATSKU, MOJ DRAGI DOM
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 17:55 (Hyperion).
17 godina
neaktivan

najbolje ti je da s ovim besplatnim programčićem pogledaš koje komponente imaš u pc-ju. možeš vidjeti točno koji ti je model grafičke kartice, a najbolje bi bilo da pogledaš koji ti je model matične ploče, pa ga napiši ovdje, ili postaj print screen, pa ćemo vidjeti da li podržava agp ili pcie kartice..

edit:

ovdje su specifikacije te kartice, kaže da je pci-e, a memorija je gddr3.

@autoru teme - ako budeš provadao karticu javi mi se, možda znam nekoga tko bi ju kupio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 18:01 (robisierra92).
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

udarila te ta nova zvjezdica u glavu he he Namigiva čini mi se da dečko želi zamijeniti cijelu karticu, a ne samo memoriju..

15 godina
neaktivan

Komp je već složen , ima : AMD athlon 64plus 5400 , ram 2gb , dajte mi onda recite dali je ta grafiča opće dobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

EDIT: ako misliš zamjenit ram-e na grafičkoj, nemožeš, eventualno ako su krepali zalemit neke druge sa istog modela grafičke.

volio bi te vidjet kako bi ti zalemio memoriju na grafičkoj Belji se

17 godina
superJozo kaže...

volio bi te vidjet kako bi ti zalemio memoriju na grafičkoj Belji se

Možda uz pravu lemilicu, ono je sitno da boli glava. Bratić iz njemačke se bavi elektronikom točnije radi SPY sustave tipa kamere, mikrofone i dosta je poznat u tome, on veli da to upaljačem radi, kao jer je jako sitno pa netreba jako grijat.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr | BOŽE ČUVAJ HRVATSKU, MOJ DRAGI DOM | Downloading only High Definiton
17 godina
neaktivan
RE: Da li mi je grafička PCIE ili AGP?
REX500 kaže...

Komp je već složen , ima : AMD athlon 64plus 5400 , ram 2gb , dajte mi onda recite dali je ta grafiča opće dobra

ništa ja tebe nisam tu sada razumio. što to znači komp je već složen? i za što da li je dobra ta grafička, za tu konfiguraciju ili što?

ne znam da li si uopće pročitao moj post gore. grafička ti je pci-e i ddr3. dakle tebi treba grafička koja ima pci-e utor. ako želiš kupiti drugu grafičku reci koliko imaš love na raspolaganju pa će ti netko već nešto preporučiti.

i bez obzira na grafičku, mislim da se s tim procesorom nećeš nešto posebno nagrati (imam takav proc na drgom pc-ju).

15 godina

Nema veze memorija sa utorom xD

Ti mozeš stavit sad bilo koju grafičku samo da je PCI-E Osmijeh

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
robisierra92 kaže...

udarila te ta nova zvjezdica u glavu he he Namigiva čini mi se da dečko želi zamijeniti cijelu karticu, a ne samo memoriju..

Ma udario me alkohol dok smo feštali za novozarađene zvezdice :D

Ontopic - ja i dalje ne kužim kaj on ima i kaj oće zamijenit...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina

Pa kak ne kužite!!

Lik ima tu grafu i sada pita ako ju zamijeni dali mora bit ddr4 i takve gluposti...

Bitno je samo da je PCI-E Smijeh

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ontopic - ja i dalje ne kužim kaj on ima i kaj oće zamijenit...

da, moram priznati da sam se i ja malo mučio dok sam prokužio Smijeh

uglavnom, čovjek želi zamijenit grafičku jer mu je preslaba, izgleda..a dalje sam se i ja pogubio..Belji se 

17 godina
neaktivan
RE: Da li mi je grafička PCIE ili AGP?
robisierra92 kaže...

grafička ti je pci-e i ddr3. dakle tebi treba grafička koja ima pci-e utor. ako želiš kupiti drugu grafičku reci koliko imaš love na raspolaganju pa će ti netko već nešto preporučiti.

Intel&ATI kaže...

Pa kak ne kužite!!

Lik ima tu grafu i sada pita ako ju zamijeni dali mora bit ddr4 i takve gluposti...

Bitno je samo da je PCI-E Smijeh

pa već mu je to napisano.

16 godina

Ne postoji GeForce serije 9XXX sa DDR 4 memorijom.

Ali sam čuo da su neki ljudi postigli takt GPU-a od 900 MHZ sa ZOTAC-ovim GF 9600 GT AMP karticama.

EDIT: Uzmi neki radeon VPU. (HD 5750, 5770)

Izzy
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 23:15 (EVO).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice