Grafička je gotova?

poruka: 5
|
čitano: 666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Grafička je gotova?

Pozdrav

Imma grafičku karticu GT 220 512 mb DDR3 i nakon 5-6 godina mislim da jo je doao kraj.

Kad upalim komp sve normalno krene ali kad se ulogiram na svoj account na monitoru se izmjenjuju 3 slike.

1.Skroz crni ekran

2.Nekakva siva boja

3. Ekran je podjeljen na 4 boje. Crvena zelena,plava i crna...(tako nekako)

E sad me znaima jeli se sto moze napraviti buduci da radi u safe modu...Mozda sam je jao zeznio jer sam jucer se ''igrao'' sa rezolucijom i brigtnessom na ekranu i sa modovima za ekran (za citanje,za film za gaming...)

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Grafička je gotova?
Boixus Nois PS kaže...

Pozdrav

Imma grafičku karticu GT 220 512 mb DDR3 i nakon 5-6 godina mislim da jo je doao kraj.

Kad upalim komp sve normalno krene ali kad se ulogiram na svoj account na monitoru se izmjenjuju 3 slike.

1.Skroz crni ekran

2.Nekakva siva boja

3. Ekran je podjeljen na 4 boje. Crvena zelena,plava i crna...(tako nekako)

E sad me znaima jeli se sto moze napraviti buduci da radi u safe modu...Mozda sam je jao zeznio jer sam jucer se ''igrao'' sa rezolucijom i brigtnessom na ekranu i sa modovima za ekran (za citanje,za film za gaming...)

Vrati postavke na default pa probaj

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina
protjeran

jel ima neki jednostavni nacin jer se nesjecam na kojim postavkama mi je bio ekran jer jedino znam rezoluciju...?

17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

jel ima neki jednostavni nacin jer se nesjecam na kojim postavkama mi je bio ekran jer jedino znam rezoluciju...?

Si probao system restore iz safe moda? Ovo kako si opisao da radi u safe modu a normalno navodi da su driveri ili oštećeni ili obrisani. Ako ne ide system restore onda u safe modu idi na deinstalaciju drivera grafičke kartice. Nakon toga restartaj računalo i sistem bi trebao instalirati svoje generičke. Potom skineš odgovarajuće drivere i instaliraš.

Zora puca, biće dana ...
11 godina
protjeran
Grafička je gotova?

Izbrisao sam drivere od graficke i evo pisem sada sa kompa. Zasada radi ali trebam jos instalirati drivere za graficku pa cu vidjeti sto ce biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice